-
Добре дошли!
Регистрацията във форума на Шкода клуб България е бърза и лесна. Тя ви даде редица предимства, включително да пишете в нашия форум, да споделите за проблем, като и да следите активността в темите. Станете част от нашето приятелско Шкода общество.
- Вход
- или
Форумна статистика
30.9k
Общо теми441.6k
Общо мнения -
Потребителска статистика
23229
Общо потребители1119
Най-много онлайн
Най-новият потребител
Mina13
Регистрация -
Днес за рожден ден и здраве да почерпят:
- to6eto
- stoian1929
-
Да се запознаем
-
Популярни теми
-
-
Последни публикации
-
-
От The Best Forman · Публикувано
От доста години в малкия , а и в големия талон (специално при лизингови коли) пише фирмата собственик , а под нея кой я кара .. при фирмените коли може същото да се направи (ако са персонални) .. най-тегаво ще е при фирмите , които имат голям автопарк и нямат зачислени автомобили на служител , но там пак се знае кой , какво , кога кара и си се оправят вътрешно. -
От joro-120L · Публикувано
Добре. Напиши в Гугъл РК2 и виж дали ще ти излезе количка с две колела. Преди мн. години, или първите колички бяха с метално колело. Огъната шина и спици. Имахме такава на село. Колко съм я разтиквал из двора ... возех и малкото си братче в нея. Кошът и дръжките изгниха, но шаси и ходова част не мръдна. След това се появиха количките с гумено колело. Следващо поколение, модернизирани. Те са РК1. Чух го в един железарски магазин. РК РК1 -
От Mina13 · Публикувано
Здравейте! Търся хора, които си спомнят тежката катастрофа с Porsche на АМ „Тракия“ на 29.12.2021 г., около 29-ти километър в посока София. Опитвам се да събера информация за случая и най-вече бих искала да разговарям с хора, които са пътували по АМ „Тракия“ в този район и по това време, видели са катастрофата или са преминали покрай мястото, както и с хора, които си спомнят какво е било съобщено за случая тогава. Ако някой е бил свидетел, има запис от видеорегистратор, снимки, стара публикация или просто си спомня случая и би бил склонен да сподели какво си спомня, ще съм много благодарна да ми пише тук или на лично съобщение. Не търся спекулации или теории. Интересуват ме конкретно спомените и информацията на хора, които са били там или са следили случая по това време. Благодаря предварително на всеки, който може да помогне! -
От joro-120L · Публикувано
за простотията и международното положение -
От ghost_rider · Публикувано
Не е задължително да слагаш осигурителя още в началото, ако има възможност въпросната гайка да се развие в последствие и тогава да се сложи осигурителя. А дори и да не е възможно това, моя опит показва, че той не изсъхва за няколко часа, така че може да си донатягаш в продължение на часове. -
От ghost_rider · Публикувано
Ръчна количка с едно колело. Друг е въпроса, че Сашо вероятно гледа само какво изписва бордовия компютър. Очаквам като се опаричи, да направи 2-3 засичания пълен-пълен резервоар, като изминава поне по 200-300 км между зарежданията и зарежда на една и съща бензиностанция по един и същи начин. Да речем до автоматично изключване на пистолета. Аз на такива цифри не вярвам. После може да сравнявам показанията на бордовия с реалния разход, но до тогава, за мен това си е подвеждаща информация. Тук има доста неясноти според мен. Нямаме практика в талона или в застраховката да се записват обичайните водачи. За фирмените също. Добре, при катастрофа са взети данни за водача, който е управлявал, било той виновен или невинен, но как ще са сигурни при сключване на нова полица да приложат бонус/малус, като собственика е друг, и от своя страна няма регистрирани събития например? -
От The Best Forman · Публикувано
След три неуспешни опита успях да се свържа със сервиза , още са си в Дружба и работят -
-
-
Последна репутация
-
1
PRR
15 -
2
__smirnoff__
9 -
3
Izolini