Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Мда... Събрахме се добра компания. Само дето аз трябваше по-рано да си тръгна smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямаше ни един фотографин. Само сина ми снима нещо с телефона, ама ще видя какво е направил. Иначе се събрахме много добра група.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мишо, то за групата ясно, че много добра сте се събрали. Каква друга ще се събере :D

Мен ме мъчи една гадна кашлица и нямаше как да дойда.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубава среща, хубави хора, много слънце. Пък после поседнахме и на ОМВ за по кафенце. Екстра беше, пък и от приказки не можахме да се отървем \:D/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поредната среща, която пропуснах напоследък :?

Чудя се, как сте успяли да си останете в София... :roll:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лесно беше! То в София движението беше като преди 20 години! Спокойно, празно, чист въздух. Какво повече му трябва на човек smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пепи е напълно прав,вчера,разстоянието от Панчарево до НИМ,го взех за 10мин.

Въобще тези дни си спомних за спокойствието на добрата стара София от соц времената! smile049

А и много добра среща се получи! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямаше ни един фотографин. Само сина ми снима нещо с телефона, ама ще видя какво е направил. Иначе се събрахме много добра група.

Eто все пак малко от мен - една панорамна и новата муцуна на мишовата, толкова успях да щтракна минавайки набързо през НИМ между задачите... те напоследък празничните ангажименти май ми станаха повечко от делничните в тая криза smile049

post-24-138453204614_thumb.jpg

post-24-13845320463_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха, ха ! Бравос ! Зараснало е очото на шкодака. Бързо действат автодокторите.Дано не се случва пак . :smt017

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

И моя старши има точно тогава рожден ден, ама ше гледам да мина, че мострата на фанелката е готова и ше праа демонстрация.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре пропускам... Днес заминаваме за Карлово, утре само ще минем транзит през София и после - към Кюстендил. За следващата среща ще гледам да не ми се събират около 800 км. за 2 дни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубава среща. Ма що няма отзиви smile049

Явно ги е издухал вятъра..... smile021

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.