Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ти ли беше :)

igeorgiev82

Recommended Posts

Вчера с София се подминахме със страхотна синя vRS с номер 0607, но нямаше стикери и не знаех дали е от клуба и не свирнах.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера с София се подминахме със страхотна синя vRS с номер 0607, но нямаше стикери и не знаех дали е от клуба и не свирнах.

Колега,

Нали не смяташ,че всеки водач на Шкода чете форума?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не. Просто водача доста поогледа мен и колата и затова помислих, че като мен няма стикери на клуба.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жоро, legaltk, беше видян на по Борис посока центъра. Разминахме се без да се поздравим.

Днес ми е едно лежернооо... ;)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

SKODA 105 RS се гонеше с едно ферари на входа на София тая вечер. :)

Ферарито разбра ли, че се гонят :tongue_1:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Намерих аз едни яки работи за 120ка и си викам, звъня му на Патрик няма как. Нащо момче вдига телефона, а аз го питам удобно ли е? Отговора беше оклончив...„Бате гоня едно Ферари, подминавам 180, маааа казвай!!!:-)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е клубна, но можеш да я видиш всеки ден на ул. Кораб планина в Лозенец. Колата изглежда много гледана.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В 20:30 часа освирках и пуснах аварийки на колега с тъмно синя или черна О1 на бул. България.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всъщност тъмно зелена :). Отразих те ама не успях да реагирам, че един ми минаваше от дясната страна, а аз пък трябваше да завия също надясно към Борово. :PDT_Armataz_07: Тъкмо се чудех на кой е тази прекрасно червена Шкода.

Редактирано от johnnie213
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега с октавия 1, комби. 6164. Спрял е на овче поле 122. Милиционерите обикалят в района и пишат за по тротоарите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сутринта в 9ч в Люлин 1, кой ще си признае :)

post-11404-0-17994600-1478888545_thumb.jpg

Редактирано от sharpshooter_
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тази вечер, докато си тръгвах от чудесния концерт на Цукеро в НДК мернах клубна сребриста октавия 2 (май бе фейслифт) в задръстването на Витошка

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не пиша много в тази тема, но видях страхотна Octavia 2 в Бизнес Парка в София до Сграда 1, черна laurin & klement с рег. СА2121 ТТ. Имаше и лотото на форума. Много добре изглежда.Жалко, че моята не е паркирана в Бизнес парка за една снимка заедно  :plate_skoda:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Страхотната Октавия 2",вече я кара синът ми.Снимки можем да направим винаги ☺.Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Около 19:30 направих път и поздравих с присветване колега с много лъскава Фабия 1 на Гоце Делчев и България. :hello:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Страхотната Октавия 2",вече я кара синът ми.Снимки можем да направим винаги ☺.Поздрави

И я кара доста.....рисково - баща ми ми го "похвали" за някакви изпълнения на ВМА миналата седмица - не видял шофьора, ама запомнил номера  :nea:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти пък сега, не го реди пред старшинството! Остава и някой да каже видях една руса страшна пичка, на някой семеен, с чернокоса съпруга!

Редактирано от b3lq7a
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой беше днес с Октавия 2 с Врачанска регистрация и клубни лайстни на номера към 14:20 пред Еуратек?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иван nelasms днес след обяд на триъгълника при надлез надежда. Аз бях в противоположна посока и свирках, но въобще не ме отрази.

А сутринта видях паркирана до моя блок бежова Фабия 1 седан със стикер на задното стъкло и стикер от събора137 или около него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.