Jump to content

skoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте колеги. От скоро съм собственик на Шкода Октавия 2 1.9 2007 год.

Вчера монтирах теглич въора ръка на колата.

Теглича дойде с инсталация и модул но нямам схема на свързване на модула/JAEGER TRAILER MODULE/

ще има ли проблем ако свържа теглича без модула директно към  съществуващата инсталация на  стопа ?

Ще отчита ли грешки ? 

Публикувано

Най-вероятно ще има. Колата прави проверка за изгорели крушки по съпротивление, а то ще се промени като закачиш още консуматори. Парктроник ако имаш фабричен също може да вземе да се жалва. Мисля че трябва прекодиране.

• Благодаря 1
Публикувано
преди 39 минути, ghost_rider написа:

Колата прави проверка за изгорели крушки по съпротивление

Аз мислих, че е по верига.

Публикувано
преди 9 минути, joro-120L написа:

Аз мислих, че е по верига.

Ако беше така, нямаше да има ядове с диодните крушки, но често хора, които не са проучили се оплакват, че им светва индикация за изгоряла крушка, макат че всичко свети, а те сложили какви да е диодни. Не помня дали беше само за фаровете, но май има и такава опция, при такава грешка, компютъра да спира захранването по веригата и крушките макар и здрави, не светят.

Публикувано
преди 58 минути, ghost_rider написа:

Най-вероятно ще има. Колата прави проверка за изгорели крушки по съпротивление, а то ще се промени като закачиш още консуматори. Парктроник ако имаш фабричен също може да вземе да се жалва. Мисля че трябва прекодиране.

На тази от 2007 може и да не трябва, защото няма такова нещо в упътването, каквото има за фейслифта - че колата влиза в режим "ремарке", изключва парктроника и задната светлина за мъгла и минава в друг режим на ESC за да се намеси ако ремаркето се залюлее. За крушките също може да няма проблем - компа пищи при съпротивление под дадена стойност, а всъщност като закачиш още консуматори ще го вдигнеш.

Публикувано
преди 25 минути, ghost_rider написа:

Ако беше така, нямаше да има ядове с диодните крушки, но често хора, които не са проучили се оплакват, че им светва индикация за изгоряла крушка, макат че всичко свети, а те сложили какви да е диодни. Не помня дали беше само за фаровете, но май има и такава опция, при такава грешка, компютъра да спира захранването по веригата и крушките макар и здрави, не светят.

На мен ми свети със осрами които уж са плъг енд плей

Публикувано

Благодаря колеги. Връзвам го директно без модула , пък ако започне да “ плаче” ще го мисля

• Одобрявам 1

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.