Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Мдааа, явно всички ме мразят, щом и при тези температури ще дойдат...

Бройте ме и мен в присъстващите.

Ще дойде Ноември месец, да ви питам аз тогава, къде сте :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Генаааа, д-р Менгелеее, ама само Аз, ще съм щастлив и доволен, а Ти ще си с пуловер и яке, и ще подскачаш от крак на крак :) :)

Садисти такива..., и мазохисти...

П.С. Да ми приготвите хавлии и студена вода, че ще ви тежа на съвестта..., а тежа доста :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ммммм, по-скоро Аз бих се примъкнал до пакетираната локва, амааа, и това ще стане, надявам се...

Бед-бойс, бед-бойс, ........ :)

П.С. И без това, няма да се събере в Роомстър-а!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер...че аз пропускам днес :)

Марто кога ще ти хвана шкодилака да го наснимам... От преди Дракон все ми бяга ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+1 с фотоапарат и шкода ;)

Надявам се, че ще покажеш и новия филтър! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не ми мине котка път, ще мина и аз, но с аудито, понеже жената отмъкна Фабията  :D 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм. Аз бих казал, че точно когато решиха да се съберат 1000 човека ти реши да пропуснеш ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди малко ми се обади тенис партнера, че днес няма да се класира, а аз побързах да обърна една гроздова, точно толкова, че да не мога да карам :BangHead:  Някой случайно да има път през еднопосочната част на Оборище?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Утре е петата неделя, да спретнем една сбирка?  :)

Редактирано от axel
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре е петата неделя, да спретнем една сбирка?  :)

Понеже гледам, че тук никой не отговаря, в 14:00 днес ще има няколко клубни Шкоди на паркинга пред стадион Васил Левски.

Виж постовете ето тук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде колеги, ще ви чакаме пред стадиона за по бира

Редактирано от Lachezar
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един път да напиша и аз няколко думи за среща;-)

Днес се видяхме пред националния стадион (в Баба Яга) няколко човека и стана много приятна раздумка на по бири;-)

Тук се проверява качеството на интериора и кожата Супърба на Ники(coverdale):

post-13788-0-76896800-1440950274_thumb.jpg

А тук май се опитваха да убедят Ники, че и в Октавията(особено ако е L&K) може да се седи на задната седалка ;-)

post-13788-0-56480800-1440950135_thumb.jpg

Edit:извинявам се за качеството на снимките, ама в отсъствието на Марто и Иво имахме само телефон на разполежение...

Редактирано от Lachezar
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добра среща среща си спретнахме,повече наблегнахме на бирата и сладките приказки на сянката на "Баба Яга",че на паркинга пред стадиона беше мор.

П.П.Лъчо,следващия път си обличам фланелката на ЦСКА!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Екстра стана срещата, горе на снимката с Ники си гледаме "кожите", коя каква е. Не разбрах защо да не може да се седи на задната седалка, освен че на предна лява е по-fun винаги :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.