Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Аз мисля че идва момент в които човек тря спре да чопли колата щото почва да я разваля тее да я трупа с неща , тоя момент е дошъл за теб според мен де !

• Отговори 199
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• lubomirov1985

54

• masterOne

20

• BlackPearl

12

• beer_champion

12

Най-много писали в темата

Публикувано
Аз мисля че идва момент в които човек тря спре да чопли колата щото почва да я разваля тее да я трупа с неща , тоя момент е дошъл за теб според мен де !

И с кое според теб?

Публикувано

\:D/

post-1403-138453376991_thumb.jpg

post-1403-138453376995_thumb.jpg

Публикувано

Много красива! =D>

Публикувано

И що се срамите от българския език, че не си написахте имената на български? Н.Любомиров и Б.Николова. :?:

Публикувано

Защото не се срамя, а така съм преценил!

Публикувано

Абе колата е супер :smt017 Ама тия надписи и идват в повечко :smt018 Лично мнение smile049

Публикувано
Абе колата е супер :smt017 Ама тия надписи и идват в повечко :smt018 Лично мнение smile049

+1

Публикувано

Ники, липсва само по една емблема на преден и заден капак.

Много ми харесва Бавареца! smile159

Публикувано

Коле остави всички.БМВ си е БМВ няма спор това е колата на сърцето ми карал съм много машини,оставяли са м без дъх.Но така както съм се чувствал в Бавареца не съм,в никоя друга.И от супер бъдещето да ми докарат кола пак ще избера БМВ.Карам 120л защото ми е по джоба и ако имам проблем сам се справям,или приятели.А за него трябват парички.Карай си го със здраве.

Публикувано
Много красива! =D>

:smt017

Публикувано

smile126

Публикувано

Голяма лъскачка, евала smile027

Публикувано

Лъскачка....талигарник ! smile004

Шегувам се, разбира се!

Евала , гега! Много добре.

Само не ми допадат надписите (но това е лично мнение- знам, че не си правиш колата другите да я харесват).

На тези надписи.....отговаря един М-ков мАтор!

Публикувано

Тези надписи са свързани с предстоящо събитие - "Събор 2012 Соколски манастир". Естествено, че няма да са там постоянно, да не съм ненормален smile175

Публикувано

И с кое според теб?

Бутафорното брембо, овнешките очи , веждите , имената ! тва си е мое мнение може и да не съм прав smile049

Публикувано

Много красива! :) Кефи! Изглежда супер!

Поздрави

Публикувано

Бутафорното брембо, овнешките очи , веждите , имената ! тва си е мое мнение може и да не съм прав smile049

smile175 smile012 [-X

Публикувано

По мое мнение, както можеш да се досетиш - не си smile004

Публикувано

Абе знае да пише таз кола ... друго не знам ... на мен лично ми харесва , нищо излишно няма.

Публикувано

Адашчето си е взел колата за забавление и ще си прави каквото си иска.Важното е него да го кефи.Не случайно темата е в този раздел,а не в ''проекти''!

Публикувано

Еххх, ако бяха 17-ки а не 15-ки ](*,)

post-1403-138453377781_thumb.jpg

post-1403-138453377787_thumb.jpg

post-1403-13845337779_thumb.jpg

post-1403-138453377792_thumb.jpg

Публикувано

Баце, твоите си ми харесват повече. Въпреки, че ако наистина това беше 17ка щеше да е супер!!! Може би! smile027

Публикувано

Ако бяха 17ки тия спирачни апаратчета щяха да седят като от детска количка smile091

Айде стига чегърта по колицата! Супер си е. Само да спре дъжда (като гледам е спрял в по-голямата част от София) и излизай да джиткаш smile027

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.