Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Ако позволите и аз да си изкажа мнението. Наистина, това е автомобилен форум, тук ни вълнуват предимно въпроси свързани с Шкода. Но нека не забравяме, че на първо място ние сме ХОРА. Не може да обичаме студения метал, а да махваме с лека ръка на нещастието на другите, още повече когато става въпрос за дечица, блъскани и мачкани ежедневно от живота. Всяко едно дете, каквото сме били всички ние, има нужда от обич и ласка, а въпросните дечица освен това имат и нужда от помощ.

Никой никого не насилва да участва в едно подобно благородно начинание. Но така и не разбрах с какво пречи тази тема? Който не проявява интерес нека просто я подминава...

• Отговори 286
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• mimi.b™

62

• Владо©

31

• РусенскоВарено

31

• Krankenstein

22

Най-много писали в темата

Публикувано

Aбе Владе баш и до пари си опира, ама не само до пари... дискутирали сме въпроса многократно и мисля накрая стигнахме до извода, че на тези деца не им са нужни временни приемни семейства или пък дори чужди чичковци и лелички като нас да им носят подаръци, за да ги зарадват веднъж месечно. Те имат нужда да се чувстват част от семейство, да имат стабилна опора в живота си - това което повечето от нас са имали като даденост. Това ние не можем да им дадем, но можем поне малко да помогнем за подобряване на условията, в които живеят и тук нещата пак опират до финанси...

Публикувано

Предлагам да спрем с обсъждането дали да е важна или не тази тема. Важна е и точка. Достатъчно спам и добавихме. На никой няма да му пречи една тема. Проблема беше докато бяха 5-6.

От сега нататък смятам да трия всички постове които не са по темата, включително тези обсъждащи дали темата да е важна или не.

Поздрави

Публикувано
Предлагам да спрем с обсъждането дали да е важна или не тази тема. Важна е и точка. Достатъчно спам и добавихме. На никой няма да му пречи една тема. Проблема беше докато бяха 5-6.

От сега нататък смятам да трия всички постове които не са по темата, включително тези обсъждащи дали темата да е важна или не.

Поздрави

smile159 smile162

Хрумна ми една идея за децата, която искам да споделя с вас. Да вземем някоя Шкода, от която е останало годно само шасито, да я пооправим и да им я дадем на децата в дома да си играят в и с нея? На външен вид ще е като истинска, ще си има седалки, волан, педали, т.е. ще й запазим интериора в купето и целия екстериор, само двг няма да има. Пък може и някой надпис да й сложим, че е подарък от нас. Току-виж пък отгледаме някой бъдеш член на клуба ;) Какво ще кажете?

NB: Идеята ще се обсъжда и с управата на дома, все пак това си е техният двор, аз само ви я подмятам за обсъждане...

Публикувано

Владе, първо шкодата не е на шаси, а е самоносещо купе :idea:

да беше казал малко по-рано свако ми си даде 1000МБ-то на скрап за 240 лв. и на мен ми стана много мъчно, понеже тая кола стои пред блока още отпреди аз да съм се пръкнал и откак се помня все си е там - можеше ние да му съберем парите и да зарадваме децата с нова ретро-катерушка :)

Публикувано
Владе, първо шкодата не е на шаси, а е самоносещо купе :idea:

да беше казал малко по-рано свако ми си даде 1000МБ-то на скрап за 240 лв. и на мен ми стана много мъчно, понеже тая кола стои пред блока още отпреди аз да съм се пръкнал и откак се помня все си е там - можеше ние да му съберем парите и да зарадваме децата с нова ретро-катерушка :)

В интерес на истината самият аз нямам отговор на въпроса защо винаги наричам купето шаси... явно съм някъв тъп :lol: а по повод ембечката - ами сега ми хрумна тази идея... жалко наистина, ма - ослушвайте се, ако научите някой да иска да си "разкарва" Шкодата за скрап - да опитаме да осъществим идеята...

Публикувано

А така както сме се разприказвали, дали не бихме могли да решим кога отново да идем при дечицата?

Да ги зарадваме, да поиграем с тях, да ги погушкаме........................... :P , а?

Публикувано

единственото време, в което мога, е 7-ми или 8-ми юли. Ако това е ОК, казвайте да се организираме - ден и час? ... мястото си го знаем ;)

Публикувано

Имах идея евентуално за 8-ми/неделя/, но може би часът да е по-ранен, напр. 9.00 на обичайното място.Става ли?

Публикувано

очертава се точно тогава да съм в разход, но може да се видим през седмицата в Родопската, за да се включа поне финансово

Публикувано

Без мен, на 7-и, събота, ще се бракосъчетавам smile167

Публикувано
Без мен, на 7-и, събота, ще се бракосъчетавам smile167

smile188 А честито, Юли, smile159 да е хаирлия, и таз година булка - догодина люлка. Много щастие, радост, благополучие, късмет и 2,3 дребни дечиня ( те ще израстат във времето, де :mrgreen:) ти пожелавам. Хубава дата си избрал, ей - 07.07.07 - тарикат.

Публикувано

July wellcome to the club and don't give up :mrgreen:

Публикувано

В неделя (8 Юли 2007 г.) отново ще се посетят децата от дома.

Сборен пункт - паркинга (задния) на Била на бул.България - 10:00 часа (сутринта).

Всички желаещи са добре дошли - не е задължително да участвате финансово или материално - но пък ако има желание децата не отказват :)

Поздрави

Публикувано

Ето малко снимки от посещението в неделя :

P7080500_small.JPG

P7080501_small.JPG

P7080502_small.JPG

P7080503_small.JPG

P7080504_small.JPG

P7080505_small.jpg

P7080506_small.jpg

P7080507_small.jpg

P7080508_small.jpg

P7080509_small.jpg

P7080510_small.jpg

Публикувано

Днес, както обикновено беше много приятно.Зарадвахме отново малчуганите.За чувствата и емоциите е излишно да споменавам.

П.П. Снимките не са много, защото малките сладурчета така бяха награбили Дани в прегръдките си, че е истинско чудо как успя и тези да направи.

Публикувано

Малчуганите много ни се зарадваха, наобиколиха ни и се започна едно гушкане, здрависвания и представяния. Пепи ги взимаше едно по едно и ги вдигаше на високо, но от много желаещи бързо се умори, а на жена ми слънчевите очила и червилото предизвикаха голям интерес и молби следващия път да донесем и за тях. Мими и Дани също бяха обградени от деца и на моменти дори не успявах да ги видя. Много се зарадваха на плодовете и другите лакомства, но вниманието към всяко от тях, доколкото можахме да им го дадем, най-много им хареса.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=151595

http://www.zazz.bg/play:70f98961

http://www.zazz.bg/play:24187903

Поздрави.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Защо не се организира такова нещо и във Върна?

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

СЪБОТА 11 АВГУСТ, 9.00 Ч. ПАРКИНГА НА "БИЛА"

Публикувано

предполагам помните идеята ми да спретнем на децата една Шкода в двора на дома, за да се катерят по и играят в нея. Представях си я ембечка (не знам защо), но ето тук изниква вариант: http://skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=5935 искате ли да съберем пари и да им направим "катерушка" от 120L?

Публикувано

Владо,

Идята е добра. Проблем е че трябва да обезопасиш такава "катерушка" след което и да я регистрираш. Нека "адвокатите" във форума да дадат повече инфо по въпроса. Че вече няколко пъти гледахме по телевизията самоделни катерушки....

Поздрави

Публикувано

честно казано, не се бях замислял върху "юридическата страна" :( иначе за направата и обезопасяването ще направим нещо - ако има желаещи да се занимават, разбира се....

Публикувано

За да не ви досаждам, само ще ви кажа, че днес ще заспя с усмивка на лицето!

.............. с мисълта за едно слънчево дете, получило най-хубавият подарък през живота си-да има възможността да прегърне своята майка и да бъде с нея отново.....................

..............за още едно прекрасно създание, намерило своето семейство..................

..............за копнежът да имаш "татко"........................

..............за всички онези усмивки и щастливи пламъчета в детските очички............

На всеки от вас пожелавам да изпита тази радост и да осъзнае, че само един миг може да ти донесе толкова много..............Лека нощ!

Публикувано

Мими, с такъв позитивен пост не можеш да ни досаждаш ;)

Публикувано

Привет на всички!

Нов съм във форума Ви и бих искал да получа малко повече информация за следващата ви сбирка (по повод тази и други теми). Ако приемате нови попълнения, разбира се...

Поздрави!

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.