Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Трето полувреме !

mRt

Recommended Posts

Успяха да не се сбият... :D 
Тотнам второто спряха, а атаката на Азар супееер класна. Радвам се за Лестър. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 425
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• mRt

45

• BlackPearl

42

• vasilisa

26

• Izolini

23

Най-много писали в темата

• 3 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Футболистите ни и треньорът на националния отбор постигат дъно след дъно ! Забележително. Скоро и за контроли никой няма да ни иска.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все си мислех, че няма на къде по-дълбоко да копаят националите ама ето, че ме изненадаха отново. Направо не ми се говори, как се инкасират 11 гола за 2 мача. Дали не е време за генерална промяна? Тези така наречени звезди, които се подвизават в националния ми се струва, че повече пречат на отбора в последно време. За мен отново излиза на дневен ред идеята за изцяло нов национален отбор изграден от млади и надъхани лъвчета, които ще се раздава до краен предел, за да се докажат. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

трябва да се изгради ново бфс а не да се мисли безумно "първенство", където дори вишист от харвард не може да схване правилата. играта на Камен Донев "момиче с балон, момче с кофа" звучи по-разбираемо. ще откриваме ние топлата вода и ще се бием в гърдите, че това е "висшо" първенство. в новия бардак ще вкараме старите к@рви и ще се чудим що продължаваме да потъваме.  отбори се сливат, други възкръсват, трети отпадат и пак са в "висшия" ешелон, ставаме свидетели на някакъв мега фарс а тези кипри в него смятат, че франкенщайна, който са създали е една прекрасна Пепеляшка. направо съм погнусен от случващото се, защото БЯХ фен и вярвах, че нещата може и да се подобрят (ехее, играхме с Барса, Ливърпул, Вердер). Батето, лека му пръст, успяваше да управлява някак си тази простотия наречена български "футбол", но с перуката (и другите недоносени боклуци около него) начело, този Титаник няма никакво бъдеще. ще падаме не само от Япония и Дания, ами дано паднем от занзибар и фаройските острови, че евентуааааално някой да се сети, че може пък проблема да е в него и вземе да постъпи човешки и подаде оставка, да има доблеста да каже "аз се провалих, успех на тези след мен". Германия, която ние така се хвалим, че сме били през далечната 94та, сега като световен шампион гледа към евентуален Европейски трофей, но ние нека си повтаряме как сме ги унижили на Джайънтс Стейдиъм.

и аз ще продължавам да викам за Бундес отбора, дори ако играе срещу нашите клоуни. пък нека е "непатриотично", аз харесвам футбола и ненавиждам всеки, който го убива

Редактирано от Thunderbolt
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Честита победа за Италия!

Страхотен мач, страхотна Италия, неузнаваема Испания!

Буфон е голям!!!

И, все пак, важното е, накрая да се поздравим с Deutschland, Deutschland, uber alles... !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и сега след като Англия решиха да напуснат евро съюза, е време да напуснат и европейското първенство по футбол и то не от кой да е, ами от Исландия!

В мача, игран по-рано бях откровено за Италия, защото искам да играят срещу германците и да направят дербито на шампионата

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами, Боре, те вървят с огромни крачки натам... ;)

Да, аз също съм за финален мач, какъвто ти каза...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм за Германците, но Италия са сила. Много вероятно да стигнат до финала.

В другата част също е интересно, Белгийците се разиграват!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено съм за Италия, но си мисля, че Франция ще е шампион.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята прогноза за финал е Белгия - Германия. Другите отбори ми се виждат по-слаби, а италианците имат кадрови проблеми и не вярвам да устискат. Франция може още срещу Исландия да сгънат ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

13561677_299847330349931_833379520_n.jpg

Дано да натрият носа на още надути футболни величия-балони. Тия момчета викинги наистина играят сърцато и задружно, макар и да нямат примадони в отбора.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 10 месеци по-късно...

Днес ще стане ясен и другият финалист на тазгодишното издание на Шампионската Лига. Ювентус вчера успя да вземе и втора победа срещу Монако и според мен заслужено е на финал. Мачът довечера, между Реал и Атлетико Мадрид въпреки, че първият мач завърши с сериозен резултат в ползва на Реал, си мисля, че ще ни предостави красив и отворен футбол. Атлетико нямат какво да губят повече и ще се втурнат в атаки още от самото начало и според мен ще стане зрелищен мач с много голове.

00011764.jpg

Редактирано от NHristov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стана добър мач според мен, както и подобаващо сбогуване с Висенте Калдерон. Атлети не бяха далеч от чудото, даже си мисля, че се ошашкаха от преднината си за 15 минути.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...
  • 10 месеци по-късно...

Никой не казва нищо за феноменалният мач, който изиграха футболистите на Рома, и с който успяха да изхвърлят един от главните запоздозрени за спечелването на лигата тази година. Аз лично не очаквах подобен развой на нещата, а точно обратното. Виждах го като 2 лесни мача за каталунците и в очакване на следващият съперник.
Също съм доста изненадан и от двете победи на Ливърпул на Сити. Признавам си, че не следя изкъсо английското първенство, но все пак очаквах, че Сити няма да има проблеми с отстраняването червените.
Днес реваншите изглеждат ясни. Не ми се вярва юве да вземат победа с три чисти гола и то като гости.

Редактирано от veselin
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...

Също съм доста изненадан и от двете победи на Ливърпул на Сити. Признавам си, че не следя изкъсо английското първенство, но все пак очаквах, че Сити няма да има проблеми с отстраняването червените.

Днес реваншите изглеждат ясни. Не ми се вярва юве да вземат победа с три чисти гола и то като гости.

Като човек, следящ Висшата лига на Англия ще ти кажа защо се получи така - Ливърпул играха без да им пука (много типично за тях), докато всички останали отбори излизат срещу Сити с "жълтичкото отпред и кафявичкото отзад". Същия номер им изиграха и за първенството средата на януари. Подобен им го свиха и MANUTD второто полувреме на мача от последния weekend и ги натупаха от 2:0 до 2:3
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като човек, следящ Висшата лига на Англия ще ти кажа защо се получи така - Ливърпул играха без да им пука (много типично за тях),

Вероятно си прав, това, че защото са играли освободено и без големи очаквани им се е получила играта толкова добре. Интересно след жребият утре, ако изтеглят една Рома, дали няма да има големи очаквания за финал и заради това да се гипсират допълнително?

Юве беше близо вчера да отстрани и другият испански отбор, но не им достигна малко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм фен на Ливърпул и ще се изкажа леко пристрастно, но според мен много им пукаше даже, защото нямат шанс за друга купа този сезон. Ливърпул обикновено играят много силно срещу силните и посредствено срещу отборите от втората половина на таблицата. Така често губят "лесни" точки докато другите топ отбори се вземат мачовете дори и със слаба игра. Специално за двата мача - ами те така си играят през целия сезон, още повече играха с много добре познат съперник, който едва ли има с какво да ги изненада. Може би имаха късмет, че Кун беше контузен, ситуацията при отменения гол на Сане също беше спорна (няма засада, но съмнения за нарушение преди това). 5 гола са си 5 гола обаче. Масово най-подценяваният четвъртфиналист. На Рома им свалям шапка, а тези дробове от Барса не заслужаваха и дотук да стигнат. Байерн също леко вързоп пъривя мач, ако тага играят и на полуфиналите ще ги разпорят. Юве ... там беше жалко, много жалко. Дори и да приемем, че имаше дузпа - не може такъв титаничен сблъсък да завърши по най-сеирджийския начин. Червеният за Буфон беше черешката на тортата. Може пък да си отмъщават, защото няма да имат съдии на световното ... Надявам се Ливърпул да не се паднат с Реал, другите са преодолими :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес ще е жребият от 13:00ч.

Пожелавам си такива двойки : Реал-Байерн Мюнхен и Ливърпул - Рома, за да са по-оспорвани мачовете.

Редактирано от veselin
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.