Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Абе от срещата на НИМ ,  трябваше и клипчета да има, ама Маджо се уплаши от мотора на Пепи и не дойде  :tongue_1:

Хахахахх.....

• Отговори 656
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• BlackPearl

158

• masterOne

149

• bega4kata

51

• The Best Forman

41

Най-много писали в темата

Публикувано

Маджо, не сА смей. Не е за пред форум, затова само ще напиша, че Пепи ме отвя кат' спрял на два пъти при скорости, които не мога да обявя публично  :sorry:

Публикувано

....Пепи ме отвя кат' спрял.....

Ми щото си спрял  ;)

Публикувано

;)

Публикувано

Дай клип от твоя, не ми хвърляй прах в очите  :P  и тука не разбрах до 100 така ли набира  ;)

Публикувано

Мадже, я погледни на 22-рата секунда чия задна гума е ПРЕД чертата и чия ПРЕДНА е зад  :P Още повече, при очевидното забавяне на старта ;) И това с "цели" 54 кончета  :sorry:Не ми се мисли къФ срам ще е срещу 100+  :tongue_1:

MadzoFail.png

Публикувано

Не ми се спори. Понеже каза, че стартовете ми ги взимаш и нямам шанс там, затова те бъзикнах, пък ние вървим заедно. А и все пак не забравяй съотношението конска сила за кг. Къде съм аз 1200 кг а вие с моторите по 200-300 кг. 

Публикувано

...

А и все пак не забравяй съотношението конска сила за кг. Къде съм аз 1200 кг а вие с моторите по 200-300 кг. 

Точно това ми е тезата! Като се видим имаш  :cheers: 

Публикувано

То и на другата същото :P 0-100 нямаш шанс... след това аз  :fiu: Но така е добре - имаш стимул да човъркаш още ;)

Публикувано

:champion:  То не знам да има състезание от 0 до 100. Маджо ви разковава :eusa_clap:

П.П. А и тръгна след вас.

Публикувано (Редактирано)

То и на другата същото :P 0-100 нямаш шанс... след това аз  :fiu: Но така е добре - имаш стимул да човъркаш още ;)

Пепи, това беше второто ни пускане! Никой не даде старт! Гумите ми са студени /виж колко пъти я помпам на 1-ва/ след това между 1-ва и 2-ра паднах под 4к оборота и се забавих още малко.

Нека да погледнем на нещата обективно, тази гонка не е показна, най малкото, защото всички тръгвате преди мен.

п.п. Единствено Сами видя, че се забавих и върна газта да ме изчака малко!

Редактирано от masterOne
Публикувано

Това Ауди е на едно приятелче от квартала - бая време го гласи. Преди това имаше един Голф 4 - пак много наточен, почна го от 1.6 :)

Публикувано

Това Ауди е на едно приятелче от квартала - бая време го гласи. Преди това имаше един Голф 4 - пак много наточен, почна го от 1.6 :)

Ко?

Публикувано

Аудито от предната страница :D

Публикувано

Маджо така се е надъхАл, че взима две страници за една ;)

Публикувано

:)

Публикувано

Маджо така се е надъхАл, че взима две страници за една ;)

Абе май ти си надъхания, постоянно ме ядеш с тоя мотор, пускаш ми стартове, черти ми рисуваш и т.н.  ;)

п.п. 

Аз бях надъхан да пукна гегата, ама.........

Публикувано

п.п. 

Аз бях надъхан да пукна гегата, ама.........

Ма те пукнАха на старта две двуколесни малолитражки  :tongue_2: 

Публикувано

хахахах...............доооооооооооообре   :empathy:

Публикувано

Маджо, добър "гараж" имаш. :champion:

Публикувано

Маджо, добър "гараж" имаш. :champion:

Само факти  ;)

Публикувано

Само факти  ;)

Мадже,нещо си се объркал бе!?Най-бързата е в Добрич.

Догодина,ако я биеш,ще си напишеш на гаража така :tongue_1:

Пък и мен не ме отписвай,като гледам как бавно ме минаваш на клипчетата,като се има в предвид че те чаках да ти влезе в надув турбината преди да дам аз газ :tongue_1: :tongue_1:

Може да дойда много подготвен,знайш ли.

Публикувано

Една шумна (и бърза най- вероятно) полска Октавия  :)

http://youtu.be/1Pl7QygXhUo

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.