Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Забелязани - Skoda

Recommended Posts

Саше, ти просто не знаеш Вартбурга как се изтрелва на старт, за това пак си пееш старата песен smile091.

Е, знам как да не знам. Нали като запали варбурга и даде гас, другите се зашеметяват от миризната smile021

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 493
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• maxrpm

41

• rsk

39

• joro-120L

34

• gogata

22

Преди малко (11:15 часа) като мих колата на автомивката при моста чавдар, мина една много запазена Skoda 1203 (линейка), караше я мисля възрастен мъж, но за жалост не можах да я снимам. Мотора много приятно работеше smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няколко автентични архивни снимки на Шкоди:

smile035 снимките са уникални! Браво :!:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В такава боклукчийска Шкода съм си играл като малък. Един съсед караше такава към чистотата и като се прибереше ни даваше да си играем вътре и да си ръчкаме, а той се отдаваше на алкохолен делириум. Лека му пръст на чичо Митко, или както му казвахме ние - "ПетроФФФФ" :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз я видях същата Skoda 100 на Опълченска - на 20 март (преди срещата на НИМ), но забравих да пиша.

http://media.snimka.bg/8339/022934040-big.jpg?r=0

http://media.snimka.bg/8339/022934039-big.jpg?r=0

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Същата 1203 от 7-ма страница на темата на пътя между кв. Красна поляна и околовръсното преди жп. прелеза, отновово в движение и може би пребоядисана.

post-5513-138453293956_thumb.jpg

post-5513-138453293986_thumb.jpg

post-5513-138453293993_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз от доста време срещам йетитата на бтв и все забравям да ви кажа smile049

+1 Щях да питам някой знае ли какво карат BTV :D

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Днес видях това МВ на работа, един дядо беше дошъл да си пазари картофи-провизии, та направих снимките и дядото ми казва идвайки към колата "Снимай да имаш за спомен".Оплака ми се че разширителния съд се е разял бил от алумин и т.н.МВ-то е 67-ма г. и той е първи собс., показах му моята кола най вече мотора казах че е като неговия горе долу че са на една база, а той каза да приличат си но като видя дюзите на MPI-то пита , то да не е "дизел" :-k smile035

post-5477-138453300161_thumb.jpg

post-5477-13845330017_thumb.jpg

post-5477-138453300179_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес видях това МВ на работа...

:smt004 Много запазена колица! МВ-то ми е стара слабост. s_flag Евала, че си го гледа човека.

П.П. Не знам за какъв разширителен съд става дума, при положение, че няма такъв на МВ :-k . По-скоро самия радиатор, може би. Ама той е меден, доколкото помня, а не алуминиев. :-k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Меден с алуминиева пита, ако не се лъжа. Уф... Едно такова МБ ... ма пусто няма къде да го сложа smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес видях това МВ на работа...

:smt004 Много запазена колица! МВ-то ми е стара слабост. s_flag Евала, че си го гледа човека.

П.П. Не знам за какъв разширителен съд става дума, при положение, че няма такъв на МВ :-k . По-скоро самия радиатор, може би. Ама той е меден, доколкото помня, а не алуминиев. :-k

Не знам точно, пък и аз не погледнах какъв е точно проблема с този разш. съд ](*,)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Здравейте,до скоро в Красна поляна седеше една зелена Skoda 100 /като тази от снимката по долу/ ,но вече я няма,надявам се че я е взел някой колега с цел да я реставрира,ако е така нека се похвали в темата.

15100.th.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видях че мнението е преместено - мерси на модераторите,още не съм добре ориентиран във форума.

Да кажа още няколко думи за шкодичката:Беше на един дядо от бл12 на ул. "Рибен буквар",единственото което знам е че е дошъл бус / репатрак и я е натоварил.Помня я от години,дядото постоянно я чистеше,отмиташе от сняг,всичко и се плащаше - застраховки прегледи,беше и на новите номера естествено.Дори таблото беше завито с чаршаф.Боята мисля че беше оригиналната от завода,защото е същата като на снимката която съм приложил в горния пост.Беше мацвана с зелена боя тук-там където е тръгнало да избива ръжда,защото дядото веднага минаваше с шкурка и после с боя,за да не се развие ръждата.Караше я изключително рядко,един-два пъти в годината колкото да я раздижи.Като цяло количката беше доста запазена за годините си,затова се надявам някой фен да я е взел,защото ще е жалко да е заминала на вторични.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Шкода 110R в София в доста добро състояние, до моналата година се е карала. Оставих лисче с моя телефон, но хората от квартала казаха, че не се продава. Все пак съм направил опит :) да взема тая красавица.

023702629.jpg?r=0

023702631.jpg?r=0

023702633.jpg?r=0

023702634.jpg?r=0

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Skoda Scout на комшията от съседния блок. Толкова много ми харесва, че реших да споделя с вас тръпката, която ме обзема всеки път като я видя. Само дето ми е малко жал за нея, щото тук на тия снимки съм я издебнал измита и чиста - нещо, което й се случва много много рядко за съжаление. Иначе комшията си я държи доста прашна и мръсна. Впрочем червеното на втората снимка зад Скаута е старата ми кошница, която обаче още движи и не умира smile035

Skoda_Scout_2.JPG

Skoda_Scout_1.JPG

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Skoda Scout на комшията от съседния блок. Толкова много ми харесва, че реших да споделя с вас тръпката, която ме обзема всеки път като я видя. Само дето ми е малко жал за нея, щото тук на тия снимки съм я издебнал измита и чиста - нещо, което й се случва много много рядко за съжаление. Иначе комшията си я държи доста прашна и мръсна. Впрочем червеното на втората снимка зад Скаута е старата ми кошница, която обаче още движи и не умира smile035

Skoda_Scout_2.JPG

Skoda_Scout_1.JPG

Ето ти една снимка на моя Скаут в зимни условия да се накефиш максимално! s_flag Перфектния начин да минаваш край камерите без да могат да ти заснемат номера! smile091

post-8519-138453307574_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.