-
Добре дошли!
Регистрацията във форума на Шкода клуб България е бърза и лесна. Тя ви даде редица предимства, включително да пишете в нашия форум, да споделите за проблем, като и да следите активността в темите. Станете част от нашето приятелско Шкода общество.
- Вход
- или
Форумна статистика
30.9k
Общо теми442.3k
Общо мнения -
Потребителска статистика
23260
Общо потребители1119
Най-много онлайн
Най-новият потребител
Андон Кацаров
Регистрация -
Днес за рожден ден и здраве да почерпят:
- T1H
- Me4o_nyx_e_kyx*
- zinno
- Valex_82
- bobi888888
- xpu100
-
Да се запознаем
-
Популярни теми
-
-
Последни публикации
-
От b3lq7a · Публикувано
Мерси, ще си покаже колата дали е моята 🙃. Регенерация вече чаках. Така е - само по оборотите се разбира. Иначе има ад блу, и два ДПФ (така чух/разбрах в ЕТ като я взимах). И яз мисля, че около 6 ще дава. Поздрави! -
От joro-120L · Публикувано
Точно така, Гена. Старите щайги са по-прецизни. Казва се - с по голяма чувствителност на тунера. От мненията ти разбирам, че всички софиянци имат проблем с приемането на FM. В колата слушаш ли радио. -
От Levcho · Публикувано
Поздрави към всички форумци. След темата за стара техника в отдел Ежедневни приказки се надъхах да чуя тази песен. -
От The Best Forman · Публикувано
Всяка техника е измислена за времето си .. първо в момента ефира бъка от безжични модеми (WiFi) , нивата на сигнала излъчван от кулите 100% е с по-ниски нива и в ефира на всеки мегахерц има нещо , което излъчва .. някога имаше само Хоризонт и Христо Ботев и ефира беше чист , което дава възможност на аналоговите тунери да работят , сега си иска приемането на сигнал нещо по-прецизно. -
От Levcho · Публикувано
Честито нова придобивка, да си я караш жив и здрав и да и се радваш. Красавица е, джантите ме отнесоха. Дизела радва като видиш пробега, дааа нафтата вече е по скъпа но кати видиш среден разход от рода на 5.6-5.8 ще те радва. Не е "страшно", ако внимаваш да не спираш двигателя по време на регенерация не се получават въпросителни. По време на регенерация не свети нищо на таблото (поне моята 2013 е така) но няма как да не го разбереш когато спреш колата се чува звука и плюс това оборотите са около 1000, също и се усеща високата температура лъхти от под колата. И май при твоя двигател има и плюс ад-блу. При предимно градско, на 200-280км прави регенерация. При извънградско все на ниски обороти на 400-450км, извънградско с високи обороти регенерира на 500-550км пробег. -
От Mirrko · Публикувано
Поръчката е пристигнала в работата ми ,но аз съм в Варна та ще я взема в Неделя и ще пиша какво е дошло 😁 и са големи пустиняци тия от Интерлогистика,нито са ме питали да дават ли пратката на някой друг нито нищо -
От b3lq7a · Публикувано
днес минах 200км. Приятна за каране кола. Върви си добре на спорт и е стабилна, но подскача 😂. Нямаме пътища. На нормал става да се кара, на комфорт е меко возенето. Разходът на гориво е скандално нисък. Салонът е топ - много удобно се седи. Тия модерни асистенти за ограничения на скорост като се ползват с автопилота само се возиш, даже ако забравиш да завиеш тя си навива сама волана и пищи, и вибрира. Готино е й като си спазва сама дистанция от предния автомобил. Спирачките прилично силни. Доволен съм на първо време от колата. Единствено спрямо старата има малка жабка на подлакътника и два телефона само един върху друг стоят в отделението пред скоростния вече бутон, не лост. -
От C2H5OH · Публикувано
Тунерите в старата техника са в пъти по-добри от тези от 90те години. Тогава китаецът започна масово да навлиза. Вуйчо ми имаше един мулти грамофон (с касетен дек, тунер и усилвател в едно) на една много стара и вече несъществуваща норвежка марка Tandberg с 2 х 50 Вт трилентови колони. До колкото помня го довлече отнякъде през ранните 80 години...я от Норвегия, я от някъде там. Звукът беше меко казано уникален, а в началото на 90те, радиото хващаше стерео Хоризонт на 103.0 MHz на място, където Вефа леко шумеше. Освен това бат Генчо @The Best Forman, в България все още няма цифрово радио (DAB+) до колкото съм запознат. Там и честотите са съвсем различни - 174 до 240 MHz и АСС+ кодек. Помня едно време във Вартбурга имах едно допотопно радио на Грундиг (без касетка) и в Люлин хващаше сърбите. Та искам да кажа, старата техника винаги е била класика и далеч по-добра от масовите музики от 90те. Ако радиото не хваща FM станциЙте в София, значи радиото е калпаво. -
От b3lq7a · Публикувано
Благодаря! Оставил съм я в ЕТ. Те да я продават. Нямам време да се занимавам с продажба и 90% от времето съм в Гърция.
-
-
Последна репутация
-
1
joro-120L
27 -
2
РусенскоВарено
20 -
3
b3lq7a