Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте колеги

Колата която ще взема е с 205/45 R16 летни , но имам налични 195/65 R15 тъй като са чисто нови ми е малко гадно да взимам гуми пак и ми се струва по-добре да си взема само някакви железни 15ки и да си джиткам , обаче калкулаторите дават +44мм което ме притеснява и не знам какще съм по завоите и въобще дали ще стане .Някой има ли опит .

Знам че е доста рано но и без това никой не пише нищо в нашия ромстър раздел .

Публикувано

По принцип заводския размер, с който излизат Румстърите, екипирани с 15" джанти е 195/55/15. За това ти дава отклонение калкулатора. Иначе дали ще има проблеми с по-големия профил не зная - не посмях да сменя размера като купувах нови гуми тази година. smile049 Нека специалистите се изкажат.

Публикувано

:smt018

дори и да не опират, ще изглежда грозно и ще имаш разлика в километража!

Публикувано

aко хубавото ще ми струва 700-800лева..... е не съм суетен

:D

Публикувано

иначе обаче ситуацията май на там отива и с оригиналния размер ---новия идва с 39мм. май ще се купуват 16ки :smt0344 :smt0344 :smt0344

Публикувано
иначе обаче ситуацията май на там отива и с оригиналния размер ---новия идва с 39мм. май ще се купуват 16ки :smt0344 :smt0344 :smt0344

Тогава си продаваш гумите от 15-ките и с доплащане си взимаш подходящите 15-ки

Публикувано

Нещо не ти разбирам идеята?Искаш да махнеш алуминиевите 16-ки, и да сложиш стоманени 15-ки, така ли?16-те можеш ли да ги върнеш за пари в Шкода?Или тях ще ги пуснеш за продажба?

Със заводските 195/55 R15 при 180km/h по километраж дава отклонение близо 10km/h по GPS-а.С 65-це си мисля, че ще е още по-голяма разликата (или пък беше обратното?).

Аз лично ти предлагам да си продадеш летните 15-и и да си вземеш едни зимни гуми на железни джанти.

Публикувано
Нещо не ти разбирам идеята?Искаш да махнеш алуминиевите 16-ки, и да сложиш стоманени 15-ки, така ли?16-те можеш ли да ги върнеш за пари в Шкода?Или тях ще ги пуснеш за продажба?

Със заводските 195/55 R15 при 180km/h по километраж дава отклонение близо 10km/h по GPS-а.С 65-це си мисля, че ще е още по-голяма разликата (или пък беше обратното?).

Аз лично ти предлагам да си продадеш летните 15-и и да си вземеш едни зимни гуми на железни джанти.

не бе Боби. Имам си летни алуминиеви 16ки, с такива ще ня взема, но си имам 15ки гуми и искам да си взема 4ифт железни 15ки та да ги изполвам гумите а лятото до година ще си сложа пак летните .

Публикувано

някой знае ли точното име на ждантите 5х100...............

Публикувано

разлика няма да има , Макс дот дисплея позволява корекция

Публикувано

разлика няма да има , Макс дот дисплея позволява корекция

:D

сам ли искаш да се навиеш че стават или? Щом си толкова мераклия ела до сервиза ми и ще видим как ще стоят.

Публикувано

Решението е взето ще си търся железни 15ки и ще взимам стандартния размер гум 195.55.15

Публикувано

ок продавам 15ки в продавам ще пусна обява с снимки 195.65.15

Публикувано

в крайна сметка си взех втора ръка джанти от ауди А3 тея с кръглите отвори но ще маркирам досадния надпис Ауди , по-точно кръгчетата върху капачките . А гумите в крайна сметка се спрях на 185/60/15 , че дори и размера на 195/55/15 е малко по-скъп и реших че за зимата няма кой знае какво голямо значение, скоростите са ниски , важното е грайфера . Взех Клебер без допълнително усилване за товар . Вие какво мислите добре ли съм сторил ? А за отзиви от гумите през април догодина

Публикувано

Като сложиш зимните гуми с джантите от Ауди, трябва да направиш една снимка.От доста време се чудя тези джанти как ще седят на Roomster.

Публикувано
Като сложиш зимните гуми с джантите от Ауди, трябва да направиш една снимка.От доста време се чудя тези джанти как ще седят на Roomster.

Вече ги слагах , и без капачки са супер яки и много добре изглеждат , за снимки като ги сложа пак тогава , може би след като залича кръгчетата на Ауди

Публикувано

Можеш да си купиш нови капачки с логото на Шкода. Аз пък си карам с капачките на Ауди. Не ме дразни и не ми пука. Купих си капачки Шкода, но така и не съм ги сложил.

Публикувано

Вече ги слагах , и без капачки са супер яки и много добре изглеждат , за снимки като ги сложа пак тогава , може би след като залича кръгчетата на Ауди

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/4PCS-Whe ... 27bdce73fe

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Skoda-Oc ... 2a0fb96387

Публикувано

Ако не се бъркам, става на въпрос за модела с голямата капачка посредата или?

За ТЕЗИ ли става на въпрос?

Публикувано

ще ви ги снимам утре , но не мисля че става въпрос за тия от е бей , тия мойте са големи примерно 12-14 см диаметър ако има и повече бих дал , джантите ги взех за 200 и са супер яки и леки

Публикувано

От личен опит 60 000км с Руумстър качен на 195/55/15 - ниски са тия гуми - колегите с Октавии с 195/65/15 доста по-рядко посещават гумаджии за изправяне на джанти.

И не знам що ама си мисля че няма да опират 65-ците.

На мен не ми дават да слагам друг размер на служебния звер - иначе досега задължително да съм се качил на по-високи.

Публикувано
Руумстър качен на 195/55/15 - ниски са тия гуми - колегите с Октавии с 195/65/15 доста по-рядко посещават гумаджии за изправяне на джанти.

Проблема е в твоя телевизор ми се струва...

Публикувано
От личен опит 60 000км с Руумстър качен на 195/55/15 - ниски са тия гуми - колегите с Октавии с 195/65/15 доста по-рядко посещават гумаджии за изправяне на джанти.

И не знам що ама си мисля че няма да опират 65-ците.

На мен не ми дават да слагам друг размер на служебния звер - иначе досега задължително да съм се качил на по-високи.

Е въпреки желанието ми да не се самоиронизирам то аз съм определено полуидиот и пробвах ....не стават пич, ако искаш слагай ама определено ще сменяш подкалници , не че постоянно опира но от опит знам че се събира сняг и лед под калниците и ще имаш проблеми , а и цената им е същата като на 185/60/15, за нови разбира се

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Кофти е това с 195/65.

А 185/60 не знам дали ще са ок за моя мотор - или пък да не го натискам толкова.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.