-
Добре дошли!
Регистрацията във форума на Шкода клуб България е бърза и лесна. Тя ви даде редица предимства, включително да пишете в нашия форум, да споделите за проблем, като и да следите активността в темите. Станете част от нашето приятелско Шкода общество.
- Вход
- или
Форумна статистика
30.9k
Общо теми441.4k
Общо мнения -
Потребителска статистика
23222
Общо потребители1119
Най-много онлайн
Най-новият потребител
Владимир Тошев
Регистрация -
Днес за рожден ден и здраве да почерпят:
- m.uzunov
- jco.0l
- Todd
- kebappa
- ААнтонов
-
Да се запознаем
-
Популярни теми
-
-
Последни публикации
-
От РусенскоВарено · Публикувано
Ааа, @The Best Forman, Хекимин Ага, я прочети какво съм написал: Освен Трицветните, Костенурковите котки са другите, които винаги са женски, като Мацата от Автогарата в Кюстендил, даже единия път и фенове от чужбина събра: Трицветната Алба от горните снимки, майката на моя повереник, В момента е изключително щастлива, много доволна и дори играе видеоигри в Германия, в новото си семейство:😀 Една от котешките спасителки, майката, постоянно ме образова, Без да си го е поставила за цел, Но покрай нея редовно научавам различни неща за пухкавите четирикраки сладури.🙂 -
От joro-120L · Публикувано
Това шоу няма как да го забравя. Март 2019 г. Акумулатор на 4 години, в разцвета на силите си. Добре, че беше през деня. И пак бях в нарушение. Без фарове, щото гаснеше. И без спирачки, щото пак гаснеше. Трябваше да свалям крушките на стоповете, но не го направих. Прибрах се на ход. Оставих си хората в къщи и от там директно в сервиз. Късния следобед. На другия ден ми съобщиха - Акумулатор! Ицо ме подкукуроса да пиша за тази марка. Не, че не съм го споделял. Може да го има и в тази тема. Велко го разбирам. И аз разсъждавах като него преди да си изпатя. Даже и в момента на случката не допусках, че може да е от него. Сигурно и на бензиностанцията е имало акумулатори, ама де да знае човек. Затова и я закарах в сервиз. Мислих за някаква по-сериозна повреда. Никаква логика за акумулатор. Въртеше като луд, пътувам до София, имам едно гасене там и обратно, на същия ден. -
От The Best Forman · Публикувано
Позволи да те поправя .. трицветните котки са винаги женски .. освен ако не се е подлагал на трассексуална операция -
От ohboli19 · Публикувано
Ще ми отнеме ден или два , но ще покажа " причината" за питането -
От ghost_rider · Публикувано
Гледам, че Rossbat, са Словенски. Моите наблюдения са, че от там идват качествени батерии, а самото име не мисля, че е толкова определящо. -
-
От РусенскоВарено · Публикувано
Честит Рожден ден на Гениaлният Виртуоз, Талантливия Факир, Певецът със Завладяващият глас, Палецът на струната и Лентата на Лудата Прическа, Двигателят на Dire Straits, Мистър Mark Knopfler. -
От Mishelle · Публикувано
Велко, има 2 причини за амортизация на акумулатора. Първата е ясна - остарява, не държи заряд, не се зарежда пълноценно от колата или на зарядно. Но има и втори вариант, който ми се е случвал на мене и за който писа по-горе @joro-120L - умирга от раз. И при мене, преди години, колата палеше нормално. Спрях като Жорката на бензиностация да заредя, след което при опит да запаля колата не се случи нищо. Т.е. някоя клетка рязко си е заминала. А индикация за това нямаше никаква. Относно старт-стоп системата си прав. Ама донякъде. Да, тя не се активира, когато колата хване, че акумулатора е слаб. Но това не винаги означава, че той е за смяна. Освен ако не караш на дълги разтояния, в които би следвало да си го дозаредил. Често едно закачане към зарядното може да отложи в дългосрочен план покупката на нов, ако колата се кара основно на къси разстояния. Освен това несработването на старт-стоп системата може да не е само от слаб акумулатор. Може да е от това, че навън е много студено, много топло или имаш завишена консумация, примерно от реотани, климатик на макс и т.н. Тези последните неща се решават много лесно при Жорката @JORDITO - при мен е монтирал модул, който казва на старт-стоп-а дали ме кефи да работи или не. Точно това ми се случи преди години и на мен. Но не помня каква марка беше акумулатора. Монка, Gigawat-а е изкарал повече от 5 години. Дори след твоите изтощавания. Което си е супер. Не виждам причина да не си доволен от марката, съответно поне аз не намирам логика да взимаш някакъв noname, само защото гаранцията му е по-дълга. Аз също гледам гаранционния срок на всичко - от акумулатори до уреди и машини. Но не бих взел нещо noname само защото е с по-дълга гаранция. Бих се доверил на марка с доказано качество с прилично дълга гаранция. Дългата гаранция не винаги е ОК, ако ти се наложи често да я ползваш. Не казвам, че Rossbat не са ОК, нямам допир с тази марка. Смятам, че гаранционния срок е важен, но поне за мен не е водещ критерии. -
От zloQQ · Публикувано
Я щракни една снимка на "щетата", да видим, колко зле е положението.
-
-
Последна репутация
-
1
РусенскоВарено
11 -
2
niki
7 -
3
joro-120L