Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Да, усетих се ;)  и съм много навит за там ама ме е яд, че изтървах срещата и никой няма да познавам :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще се запознаем, никого досега не сме изяли  :tongue_1: . Добре си дошъл на писта Дракон ;)  :moto:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въобще не го мисли това. Всеки от нас е минал по пътя на непознаването. Няма страшно, няма срамно. Всички хора, които ще завариш на Дракон са супер готини и ще останеш приятно изненадан от топлото посрещане. Така че идвай смело :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Знам, че от петък е малко рано, но да напомня, че тази неделя е трета от месеца. Аз 11 потеглям от Смолян и до 14:00 ще стигна до НИМ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вероятно и аз ще се класирам. Шъ съ крийм кат партизани по горите около паркинга май  :tongue_1:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми, Гога, нещо говорихме с тебе, а и Цецо го е написал в съседна тема, ама за тая неделя ще е трудно да се организираме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Помня какво си говорихме, но тази неделя ми е невъзможно. Събота също. И в общи линии до средата на август - същата работа. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знам, че от петък е малко рано, но да напомня, че тази неделя е трета от месеца. Аз 11 потеглям от Смолян и до 14:00 ще стигна до НИМ.

Как е положението към Смолян? Аз днес ще пътувам натам (уж за събора), но чета че всичко е задръстено и няма минаване.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как е положението към Смолян? Аз днес ще пътувам натам (уж за събора), но чета че всичко е задръстено и няма минаване.

Малко спам в темата, но - в четвъртък по обяд пътя София-Момчиловци ми отне 3 часа, като до Чепеларе бях за 2ч и 30 минути (за сравнение пътя София-Момчиловци си го правя за под 2ч30мин без проблем). Основно задръстването е заради хората, които не познават пътя, не знаят къде могат да изпреварват, но въпреки това карат на 50 см от бронята на предния и няма къде да влезеш.

Тъст ми е в охраната на събора, вчера беше нощна и каза, че сутринта още към 7 е било ад от коли. Явката - Iavkata би трябвало да пътува в момента и да може да даде актуална информация.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз от вчера съм в Пампорово и днес не успях да се добера до събора, просто беше нещо страшно. Ако не бях си платил нощувките до Неделя, нямаше да си правя труда повече. Надявам се все пак утре да имам късмет :)

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още спам в темата:

Жената и компания, тръгнаха от Бизнес-Парк - София, за Събор Рожен 2015 г., в 18.30 ч., днес.

Сега се чухме отново - никакви проблеми /Шофера е Жена/, тъкмо са стигнали, никакви блокади няма, с колата са на 800-1000 метра от палатките /разпънати от друга част от групата/, всичко е ОК.

По думите на полицаите, тапата и проблемите са от другия маршрут към Рожен - откъм северна и източна, спрямо Рожен, посока - тях, идвайки откъм София, са ги отбили още от Проглед, през Смолян и до Рожен, пътя е нов и добър, пътува се спокойно, не особенно бързо, но без проблеми.

Гадините, казаха че навсякъде мирише на скара и звучат гайди...:)

Редактирано от Боре
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за Роженския събор - към 18:30- 19:00 минах от Пампорово към Чепеларе, по пътя Кричим - Михалково - Девин - Широка лъка - Пампорово - Чепеларе, беше много спокоен пътя, вкл. и м/у Пампорово и Чепеларе - нямаше задръствания, само в Широка лъка имаше повечко движение. А за НИМ ше се пробвам но не гарантирам

П.С. Така като гледам, има вариант да заформим мини среща на събора - аз, izolini, sharpshooter, fulcrum евентуално...

Редактирано от iavkata
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А, аз си мислих, че само моята Жена, е луда, ама явно и децата...

Явка, ако не ти продават бира на Събора, викай "Ей го батко, сега идва...", все някой пораснал, ще дойде :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А, аз си мислих, че само моята Жена, е луда, ама явно и децата...

Явка, ако не ти продават бира на Събора, викай "Ей го батко, сега идва...", все някой пораснал, ще дойде :)

е Ицо нали и той е на събора, той ще ми купи :P

Айде стига сме отваряли работа на модераторите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще има ли среща днес? Мисля да разходя октавията и да и сложа клубни лайсни, разчитам някой да ми носи :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.