Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Бургаски срещи! Бургаски вечери!

VALDO

Recommended Posts

Бургаско не се е правило в хасково,там се правише една друга бира.Но в хасково бе страхотен завод,продаден на безценица и унищожен.Бургаско сега е слаба и гадна бира на ниво,каменица,ариана.Но преди бе страхотна,когато се правеше в Бургас,помня как преди години имах изпит практичен и правихме бира в бургаския задов.Но ОБЕЩАВАМ КАТО МЕ ПОКАНИТЕ НА СЛЕДВАЩА ВИ СРЕЩА ЩЕ ВО ДОКАРАМ ИСТИНСКА БИРА ОТ МОЕ ПРОИЗВОДСТВО.За да видите какво е бира.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 1.8k
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• VALDO

375

• Нептун

232

• skodko

181

• PRO

123

Най-много писали в темата

• 2 седмици по-късно...
Ко стана сега?Къде ще е утре ретрото? :smt004

Като гледам откога ти е поста, ретрото няма да е утре, а днес 04.09.2010г. от 11.00 часа на яхтения пристан на Созопол. Аз ще бъда там още от 09.00 часа, /викат ни по-рано, да си наредим колите на спокойно/ до приключване на събитието.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Даам определено метеорологичните условия по морето ни напомнят, че е време да закрием сезона на таратора и да открием сезона на мазното и люто ШКЕМБЕ.

То таратора е несериозна манджа, само ручаш и пикаш...

Друго си е да замезиш с едно люуууто чесново шкембенце, и така да го подлютиш че после като пръднеш и да правиш дупка на дънките. После като се качиш в колата и ако има муха в купето тя както си лети и след малко пада на земята, а ако по пътя те спре катаджия и ти като отвориш стъклото, човека (куката бел.ред.) като го лъхне мощна метанова концентрация с екзотични чеснови аромати, и забравя за какво точно те е спрял и започва да се прави че нещо го викат по радиостанцията.

Въобще хубаво нещо е шкембето. Време му е да му ударим сефтето.

И като цяло колеги гледам че и есента бавно ни приближава, ето на 23 септември е equinox-a сиреч равноденствието, идва астрономическата есен.

Последните претоварени чартъри в небето над Бургас извозват омаломощените партиди от британски, ирландски и европейски алкохолици.

Вихри се бесен гроздобер, всеки гледа да бере това което е отглеждал. Циганите нищо не са отглеждали но и те гледат да берът.

Наближава времето за каране на къси, сиреч възниква още един повод да ти фръкнат 50 кинта и 3 точки.

Скоро ще слагаме и зимните, защото всесезонните ще започнат да поднасят леко.

Философски сезон е есента, подтиква към размисъл, литературни изблици и дълги софри.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очевидно на Owner се налага. Той се включи на срещите в "сезона на таратора".

Весо ти си близко. На "Капаните" пред вас.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очевидно на Owner се налага. Той се включи на срещите в "сезона на таратора".

Весо ти си близко. На "Капаните" пред вас.

Всъщност се включих по-рано, т.е. точно в сезона на шкембето. Благодарности за уточнението на мястото на срещата. Ще дойда с мойта красавица да Ви я покажа, че цяло лято я забравихте - нали бях куфар за извънградските сбирки :oops:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може ли да изместим срещата за по-рано, че утре съм нощна смяна от 8 и няма да мога да дойда за 17:00, ако сте съгласни да е към 15:00 примерно? smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може ли да изместим срещата за по-рано, че утре съм нощна смяна от 8 и няма да мога да дойда за 17:00, ако сте съгласни да е към 15:00 примерно? smile049

Има кръг от F1 от 15,00 [-X

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

СЕФТЕТО НА ШКЕМБЕТО

020577279.jpg

първото шкембе за сезон 2010/2011 на бургаската група

020577307.jpg

020577379-big.jpg

подгряващата група

020577448-big.jpg

Я кой ни е дошъл на гости?

020577475.jpg

В 18:05 Бургаската група работи на високи обороти!!!

А отвън на коневръза са навързани доста коне.

020577485.jpg

020577505.jpg

020577520.jpg

Най тържествено обявявам Шкембеджийския сезон за открит.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

=D> =D> =D> и аз съм опитвал това шкембе само че сезон 2009/2010г.

ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!

в гугъл като напишеш:

-" люто шкембе"

и излиза filipkarolev....... smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво!

Много добра среща (многобройна) сте заформили!

Евала!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Засищаща е била срещата, че и многобройна. Аферим. Страхотни снимки, благодаря. Колежке mery_jery, дали няма да ни уважите на 19 тоз месец в София, на обичайното място - пред НИМ, в познатия час - 14:00. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

=D> =D>

Направо се изкефих на коневръза........ Браво, страшна среща и апетитна най-важното. Щом и Мери се е появила,значи лабаво нема. Ама що Мартин си търка очите- не знам . Да не са просълзени нещо ,а? :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.