Jump to content

skoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте,имам проблем с адблу системата на моята шкода супърб  2020 г.2.0 150 кс.,при нормално ниво на адблу в резервоара ми показва  оставащи 15000 км ,изеднъж святка чек и оранжевия триъгълник с удивителна и ми изписва оставащи 800 км.След диагностика и изчистване на грешката изминавам нормално около 200-300 км и пак святка чека и триъгълника но този път изписва оставащи 700 км,и така няколко пъти вече,като всеки път оставащите км намаляват.

Какъв може да е проблема? Благодаря предварително!

Публикувано

А диагностиката, какво показа като записана грешка? Защото тя би трябвало да е достатъчно насочваща към проблема. Системата има казанче с помпа, дюза и тръбопровод...до колкото ми е известно. @PRR имаше проблем с тази система и може да сподели, какво точно беше. По спомен, при него имаше теч, та вероятно ще, случаят е друг. 

Публикувано
преди 1 минута, zloQQ написа:

А диагностиката, какво показа като записана грешка? Защото тя би трябвало да е достатъчно насочваща към проблема. Системата има казанче с помпа, дюза и тръбопровод...до колкото ми е известно. @PRR имаше проблем с тази система и може да сподели, какво точно беше. По спомен, при него имаше теч, та вероятно ще, случаят е друг. 

Незнам точно каква грешка показа,утре ще я закачам отново и ще питам майстора каква е грешката.   

Публикувано

Ето я темата на @PRR

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.