Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

На момчето МВ то

anastas

Recommended Posts

... покажи вудото

Кажи какви ти трябват и ще видя какво има останало излишно... по принцип обаче за повечето от термометрите и манометрите нямам датчиците, щото са от битака :)

Единствено тия са ми с датчици, но не са "вудо", а някакви хамерикански май:

post-24-138453375338_thumb.jpg

Иначе Станимир продаваше чисто нови vdo-tа в кутийки по 25 лв парчето барабар с датчиците, ама може и ментета да са на тая цена smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 339
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• anastas

103

• Krankenstein

49

• Skoda_Estelle

44

• maxrpm

14

Най-много писали в темата

Днеска както си ръчкам и хоп остана на втора хмм лоста олекна и на мен ми олекна не е кутията , навирам се отдолу като съм си приготвил болче и ключ 10 ма ъкъ к..р чупило се е карето с тампоните на привода много псувах щото неможе се свали целия прът ми тря отдолу да разглобяваш ония тампон скапан !!! ма наистина скапан гумичките станали на дъвки от маслото те и нови да са пак са гадни щото лопат във тялото със сантиметар та направих плътни от

полиуретан злобих и о чудеса ... напправо лоста се одърви стегнат със малак ход та един час ръчках по улиците даже имаше гонка със некво чиче с мерцедес тупалка ... бавни бавни !! :D:D:D

Има абсолютни копия вдо чаина маина и мани ми са и много добри за смешни пари

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.....мед ми капе на сърцето, като те слушам !

....че им докараш ин"факт, глей да не са много дърти кат мене....че после не могат да дигнат самолета....цял месец !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има абсолютни копия вдо чаина маина и мани ми са и много добри за смешни пари

Ей ги чайните на Станимир http://www.classiccar-bg.com/index.php?topic=1977.0

като за копия добре го докарват на фасон, само не си купувай бензиномера, щото ако ти трябва мога да ти подаря оригиналдЪ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 5 месеци по-късно...

Колата я почнах пак , мотора и скоростите изчеват ще дават път на нещо по стабилно и неикономично smile021 седалките , джантите , музиките всичко се разкарва smile048

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Издай някоя пикантериика де ... аз лично залагам на нещо немско като БМВ примерно :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да е немско, японско ще да е......

Оня ден срещнах едни хондажии се фалиха че отупали праха на няква ръждясяла шкода...

Разправят после , ""оня хукна да си търси нов мотор.....

Че и клип направили и се дуят.... smile021

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първия мотор беше 40 коня втория 130 коня и разликата беше огромна колата стана друга ! Сега ще се целим към 400 да видим само частите как ще стъпят че с тез мита ддс-ета доставки от щатите ще каталясам :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
Сега ще се целим към 400

smile048 smile027 smile048 Машина си Анастасе! Искам да те видя как засрамваш некой дрифтър с БМВ :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те баварците са му отдавна у малкия джоб, са се цели по-високо - Импрези, Ево-та... не би простил и на некое Ферари или Ламбо, ама по-рядко се срещат у нас :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...

Имам си нови джани 17ки :D Малко са вехти и грозни ма ще станат , ако не ме изкефет ще ги тура на ежедневката :?

028749644.jpg?r=0

028749650.jpg?r=0

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

160 болта ! ужас ! днеска изхабих едно боди 700 да разкарам боята от средите та да ги прахосам :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз мислех че ще си сделаш нови среди ;) Някакви може би по-плътни, да не се виждат бмв апаратите smile001

Aз залагам че ще ги прахосаш жълти! Aко не, ще е някакъв шантав цвят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Черни ще е най-добре, за да не се набива толкова петолъчката, която и без друго не тича особено на МБ-то... Впрочем има като за теб едни хром 15-ки Мангелс стайл от костенурка чисто новички у кашони, ама сигурно доста пара ще им търси човека. Все пак мое да му звъннеш да се разбирате нещо - 0888 45 70 16. Не знам що, ама е дал само снимка на кашона... smile049

post-24-138453423206_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва ми 17 цола щот 15ки ще стават на парцал пък и широки 15ки няма ( за под 500лв парчето !) 16 също е гаден размер , бях се навил ама приятеля дето ми ги продаде тея ме отказа

п.п. джантите вече са боядисани smile021

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз заради такива изводи минах от 16 на 15ка, като успях да си позволя вече далеч по-добра гума. Ти знаеш.

Кой позна за цвета, ако има такива де :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва ми 17 цола щот 15ки ще стават на парцал пък и широки 15ки няма ( за под 500лв парчето !) 16 също е гаден размер , бях се навил ама приятеля дето ми ги продаде тея ме отказа

п.п. джантите вече са боядисани smile021

Сликче и таквоз

028765866.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Боята много ме кефи как седи като тиган тефал :D

028836421.jpg?r=0

028836420.jpg?r=0

028836412.jpg?r=0

028836418.jpg?r=0

Ще стана ще стане smile091 17сето мааалко тря се пипне

028836414.jpg?r=0

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.