Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ти ли беше :)

igeorgiev82

Recommended Posts

Да се познава колегата :)

http://imgur.com/a/ObwZa

Познава се, загледах се и аз ама не видях някакви отличителни знаци - цялостното затъмнение ми направи впечатление и се чудих кой се хвали наскоро. Добре е станало
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз движа стелт. Само ловя без да ме ловят :)

Радвам се да чуя обективно и то позитивно мнение колега !

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Офиса ми е на Бъкстон. От там захождам за към вкъщи :) За другия колега не знам дали не е бил случайно прелитащ от там :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Oooo, аз живея на тази улица, само че по към бул. България. Да не сме комшии, колеги?

Има една клубна О2 VRs м/у Ралевица и България - няколко пъти съм поздравявал колегата докато разтоварва покупки. А аз съм на Сусанин и Родопски!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има една клубна О2 VRs м/у Ралевица и България - няколко пъти съм поздравявал колегата докато разтоварва покупки. А аз съм на Сусанин и Родопски!

Ако е сива и аз съм го засичал много пъти. Живее там колегата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм със сивата РС-ка, ама съм малко флегматик :). На Българска легия живея.

Редактирано от joropet
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес около 17:50ч сива Фабия 1 (СА 8276 или подобно) със стикер на задния джам на К. Величков правейки десен завой към Възкресение , а аз леко нахалствах за престрояване с Фаворита  :blush:  :fiu:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тия дни съм пуснал радара. Засякох много готин червен Супърб комби с лепенка с номер. Беше около 17 часа и нещо на Околовръстния:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е вярно! Свирнах (късичко, да не се разтълкува грешно), ама никой не ми обърна внимание. Или поне не съм разбрал де... :)

п.с. - Жената вика "Абе всички Шкоди ли си свиркате или?"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера сутринта видях Данчо с оправена вече фабия на бул. Стамболийски. Свирках, ама бях с буса и не ме отрази...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера сутринта видях Данчо с оправена вече фабия на бул. Стамболийски. Свирках, ама бях с буса и не ме отрази...

Въобще не съм те отразил :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бежово-златист Рапид (от истинските, не от новите пластмасарки) РВ3551** избръмча покрай мен около 16:30 днес в Карлово. Стори ми се, че е стикеросан, ама не съм 100% сигурен

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бежово-златист Рапид (от истинските, не от новите пластмасарки) РВ3551** избръмча покрай мен около 16:30 днес в Карлово. Стори ми се, че е стикеросан, ама не съм 100% сигурен

Така е по-разпознаваем ....  :banger_1:

post-4899-0-32510300-1493718391_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой е с черната рска комби при авто климатиците срещу кат 7836 :).

Също така днес се засякохме с Ивчо Ida-та при Евгени в Трансексперт.

Редактирано от roodnb
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой е с черната рска комби при авто климатиците срещу кат 7836 :).

Също така днес се засякохме с Ивчо Ida-та при Евгени в Трансексперт.

По бели Супърби не се заглеждаш?

Сутринта към 9,30 на Околовръстното на кръговото на Младост 4 те засякох,ама късно реагирах.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.