Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Смях в залата :-)

orange!

Recommended Posts

Познaвaте ли го древногръцкия философ - МекициЙ :D :D

post-11404-0-45532600-1403091922_thumb.jpg

Поздрaви!

Редактирано от sharpshooter_
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мъж се прибира с кучето си във видимо нетрезво състояние. 

Жена му:

- Мъжо, пиян си!

- Не бе жена, само една бира съм одарил. Питай кучето.

- Колко бири изпи? - пита тя домашният любимец.

- Джаф! - отговаря кучето.

На другия ден историята се повтаря. Мъжът видимо още по пиян :

- Само две бири съм изпил.

Жената към кучето:

- Колко бири изпи този път?

- Джаф , джаф !

На третият ден мъжът лазейки промърморва:

- Три бири жена , трии..

- Колко бири изпи ?

Кучето:

- Джаф , джаф , джаф !

- А ракия?

- Аууууууууу....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това не е смешно

:doubleup:, все едно гледам някоя снимка от Русия с пиян тракторист, за съжаление обаче като гледам регистрацията на шкодата е някъде по Благоевградско

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Двама туристи се качват в такси, шофьорът потегля рязко и с бясна скорост се насочва към зададения адрес. Наближават светофар, свети червено, но шофьорът за ужас на пътниците дава газ до дупка и минава през кръстовището за щастие невредими. Пътниците стискайки дръжките в колата, в прединфарктно състояние, примряли от страх питат шофьора:

-Абе ти луд ли си да минаваш на червено през кръстовището с тази бясна скорост?

Шофьорът им отвръща:

-Минавам щот съм джигит..

Наближават друго кръстовище и светофара тъкмо светва зелено, шофьорът бие спирачки, свирят гуми, обаче точно преди кръстовището успяват да спрат. Пътниците изумени от действията на шофьора го питат:

-Добре де, разбрахме че не спря на светофара на червено защото си бил джигит, ами сега като ти свети зелено защо спираш?

- Ми щот има и други джигити... да са избием ли искате а?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

XAXAXAXA 

Класът на Иванчо в час по биология. Учителката ги пита:

- Деца, кое животно най-много ви харесва?

- Лъвът, горският цар!

- Браво, Петърчо, петица.

- Маймунката, защото е много интересна и игрива.

- Добре, Ангелчо, добър (4)!

- На слона ташаците!

- Ау, Иванчо! Две!

- Две, ама ееей такива!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От друг форум - копи пейст:

Отивам да си изтегля някой лев, мушкам картата в банкомата, а той изписва:
"Недостатъчна наличност".
Сега се чудя - моята карта ли имаше предвид или банката?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес ми го разказа един колега от Перник:

Лудогорец гостува на МиньорО. Фен на Лудогорец слиза на гарата и пита един перничанин:

- Извинявайте, можете ли да ми кажете къде мога да пренощувам след мача по-евтинко?

Оня се позамисля и отговара:

- Ми те феновете на гостите нощуват у Поуикуиниката!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В реанимацията приемат един много потрошен. 
Доктора:
С мотора ли се приби такъв? 
Пациента:
Не бе. Кихнах в гардероба.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Националната гарнитура по футбол на България се е класирала на Световно (ха-ха). Мач между България и Аржентина. Лео Меси обяснява на съотборниците си:

- Няма смисъл да се хабите! Аз ще ги бия сам, вие вървете в хотела и ме чакайте!

Съотборниците му гледат началото на мача, във втората минута Меси повежда с 1:0 и те си тръгват за хотела. След края на мача Меси отива при тях и казва, че мача е завършил 1:1 и ония са в шаш!

- Е какво стана бе, още във втората минута водеше с 1:0?

- Еми кво да направя, като 15 минути по-късно ме изгониха и те после са изравнили!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предвидливият баща като заминава със семейството на ваканция не поема веднага по пътя. Първоначално върти из квартала, давайки време на жената и децата да се сетят, какво ли още са забравили.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един шофьор на камион, всяка седмица пътувал в командировки и преди всяко пътуване се запасявал от кварталното магазинче. Поръчвал той -три консерви от това, три от онова и накрая все питал продавачката: "А Вие секс правите ли?". Съответно госпожата всеки път избухвала от справедлив гняв.

Днес тъй, утре тъй - на жената и писнало и се оплакала на мъжа си. Той помисли, помислил и казал: "Другият път ще се скрия в склада и тоя като попита пак ще излезна и ще го утрепам от бой."

Речено сторено.

Дошъл пак камионджията - "три от туй, три от онуй, а Вие секс правите ли?"

Жената ядно отвърнала: "Пък правя и още как."

"Е като правиш, защо твоя всеки път налазва жена ми като отида в командировка?"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъщата мие чиниите. Показва на зетя една тенджера:
- Какво е имало тука ? Eдва успях да измия черното от нея..
- Имаше тефлоново покритие, мама ти стара !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отишли трима приятели на риба, хвърлили въдиците и посегнали към бутилката - ядец! Забравили са я в селото. Пратили единия да я донесе. След двайсетина минути се връща и какво да види - единият чука другия.
- Какво става тука, бе?!
Без да спира, активният обяснява:
- Няма да повярваш какво стана - Пешо да земе да падне във водата и замалко да се удави!!!
- Затова трябваше да му направиш изкуствено дишане уста в уста, не да го чукаш!
- То така се почна всичко...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иванчо се прибира от училище. И баща му вика:
- Иванчо, иди в на сестра си стаята и ми донеси чехлите. Той влиза в стаята на сестра си и кво да види -две красиви приятелки.... Иванчо им вика:
- А пък, тате каза да ви е•а и двете.
Сестра му потресена възкликнала:
- Иванчо как може така да говориш на приятелките ми..? А той и казал:
- Искаш ли да питаме тате ?
Тя се съгласила... Иванчо отваря вратата и вика:
- Татеее, едната ли ?
- И двете бе, простак !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докато Стивън Кинг обясняваше на катаджията защо е карал с превишена скорост, полицаят два пъти се напикa.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Ловец отива в гората за глигани .. но попада на мечка .. стреля 1 път - пропуска .. стреля 2-ри път - пропуска .. тръгва да презарежда .. мечката стигнала до него , изправила се и с човешки глас му проговаря : - Кво прайш ти бе? Искаш да ме убиваш а ? .. и му теглила един х*й ... Ловеца много ядосан , влиза в ловно-рибарския накупувал карабини оптики бренекета .. отива на следващия ден в гората .. вижда няква мечка да се търкаля под една круша .. зарежда нашия , приклажда и бум .. точно попадение .. отива да види трофея, по едно време някой го бута по рамот , ловеца се обръща гледа същия мечок бесен ... - Що застреля любовницата ве ? Няма 6-5 пак го н@*бал ... Ловеца беееесен ... изтичва до магазина ,накупувал барут .. шашки гранати детонатори .. излязал през ноща заредил цялата гора и всички пещери, дупки и леговища с експлозиви .. отдалечил се 2-3 км и натиснал копчето на детонатора .. .цялата гора екнала .. хръчат дървета камъни и пръст ... ловеца доволен протривал ръце и по едно време някой го тупа по рамото , обръща се и гледа съшия мечок изправен на 2 крака : - Само 1 въпрос : Ти ловец ли си , п*д*р@с ли си ?

•  
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.