Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Рапид

Odin

Recommended Posts

Малко е да се каже, че ги пообъркахме :lol: , ама аз ве4е има казах на мом4етата за теб (че си от Пловдив)- така че си издаден, ама при теб май пишеше - 135!! :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 79
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• bajmoris

18

• Odin

8

• Redline__

7

• Neznaycko

6

Най-много писали в темата

Дааа наистина заводските 136-ци в България не са много ама мога да кажа че със сигурност има поне още една.Даже малко ги пообъркахме с Bajmoris едно лято на Созопол :). Специално за Lorddigital.Samo само това имам в момента на PC-то.D:\Za zapis\skoda.jpg

D:\Za zapis\Skoda3.jpg

Брех не знаех ,че има чак па 2.

Маи и твоита е Чешка? На bajmoris като я загледах ми направи впечатление ,че червената линия му беше със поне 300-400 оборота повече от на моя оборотомер (моя е от GLS) ,на колко е нарисувана точно?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами Лорде 2 са ама пак не се повтарят защото тази е производство за GB и се сещаш къде и е волана :) .Ще погледна как е изрисуван оборотомера макар че сам го сменял( механизма само )и няма нищо общо с шкодовия и е по TD сигнал в момента.Дай адрес и ще ти пратя снимки

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:cry: :cry: За съжаление като я гледам твойта на снимките :smt103 , никъв шанс вече да я объркаме с моята, леле ква е красавица!

БРАВО на теб!!!! :D

Можеш ли качи и някоя друга снимка в нета!PLease!и ние поне на картинка да и се порадваме!а относно 135-136,сигурно съм се объркал, ама със седенето -така си е, значи се различават ;) (вече нема да говорим за външния вид ;) )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз направих грешката да си взема само лагери фибър втулка и гарнитури и резултата е водна помпа с която да си подпирам вратата на стаята и 4литра антифриз изтекли по пътищата вечни на софия
- Грешката ти не е в това, че си купил само консумативите за ремонт на помпата, а че не си го извършил както трябва ремонта- Недей само защото ти не можеш да се справиш с тази не сложна операция, да убеждаваш другите да си купуват цели помпи, което е безмислено и ненужен разход на пари.

пп. сори за отклонението като цяло.

Neznayco ще разкажеш ли малко как си се сдобил с тази уникална Шкода и как е дошла в България.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе по софето май съм засичал поне още един 136 Рапид (поне на табелката отзад го пишеше) един белезникакъв такъв, в района на Подуене карах зад него ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Neznayko, братчед, тва на аватара ти твоя Rapid ли е :smt103 :?: Я дай малко снимки, много добре, много лачен изглежда ;) .

P.S.: Апък bajmoris пич, не се засягай, ама квото и да си говорим, Rapid-a ти не е в цветущо състояние. Не искам да съм ти съдник - не ти държа сметка защо е така занемарен, ами просто констатирам какво виждат очите ми. Дай боже да дойдат по-хубави дни за него - ти си знаеш. Все едно да се обидя на мен някой като микажат, че моя Favorit е зле - ами зле е, ръждясал е, да - кво да се сърдя... и скоро няма да стане по-добре, ама си го обичам и напълно те разбирам. И аз кроя плановем че и 2 ги имам и 2та мисля да ги правя - па кво ше стане един бог знае :roll: .

Айде поздрави и без обиди ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:D , еми няма обиди, ама вече си имам модел за подражание, ама засега ше се точат само лиги :lol: .

Намерил съм двама майстори тенекеджии, но утре ще ходя за бензинова помпа и стопове - 2 нови ще се зимат (но ще ги сложа след боядисването)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе сдобиването си беше случайно нищо интересно.А снимки съм пратил на Лорда ако иска да ги качва.Между другото тази тема с тенекиджии и бояджии миии еее. .... .А и за съжаление всеки прави каквото може защото подръжката на колата все пак не е без пари а не всички ще отиват за нея.Друг е въпроса че тук като тръгнеш да тарсиш части за по екзотични коли и те гледат като че ли поправяш совалка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е, прав си Neznayko - доста пъти ми се е лучвало да обяснявам какво е Rapid - "Абе 120 с 2 врати...", "Спортно купе на 120ка...", "Скосена е отзад и е с 2 дълги врати..." хората не вдяват за кво става дума :lol: А за поддръжката - ми мойто Favy за туй е на тоа хал :x , нямам още сигурни доходи и се старая да икономисвам от всичко, че да варви тунинг-а 8) . Иначе при всеки си е индивидуално - важното е желание да има.

lorddigital, Лорде, би ли бил така добър да постнеш снимките, че съм много неиздържал да я видя Rapid-ката. Типично английско изпълнение с тия джанти :mrgreen: . Много яко - чакаме снимки ;) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е, прав си Neznayko - доста пъти ми се е лучвало да обяснявам какво е Rapid - "Абе 120 с 2 врати...", "Спортно купе на 120ка...", "Скосена е отзад и е с 2 дълги врати..." хората не вдяват за кво става дума :lol: .

даже има и такива че почват да те убеждават ,че няма такава Шкода :evil: и нямало разлика м/у 120-ка и 130-ка

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета, можете ли да ми дадете някой достоверен линк (щото се натъквам на различна инф.) колко точно са произведените 136 съответно с ляв и десен волах и периода на производство.

На рамата първите цифри са 13600 (преди и след това има букви), а на двигателя, пък последните са 136????

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Neznayko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: супер е Rapid-ката, много добре изглежда. Други джанти като твойте в клуб-а не се сещам да има, само на Хашек Rapid-a е с такива, но 14 цоловото изпълнение, цвета също е як. Много ме кефи колата, поздравления ;) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина много яко колица :)

Поздравления :)

Единствено което на мен лично не ми харесва е таблото. Другия модел с кръглите уреди по ме кефи :) ама това си е мое мнение де.За джантите: супер са ,цвета също.Надявеам се да може да го видим в Троян на живо :)

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета, можете ли да ми дадете някой достоверен линк (щото се натъквам на различна инф.) колко точно са произведените 136 съответно с ляв и десен волах и периода на производство.

На рамата първите цифри са 13600 (преди и след това има букви), а на двигателя, пък последните са 136????

Аз съм срещал това :

year production 1981-1990

made total pieces 44 634

Škoda Garde, Rapid 11 179

Škoda Rapid 130 22 475

Škoda Rapid 135 1 272

Škoda Rapid 136 9 708

сайта е http://www.mujweb.cz/www/yellow.devil/index_eng.html

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

136GL е моята 4 врати и е в 1642бр. произведена това е най рядката а Аз съм срещал това :

year production 1981-1990

made total pieces 44 634

Škoda Garde, Rapid 11 179

Škoda Rapid 130 22 475

Škoda Rapid 135 1 272

Škoda Rapid 136 9 708

иначе 1100MBX и 100LS са най - рядки след 136GL кабрио в 22 бр.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

bajmoris и моята в талона се води 135 .В стариа талон беше писана 135(136) а в новия само 135 хем и казах на онази на гишето ама кой да слуша.То с служителите в КАТ трудно се разбира човек .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Neznaycko, абсолютно си прав! :D Има една интересна книжка, тук от форумите я изтеглих и там видях всички спецификации, та 135 е същата като наще, но с по-слабия двигател. Мен ми беше интересно, колко са с ляв и десен волан.

Гледах вчера бензинова помпа - 45 лв, и ако не намеря по-евтино днес ще я купя. Стоповете -по 22 лв. всеки и тях ще зема, открих и 3-ма тенекеджии и ще почна да правя маркетинг :lol:

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.