Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Трябва да ги заснемеш и като ги сложиш по-нататък на колата.А на капаците емблемите ако са изпъкнали, защо не ги изшкуриш и после да ги боядисаш сиви?

Публикувано

вече го сторих махнах изпъкналото "гадно "ауди и го китосах и боядисах ,но въпреки това така ме кефи повече smile168

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Отиват му според мен тези джанти. =D>

П.П. Мислил ли си за калобрани отпред? :-k

Публикувано

поръчани са както и на стъклата срещу вятъра -дефлектори. исках и автопилот но нещо 625лв ми се чинят множко

Публикувано

С тези черни капачета седят много добре на твоята!

• 6 месеци по-късно...
Публикувано

Малко късно включване, но по-добре късно .....

Аз съм сложил гуми (205/55/16). Доволен съм. Зимата слагах вериги. Не опират.

• 11 месеци по-късно...
Публикувано

Колега Zvi,

аз карам Скаут изпълнение със заводски 205/45/R16. Зимата имам проблеми с тези ниски гуми и затова взех 185/60/R15 карам от две зими с тях и няма абсолютно никакви проблеми. разлика в километража сигурно има но не съм забелязал някакви драстични стойности. От на колега пасата свалих 205/55/R16 и колата отново върви без проблеми и даже вози малко по-меко. но Там има разлика в километрите с 8 до 10 км след 130 км/h мерено с gps

но последно купувам гуми 205/45/R16 тия гуми са адски скъпи.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.