-
Добре дошли!
Регистрацията във форума на Шкода клуб България е бърза и лесна. Тя ви даде редица предимства, включително да пишете в нашия форум, да споделите за проблем, като и да следите активността в темите. Станете част от нашето приятелско Шкода общество.
- Вход
- или
Форумна статистика
30.8k
Общо теми438.8k
Общо мнения -
Потребителска статистика
23048
Общо потребители1119
Най-много онлайн
Най-новият потребител
Lisko
Регистрация -
Днес за рожден ден и здраве да почерпят:
- Aurora
- MorganCreek
- happy13
- stoyanz
- VeSkoD
-
Да се запознаем
-
Популярни теми
-
-
Последни публикации
-
От joro-120L · Публикувано
Точно! Като се появиха бяха космос. Модерна работа. Комфорт. Дизайн... И какъв звук вадеха. С турбокомпресор, за разлика от предишните Шкода Мадара. Имаше и седлови влекачи от тях, за тирове. Сега произвеждаме на некой дедовия. Поздравления за колекцията! -
От krasipask · Публикувано
Появи се поредица "Легендарни камиони". Първи брой се появи на 10март-закъснях да го обява, но не можах по-рано. Надявам се че все още може да се намери! Цена за първи брой 5€. Втори брой 8.99€.След това ще са по 20.99€. Мащаб1/43. Модела е Madara Liaz 796- затова и го взех. На мене ми е познат като Шкода Европа. -
От ghost_rider · Публикувано
Констатирано е по-скоро не като проблем, а като внушение за такъв. Не знам повече. -
А за трудното превкл. на предавките има ли някаква яснота. -
По молба на @joro-120L , пиша само че за сега още не е взето крайно решение. Колата беше прегледана в сервиз. Има някои забележки, за които вече има и оферта за ремонт и подмяна на съответните части, освен очакваните консумативи. На колегата много му е харесала, но ще има пазарлък за цената. Ако не стигнат до съгласие с продавача, може и да не е тя, затова за сега не мога да кажа повече. Очаквам преговорите. -
Можеше да ви улесня, като покажа и снимка на мотора от обявата за сравнение. Знаете къде е. Четох. Уж и с разбиране. Написаното звучи обобщаващо и разбирам, че е по-добре да се вземе Октавия, защото за тези пари читав Супърб 2 не може да се намери. Както и да е. Кажи сега докъде стигнахте с онзи вишневия Супърб. -
Жорка, четох всичко по няколко пъти, но акцента ми беше върху състоянието. Да не бях правил сравнение, просто беше късно снощи и писах от телефона. Сега поразгледах и се съгласявам с теб, все пак имаш такъв модел и бързо можеш да ги различиш. Това още повече би ме отказало (ако изобщо има накъде повече), да я гледам, камо ли да я купувам. Значи е 1,6тди и е 105 коня, а тези 140 може да са някаква доработка или просто и търговеца не знае какво продава. Май и ти не си прочел моето мнение внимателно. За изтормозеното имах предвид отново същия - автомобила от първата обява на колежката. Захабена тапицерия, колана също 🤮. В колата е пушено, пепелника е мръсен, покрай лоста е доста издран лака. Отвън изглежда що-годе свежо, но това е заблуждаващо. Тази измама с километрите ми е достатъчна, да не продължавам нататък. Тази която си споделил ти, на моя познат е доста свежа, но за момента не мога да кажа повече за нея. -
Асене, имам чувството, че не си чел второто ми мнение в темата. 1.6 е и съм обяснил защо. Твоите аргументи какви са. Виждайки 1.6, веднага я зачеркнах. Не стигнах и до видеото. Какво му е изтормозеното и постното на този, който съм посочил. В интерес на истината, от 5 страници обяви, филтрирани за С2, години 2010-15, дизел и комби, единствено този ми хареса, съобразявайки се и с бюджета. За късмет се оказа, че е на твой познат. Значи, по-добре от мен можеш да разбереш състоянието му. 👍 -
-
-
Последна репутация
-
1
PRR
3 -
2
Mirrko
3 -
3
Izolini