Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Супер, мен ме устройва.

П.П. Била Борово нали ще рече Билата, дето е на бул. България? :oops:

• Отговори 286
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• mimi.b™

62

• Владо©

31

• РусенскоВарено

31

• Krankenstein

22

Най-много писали в темата

Публикувано

Да, за тази Била става въпрос.

Поздрави.

Публикувано

Аз ще гледам да мина, за да оставя мартенички за дечицата.

Публикувано

Благодаря ви, колеги, че не сте забравили темата!

Нека утре на срещата да уточним подробностите.

Публикувано

Уговоркота за посещението при дечицата е за събота 1-ви март.За часа, решавайте вие!

Аз за съжаление не мога да кажа дали няма да съм на работа тогава, но ще направя така, че да съм полезна с каквото мога!

Моята щерка е поела ангажимент до петък с класа да направят колкото се може повече мартеници!

Така, че най-вероятно ще пазаруваме само плодове, лакомства и пр.

Публикувано

Часа беше 11 на задния паркинг на Била в Борово. Ако ти свършиш работа по-късно, примерно ранния следобед може и за тогава да го направим. Както реши мнозинството. Ако има някаква промяна междувременно, споделете, че не ми се пропуска и това ходене при дечицата. Ако има някой желаещ от центъра, който си няма превоз - да звънка: 0898 930 885.

Публикувано

Мими, мартениците ще стигнат ли за всички? дали да не вземем някакви 'допълнителни'?

засега предложението е: събота, 01.03.2008, задният паркинг на "Била", 11:00ч, други предложения?

Публикувано

проблема е, че децата спят ранния следобед, дори в 11 май е малко късно, понеже доколкото помня в 12 обядваха, та ги изпуснахме миналия път. Но може да ги оставим и на лелките да ги раздадат...

Публикувано

edit: заминаваме за Пловдив още в петък, ще се свържа с gogata да му оставя каквото сме взели за децата.

Ами за да не ги изпуснем, гледайте да сме на паркинга на Била наистина в 11,00 ч. и да се качите по-бързо до дома. Аз ще бъда на Била в 11,00 ч. с дъщеря ми, съпругата ми и кучето, давам каквото сме взели на първия пристигнал и отпрашвам за Пловдив, така че, моля ви, бъдете точни.

Поздрави.

Публикувано

Мартеничките са уредени, ще ги донеса, както ще взема и тебешири и балони, които останаха от по-предното ни ходене. Дано само времето да е хубаво:!: Само трябва да убедим Мими да не бачка, че да ни е навигатор ;)

Публикувано

Влади, утре в 11 ще съм кацнал на паркинга на Била ;) . По-късно днес ще се видим с Ицо, за да взема нещата за дечицата, които е приготвил. :)

Публикувано

Специални благодарности към Мими, Ицо (pow) и Гогата, с които днес успяхме да зарадваме децата от дома:!: Аз и Гогата им занесохме мартенички, плодове, лакомства, тебешири и балони. Извинени по медицински причини са само Митака (Krankenstein) и Гената (The Best Forman).... останалите нямат извинение, че не дойдоха! :evil:

Публикувано

съжалявам, че пропуснах - мислех да се включа поне в пазаруването на Била, но и за там закъснях :oops: утре обаче ще гледам да съм на линия за похода до филибето, дано и грипа ме поотпусне дотогава.

Публикувано

Радвам се, че най-после успях да се включа и аз. Дечицата са уникални сладури ;) . Дайте за Великден (например) да организираме едно ходене при тях, в което, надявам се да се включат повече хора ;) .

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Колеги сега майка ми след поредното почистване събра 2 торби стари дрехи и беше тръгнала да ги изхвърля.Аз се сетих за тая тема и ги взех и си търся някой може и повече хора разбира се да отидеме до дома щото не го знам къде е а и по Сф не се оправям мн мн ...за да ги дам.Не знам колко от дрехите ще свършат работа но по-добре отколкото да се изхвърлят.Има ли планувано ходене до там скоро ?Значи аз сега до към 6-ти няма да имам нет и няма да съм в Сф но след това ако някой има желание може да отидем ?

Публикувано

Колега, много се радвам, че си се сетил за дечицата. Нека минат празниците и ще се организираме да идем и да им занесем каквото си заделил и разни други неща.

Поздрави и хубав ден.

Публикувано

11 май/неделя/ 10,00 ч.

Мястото на срещата е обичайното-паркинга на "Била" на бул."България".

Публикувано
11 май/неделя/ 10,00 ч.

Мястото на срещата е обичайното-паркинга на "Била" на бул."България".

Ще се постарая да дойда(добре че видях поста ти в темата за събора и се сетих за какво говориш :oops: ). Други желаещи ще има ли?

Едит - всъщност защо темата вече не е "важна" :?: Вярно, че май желаещите да ходим при дечицата сме все едни и същи хора(като аз съм съвсем от скоро в тази групичка), но все пак. :roll:

Публикувано
........................добре че видях поста ти в темата за събора и се сетих за какво говориш :oops: ). Други желаещи ще има ли?

Добре, че все още се намират хора като теб хора, които да забелязват маловажните и безмислени теми.

Публикувано

най-вероятно в неделя сутрин няма да съм в София, за да дойда с вас до дома, иначе финансово бих подпомогнал

Публикувано

Признавам си че за първи път чета този раздел от форума, но много ми харесва идеята! Лично аз в събота заделих една чанта стари дрехи и ги дадох на един бездомник. Идеята е много хубава и ще помагам с каквото мога винаги!

Поздрави!

Публикувано

...аз от 2 месеца търкалям една торба с дребни играчки в багажника си... ще опитам да дойда, но не обещавам нищо - събота след работа (нали е работен ден) ще празнуваме няколко рождени дни (и моят със закъснение) с колеги и не знам в неделя как ще се събудя... :roll:

Публикувано

за съжаление няма да мога в неделя,щото няма да съм в София :oops: а и принципно съботите(когато не се у4и) и неделите не съм в София. Иначе през седмицата съм тука... а и след 2 седмици някаде ше съм почти постоянно тука ... аз дрехите ще ги пазя така че ще следя темата за следващо ходене

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.