Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Ще ме приемете ли и мен, че имам няколко въпроса? И последно остава в 15.00 ли?

Това беше за предишната среща, заради Копривщица.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Срещите са на нечетните недели, първа и трета. Обикновено, когато има пета неделя, пак има среща, след съгласие от ваша страна тук в темата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като нов в клуба искам да дойда на срещата и да питам разни дребни неща за моята ОК2.

Бихте желал да се видим/запознаем, но да кажете ще имали хора и към колко часа!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз в събота ще сменям задни дискове на Рено меган. Ако успеем да ги свършим, ще дойда. Ако не успеем, ще ги псуваме цяла неделя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също ще пробвам да дойда. И без това се нуждая от два стикера за шлемове. Дано само Жената е по- добре до тогава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пропускам, че правя великото преселение на народите. Отделно ремонта още не сме го завършили, но за 7-ми се надявам да съм на линия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам едно предложение - да направим една по-късна среща скоро време. Иска ми се да снимам шкодите ви и на тъмно? Има ли желаещи за снимки?

И аз съм пас за днес... Ще се видим следващата неделя!

Редактирано от belqta
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За снимки съм навит. Имаш ли предложение за ден и място?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм навит за снимки , стига да не се получи като с Копривщица - да съм на бачкане ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята ми е за снимки с дълго време на експонация от статив. Имам няколко идеи за места - едно от тях е в края Драгалевци преди лифта, Има една малка отбивка с хубава гледка към София. Също ще ни трябва и паркинг, на които да можем да разположим моделите шахматно( ок1 ок2 ок3..., фабия, октавия, суперб... и не по модели групова снимка), в редица, срещуположно и др. Можем и в градска среда, да се направи интересен ефект със светлините на минаващите коли. Ще обмисля едната седмица всякакви варианти за разположение и за подходящо място/места. След това ще ги обсъдим заедно и ще имаме готов план за действие, да не си губим времето и да се лутаме неорганизирано. Единствено ми трябва спокойно време - да не духа и да не вали. 

качвам две снимки тази с каретата е 2сек, другата е 20сек, да придобиете представа за време на експонацията. Поздрави

post-7686-0-71611800-1433076364_thumb.jpg

post-7686-0-92542300-1433076798_thumb.jpg

Редактирано от belqta
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.