-
Добре дошли!
Регистрацията във форума на Шкода клуб България е бърза и лесна. Тя ви даде редица предимства, включително да пишете в нашия форум, да споделите за проблем, като и да следите активността в темите. Станете част от нашето приятелско Шкода общество.
- Вход
- или
Да се запознаем
-
Популярни теми
-
-
Последни публикации
-
От РусенскоВарено · Публикувано
Ми не е онова бързото на миксера, бавно ми изглеждаше.😄 Пък и беше суха тренировка, ще го видя като почне да люпи и стърже цитрусите, колко всъщност е бързо(бавно).🙂 Колега @chaveto, честита придобивка, фен съм на Филипс от 1989г. още, дълго време това беше преобладаващата марка на техниката у дома.🙂 -
От Mirrko · Публикувано
Няма бавно има бързо и много бързо 😁 -
От chaveto · Публикувано
Аз реших да заложа на бавнооборотна, взех я най вече заради моркови и мисля, че избора ми е добър. Взех тази PHILIPS HR1889/70 150 W. Досега смачка доста неща: моркови, сливи, ябълки, праскови и кайсии. Справя се чудесно и фирата е много малко, мие се супер лесно и бързо. -
От johnnie213 · Публикувано
Макс показа кой е най-добрият пилот във Ф1 - Хамилтън дълго ще сънува изпреварването. Цолов отново се представи страхотно. -
От РусенскоВарено · Публикувано
Още не съм го ползвал, че други неща изкочиха, ама седи в готовност.😄 Ще дам отзиви, когато почне да цеди витамин Ц.😁 Има две степени на работа, съответно е и бавно, и бързо оборотна машинката. И както отбеляза колегата @Mirrko, има си ренде, няма да ги мачка.😁 Даже са сложили протектор на отвора на рендето, с инструкция да се отстрани, преди да стартира сокопроизводството.😀 -
От C2H5OH · Публикувано
Странно ми беше след като Хълк изпревари Линдблад, Бортолето беше на половин секунда, и така и завърши без и той да изпревари или поне да пробва да изпревари РБто и да вземе последната точка. Не ги показаха, но ми направи впечатление. Що се отнася до Цолов, коментарите са излишни. Първо призна грешката си и после не я повтори. Уникално каране. От друга страна Леон се представи блестящо и донесе поредна победа за Кампос. Сега лятна ваканция и след 4 седмици Холандия, а след пет...Монца 😍😍😍 -
От PRR · Публикувано
Типично състезание за Унгария ... Честито на Норис. Чисто каране, очевидно с огромно превъзходство пред съотборника си и в друга лига. Честито и на лекето. Чисто каране, поредна стратегическа победа на екипа и малка доза късмет. Уникален Кими. Късмета беше срещу него, предвид момента на VSC-то, но кара много чисто и напълно заслужено на подиума. Хамилтън, за поредно състезание, си плаща за бутанията през години и получи поредно наказание. Дали някой ден ще се обърна паланчинката така и за лекето? Дано ... ма надали! Льоклер за поредно състезание с по-ниско темпо от дядото, но все пак завърши пред него. Назад не ми се коментира друго освен Сайнц ... Кретен! Във Ф2 Цолов направи уникално изпреварване, много, много чисто състезание и чудесен резултат предвид вчерашната му издънка. И, уви, според мен 100% негова издънка. Но пък се справи с директен съперник на пистата, т.е. пак показа, че откъм скорост е повече от добър. -
От Nasko_G · Публикувано
Здравейте. наскоро си купих octavia 2004 година с 1.8т aum и сложих газ но сега искам да и слагам чип. Засега мисля да сложа по-хубав интеркулер, силиконова тръба към турбината и diverter клапан от audi tt.Въпроса ми е дали знаете някой който може да ми сложи чипа и да я настрой на газ? Ако ви интересува изпарителя е N.I.G.S R DUE а дюзите са Stag w01-4, четох че са малко слаби дюзите и ще трябва да се пробият пък ако пак не стават ще взема баракуда. -
От Mirrko · Публикувано
Фирата е по-малко защото смачква продукта докато тези си го рендосват
-
-
Последна репутация
-
1
__smirnoff__
12 -
2
niki
7 -