Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

То Великден се празнува вечерта, т.е. можем да смачкаме няколко яйчица на другия ден ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заглавието е ясно: 1ва и 3та, 28ми е 4та седмица.
Благодаря за изчерпателния отговор. С чичо Джак какво става? Знаеш ли?

хм, вЕрно че зачезна тоя тип... :-k

Да не е подул нечий корем и сега да се крие? smile001

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Dokolкото знам чичо ви е командировка в Швабия

Мернах го(или поне колата му) преди десетина дни в Гео Милев :mrgreen:. Всъщност, негова работа си е къде е, форума не е задължителен за никого smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това най - вероятно е приятелката му. Той преди когато беше там и пишеше само в срещи пак я мернах и каза че неговата "пак му е пипала колата " :lol: Най - вероятно му е кофти че не може да ни види толкова време и просто не му се влиза само да се дразни. Чичо не е мишка да си тръгне.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... е този път не съм на работа и ще дойда с Фабиета. Моля ако някой има лаптоп със качен VAG-COM да го вземе за да чекнеме една грешка дето писах преди това. Ако не здраве да е .

Весели празници на всички !!!! \:D/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това най - вероятно е приятелката му. Той преди когато беше там и пишеше само в срещи пак я мернах и каза че неговата "пак му е пипала колата " :lol: Най - вероятно му е кофти че не може да ни види толкова време и просто не му се влиза само да се дразни. Чичо не е мишка да си тръгне.

Саше, ти още ли верваш, че тоя момък е бил по немско? Че тогава, когато неговата му беше пипала колата, IP-то му беше от доставчика в елитарния квартал Гоце smile092

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оставете го чичи и кажете, последно ще има ли Великденска среща тая неделя? :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти ще дойдеш, PRR , zloqq, aз мисля да дойда с naskopc, oще не съм му звънял но съм почти на 85% че ще се навие да дойде + още поне 5 човека + евгени който обикновено рядко пропуска+ мишо на 99% - ето ти срещата -> среща ще има smile021

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз ще се постарая да дойда. пък може и да донеса някое шарено яйце да сбориме

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз няма да успея. Утре мама има рожден ден - ще трябва да приготвим голямата семейна трапеза. На следващата среща ще съм на линия. И да се наснимате хубаво, за да ви гледам после и да завиждам колко много съм пропуснала.

Весел великден на всички ви! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То па да беше само ти, дето нямаше да присъсссстваш утре. :mrgreen: Много е вероятно клубен гостенин от Казанлък да уважи срещата обаче. ;) Весел празник и от мен. smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ице пак ли баце ще готивиш нещо бря :smt0344 :smt004 Ще съберем от ним представителна ударна група, начело с Боби Доктора, че най е представителен и най му отива и ще дойдем с нещо да те доведем насилствено :!:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще се опитам и аз да мина,ако приключим по-рано с празничния обяд с печено агънце при тъста и тъщата..... smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Саше, готвенето утре е от тъщата. Аз ставам в 6:00, будя Ирина и в 6:30 яхаме Буба и до 8:00 сме на Брестник, на вилата. Ако решите да дойдете да ме измъкнете от там, добре сте ни дошли всичките, има и къде да ви сложа, и с какво да ви почерпя. smile027 Ще сме там цял ден, вечерта ще се приберем. Дано тоя път да успея да предам огледалцето на mecho_klecho. :mrgreen:

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също няма да мога да дойда - сестра ми има рожден ден и трябва да връчвам подарък :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.