Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Марто,така като гледам снимките...цепиш се от комби колектива :) !

Засега :rolleyes:

П.С. И Пепи и той ...така , че не съм сам сред "буркановози" :wacko_2: :crazy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"буркановози"... тц,тц,тц... Гледай като "касобировози" :cheers:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То освен аз да дойда. Друга 120ка в София не остана ...  :fool:  :diver:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приемате ли и не VAG автомобили на срещите? Мисля скоро да минавам на Octavia и ми се ще да поразпитам собственици с опит кое как и т.н., че по автокъщите продават всичко и продавачите няма как да са наясно с особеностите на всяка марка и модел.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще дойда със стоков автомОбил ! :P

Мазда? Червена?  :tongue_1:  :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мазда? Червена?  :tongue_1:  :unsure:

Стоковите ще паркират на детелината за Бояна!!!  :plate_skoda:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стоковите ще паркират на детелината за Бояна!!!  :plate_skoda:

Аз тогава направо да дойда пеша, а?  ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вероятно ще закъснея малко, но ще се класирам при всички случаи.  :D/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятна и изключително масова среща се получи. Даже една групичка ентусиасти се разходихме из Витоша за групова снимка(с идея за календара  :tongue_1: ). Снимки ще пусна по-късно довечера.  ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер срещa се получи, появихa се и нови колеги с интересни (вече) клубни Шкоди :) A снимките нa Витошa дaно дa сa се получили, че ни измръзнaхa шушулките :D

Поздрaви!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, нямам идея, колко масови и какво представляват обичайните срещи на НИМ, поради което немога да дам оценка на срещата. Мога обаче, да споделя своите впечатления, а те са прекрасни... Запознах се с изключително приятни, усмихнати, и позитивни хора, които ме приеха /поредния новобранец/ изключително топло и приятелски /в много други форуми, това е просто нереално да се случи/ :doubleup: . След първите 5-10 минути на "озъртане и преценка на ситуацията" :lol::D , сякаш всичко се "отпуши" - запознанства, ръкостискания, въпроси за и около автомобила, прекрасни пожелания... В общи линии - всичко на което се надява всеки новопристигнал... Последва предложение за разходка до Витоша /поради което пропуснах да се запозная с всички и да им дам възможност да разгледат Шкодето, но ще наваксам/, с цел снимки /евентуално/ за календара. Не съм оптимист, че ще бъдат одобрени :unsure: , но пък преживяването беше приятно, успяхме да впечатлим няколко минаващи наоколо туристи, както и те да ни разсмеят... След "мисията" на Витоша, последваха нови запознанства, сладки приказки, майтапи..., и така, до 18.30 часа. Благодаря Ви, приятели, страхотни сте...  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евала, Боре, добре си дошъл :)

Дойде и показа актуалният Airbus, поне преди да излезе новият Супърб. Аз от няколко месеца дето идвам по срещи, толкова масово не съм засичал :) Добре се паркирахме двете 4х4 с тебе

Чакаме снимките разбира се

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.