Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Смях в залата :-)

orange!

Recommended Posts

- Имал ли си вземане-даване с КАТ?
- Вземане не съм имал...

---

Гошо казва на жена си:
- Че идем до магазино с кололото да земем бира!
Жената го уговаря:
- Недей бе, Гоше, строшено е, че паднеш да се прекинеш бе!
- Нема, жено, я че си гледам у краката!
Връща се Гошо от магазина, веригата му пада, пада и той и се ожулва по краката.
Прибира се вкъщи пеша, бута колелото, а жена му от вратата го почва:
- Я каза ли ти, че ше се прибиеш, омраз такъв! К'во напрай, строши ли нещо?
А, Гоше ядосан я поглежда и казва:
- Строших си онаа работа!
- Малииииии, Гоше, на таа сиромашия, как не сме платили и кабелната, само това требваше!

---

Седмица живях на вилата.Един ден пред вратата на градината се спря куче, с нашийник, красиво и възпитано.Виждаше се, че си има собственик.Пуснах го в двора, а след това и в къщи. Кучето влезе, намери си местенце в ъгъла, легна, въздъхна тежко и заспа.След известно време се събуди, стана и си отиде. На следващия ден дойде отново и легна да спи на същото място. Поспа около час и поиска да си ходи. Написах на един лист:
"Интересно, кой е собственик на това куче и знае ли той, че животното идва всеки ден у дома, за да спи?".
Сгънах листа, подпъхнах го в нашийника и пуснах кучето да си ходи. На другия ден кучето отново дойде и в нашийника вече имаше друга бележка :
"Аз съм собственикът на кучето. То живее в дом, заедно с мен, съпругата ми и шест деца, две от които са под три години.То идва във вашия дом за да си отспи. Може ли да дойда и аз?"

---
- Да ти сипя ли ракия?
- От какво е?
- Не знам.
- Може.

---

Цирк. Дресура на крокодили. Дресьорът със събути гащи и опънато достойнство удря крокодила по главата с чук и той си отваря устата. Мушка си достойнството в устата му и крокодила си затваря челюстта. Публиката ахва ужасена. Дресьорът втори път удря крокодила по главата и оня си отваря устата. Оная работа е непокътната. Публиката аплодира възхитено. Дресьорът се обръща към публиката:
- Някой иска ли да опита?
От задните редове се чул фин глас:
- Аз, но не е необходимо да ме удряте с чука по главата.

---

- Къде предпочиташ да си по време на секс?
- Отгоре.
- А аз отдолу.
- Защо?
- Представям си, че поправям колата.

---

Остават два часа до апокалипсиса. Животните се събрали в гората и се чудят какво да правят. Маймуната казала:

- Абе, дайте да си направим една оргия, една мешена секс салата, тъй и тъй щи се мре!

Започнал див животински групов секс, кой кого чука, няма значение. Слонът започнал да я чука жирафката, а тя недоволно обърнала муцуна към него и го пита:

- Що си сложил презерватив, нали ще мрем след час?

- Не съм сложил презерватив, питонът, ми прави свирка...

---

- Какво му е хубавото на груповия секс?

- Винаги може да се скатаеш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Претъпкан градски рейс - страшна навалица, хората са плътно притиснати един към друг.
Едно момиче казва на приятелката си:
- Май ще ставам майка...
- И кой ще е таткото?
- Не знам, не мога да се обърна да го видя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Във влака, в едно от купетата дреме подпийнал мъж. Срещу него седи жена, която на всичко отгоре гледа пияницата недоброжелателно.
Мъжът се събужда по едно време, внимателно се вглежда в нея и изведнъж радостно виква:
- Гена! Здрасти! Откъде се взе в купето?
- Вие сте се припознали. Аз не съм Гена.
- Сериозно! А толкова приличаш!
- На кого?
- Нали вече ти казах. На кро-ко-дил...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Директор на голяма фирма пита новия персонален шофьор:
- Каква е Вашата фамилия?
- Андрей.
- Това ли е фамилията ви?
- Не, името.
- Не ме разбрахте, питам за вашата фамилия. Аз се обръщам към моя шофьор само по фамилия!
-Вие няма да ползвате моята фамилия ,казвайте ми Андрей.
- Слушай, момче,ти глупав ли си ? Питам те още веднъж - каква е фамилията ти?!
- Добре, фамилията ми е Любими!
- Да тръгваме, Андрей...

Редактирано от Izolini
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Удивително нещо е историята! Само 70 години по-късно гледаме по телевизията как едни хора се бият за място във влака, който ще ги откара до лагер в Германия?!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От серията тъпи.

Един ходел и пускал камъчета след себе си.

- Защо пускаш камъчета бе будала?

- За да нѣма крокодили.

- Е то - нѣма крокодили - не видиш ли?

- А, виде ли , щото пускам камъчета.

Редактирано от FAV135
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
От КАТ са много старателни

– непрекъснато провеждат ня-

каква акция. Когато е за пред-

пазни колани, слагам коланите и

карам с превишена скорост. Ко-

гато е за превишена скорост,

спазвам ограниченията, но си

пия на воля. Когато е за алкохол,

не близвам и капка, но не се ду-

ша с коланите. Когото няма ни-

каква акция, ходя пеш. Знам ли

къде ще ме прецакат? Току-виж

разбрали, че нямам книжка…

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

- Ама, оууу, чшшш... А пък на мен баща ми кара бял Мерцедес, 6 цилиндъра, 480 конски сили, всички екстри за 100 000 евро...
- О наистина ли? И какъв е, някое AMG, S класа, SL или CLS?
- Актрос!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

-Гоше, на тоз кантар как му се виждат цифрите?

-Бабо, слез веднага от лаптопа!

-Охоо, от къде така?

-От салон за красота.

-Аха, затворено ли беше?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Гепено от "един прЕател":

- Какво е това Хелоин?

- Същото като 8-ми март!
- ??!!
- Ами пияни вещици обикалят центъра!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От друг форум и дано е само виц...

Водачи на автомобили в района на Орлов Мост снощи споделиха, че срещу 20 лева са преминавали свободно през блокадата от полицаи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От друг форум и дано е само виц...

Водачи на автомобили в района на Орлов Мост снощи споделиха, че срещу 20 лева са преминавали свободно през блокадата от полицаи.

:D дано

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Представете си света наопаки. Вдишваме въглероден двуокис, издишваме кислород. Денем спим, нощем работим. Рибите летят, а птиците плуват. А на оградата с к.р е написано "Тебешир".

Редактирано от Izolini
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Казали му на Долен Сидеров, че във Волно Камарци някакъв дядо отглеждал "трева".  Отива той там, с групичката си естествено, показва си картата на стареца и му казва, че иска да му види нивата.

"Хубаво" казал дядото "ама имам две ниви, ей ги там, и в едната не те съветвам да ходиш". Долен пък точно към нея се насочил. След малко цялата група търчи на обратно, колкото сили има, а след тях - бик! Долен вика "Помагай дядо, помагаааааай!"   Дядото отвръща "Картата му покажи, картатаааааа :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прибира се жена в къщи, твърдо решена да скрои номер на мъжа си. Написала следната бележка:

"Жоре, всичко свърши! Писна ми, не издържам повече! Край, напускам те!"

Оставила бележката на масата, скрила се и зачакала.

Прибира се съпругът, намира бележката, прочита я и веднага се хваща да звъни по телефона:

- Скъпа, напуснах я тая моята вещица! Знам, че трябваше да го направя още преди пет години. Сега вече съм само твой, след десет минути съм при теб!

Взел бележката, дописал нещо и си излязъл. Жената, разстроена от резултата от номера, излязла от скривалището си и през сълзи прочела написаното от мъжа ѝ:

"Виждаха ти се краката, отивам за хляб..."

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нов модел съединители- " притеснителни "!

http://www.cars.bg/c1412241:eusa_think:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бай Ганю, турчина и американеца отишли да се черпят на кръчма в български курорт. Жива музика, певици - купона бил на шест! По едно време, видимо пияна от една глътка ракия, на масата се качва жената на американеца да играе кючек. В този момент бай Ганю става и слага една сто-доларова банкнота в гащите на американката.
Туриът отишъл при бай Ганя и му казал:
- Бай Ганьо, ти нали нямаше пари? От къде взе този ‚бенджамин‘?
- Нямам! Тези са на американеца, ама той още не знае. – казал той.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.