Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Смях в залата :-)

orange!

Recommended Posts

Японец споделя впечатленията си от България: - Уж изостанала държава, а хората много умни. Влезеш в тоалетна – по стените решавали уравнения:  навсякъде X, Y и някаква тяхна величина...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Националният отбор по футбол на България посетил дом за сираци във Венецуела.
- "Сърцето ми се късаше като видях тъжните им лица, без капка надежда за нещо", каза едно дете от дома за сираци.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Девойка го носи момчето дома, одат во спалната и таа му предлаага да пробат 69.
- 69? Кой курец е това? – питува момчето.
Девойката разбира дека новото момче не е толко изкусно во сексот па му вика:
- Ке си ставим моата глава помежду твоите нозе, а ти стави си твоата глава помежду моите, важи?
Се още незнаейкии за що точно се работи, малце притеснен, момакот се согласува на това, само да не го разсипе моменто.
...Таман се наместиле, девойката несакайки изпрднува еден гласен пърдеж...
Мoмчето ке умре од смеенье, па му и смрди, току бега на страна и пробува да разбере що баш се случило...
Момичката засрамена му вика на момако да и прости и да пробат още един пат... Така пак се наместиле...
Девойката пак, несакайки изпушта един здрав, голем як пърдеж...
Момчето целиот изплашен и зачуден, станува од кревато, ги зема халиштата и почнува да се облекува.
- Що е? Зашто си одиш? – го питала момичката.
- Абе ти си ненормална, ако мислиш дека ке останем и за другите 67!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

- Абе ти си ненормална, ако мислиш дека ке останем и за другите 67!

:heat: :wacko_2:   ... много добро попадение. Това , че е на македонски го прави два пъти по-смешен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тя и той в скъпо заведение:
– Скъпа, аз ще платя виното, а останалата сметка ще си я разделим, защото аз миди не съм ял. После нали ще дойдеш при мен?
– Добре миличък, първо ще се целуваме, а след това всеки ще си мастурбира самостоятелно.
---
Женско парти... Благоверната се прибира на сутринта, преспива и... здрав махмурлук. Мъжът носи аспирин, отива за бира, прави супа, но и дума не обелва. До вечерта съпругата влиза в крачка, той сяда до нея и със спокоен тон:
- Ето така се прави, когато любимият е с махмурлук, а не да пилиш цял ден - "Алкохолик такъв, напил си се, мъчи се."
---
Първа нощ. Студенти. Алкохол
Бар. Пияни - бол.
Сутрин. Лекции. Там и тук.
Болки. Яко махмурлук.
Студентски град. Легло. Жена.
Желания. Любов. Луна.
Страсти. Феромони. Лубрикант.
Безсънна нощ. Съквартирант.
Гратис. Път. Трамвай. Сефте.
Карта - йок! Билет - менте.
Среща. Контрольор. Шахмат.
Лош късмет и… Банкомат.
Глад. Чиния. Джоб. Мерак.
Блян. Стипендия. Ташак.
Сън. Фантазия. Меню. Каприз
Поход до хладилника… ориз.
Странности. Съдби. Неволи.
Изпит. Сесия. Сополи.
Нощи. Тухли. Кофеин.
Нерви. Страх. Адреналин.
Празник. Диплома. Амин!
Полет. Интервю. Пекин.
Гел. Усмивка. Господин.
Диплома ли? Вазелин…
---
Не е драма, ако няма кого да поздравиш за Св. Валентин. Драма е, ако няма с кого да си кажеш "Наздраве!" за Трифон Зарезан…
---
Две приятелки си говорят:
- Как изкара вчера?
- Ами странно...
- Защо?
- Защо ли? Моя ме покани на ресторант. Чак на четвъртата бутилка вино разбрах, че не празнуваме Свети Валентин, а Трифон Зарезан...
---
Вчера, той май се престара... След единадесетата водка реши, че мадамата е толкова красива, че не я заслужава...
---
Стои дребен мъж отчаян в кръчмата… пред него - бира. Влиза истински здравеняк, потупва го по рамото и му изпива бирата! Дребният мъж започва да плаче… Здравенякът:
- Я стига бе, ревльо! Ти за една бира ли хленчиш?! Дребният мъж:
- Слушай тогава: Рано днес жена ми ме напусна, банковата ми сметка е празна, къщата - празна!
След това останах без работа! Не исках да живея повече! Легнах на релсите - променили маршрута на влака! Исках да се обеся - въжето се скъса! Исках да се застрелям - пистолетът засече! И сега, купувам си бира с последните си пари, сипвам отрова вътре и ти ми я изпиваш!
---–
Вуте и Нане си пият ракията. Вуте казва:
- Снощи, докато ние сме си пиели тука… крадец се промъкнал в къщата ми.
- И какво отмъкна тая гад? – пита Нане загрижен.
- Счупен нос и два избити зъба… Пена с точилката… взела го за мен…
---
Нали знаеш, че не можеш да построиш твое щастие върху чуждото нещастие?!
– Абе, не съм ти пипала шишето с ракията, бе!
---
Майката на Иванчо влиза в стаята му и го пита:
- Кой изпи тази бутилка водка?
Иванчо:
- Торбалан.
Глас под леглото:
- Не лъжи!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Хахахаха, Ицеее, и ти си прихванал моята болест - Гогата няма ГоУф, има Гената /мале колко ризи имам да му купувам.../.

Иначе, направо ме уби !!! :)

Освен ако не визираш Гогата като фен на 7-логията /последния да затвори вратата/ - тогава е моя грешка :(

Редактирано от Боре
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

М-да, фен е. То и аз де.

Пък и този ГоУф е единичка, на доктора е двойка! А ето я карикатурата ъпдейтната до ГоУф 3

12512030_1031614110194398_322284593_n.jp

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.