Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
На 10.06.2026 г. at 14:10, ghost_rider написа:

Ако можеш да се вредиш при Пепино няма да е лошо, но не знам дали приема французойки 😃

Иначе сервизи бол, но не мога да дам категорична насока за качество, тъй като навсякъде може да срещнеш много доволни, както и много недоволни клиенти. Аз например ходя до бившето кино Арена Запад - Вики 73. А може да питаш @Vladi_a, дали не иска да те приеме.

Не се занимавам с климатици :) 

Публикувано

Чак днес , разбрах песента на Щурците - две следи! Тея, са видели някоя 120 ка , аз съм сигурен ... 

Публикувано
преди 32 минути, Vladi_a написа:

Aaa ти си у Враца де гарга не каца щото е гнездо на кози 😁 защо давам глас за Пепи - @Pepino защото за един час ми реши проблем за който в Варна трябваше да чакам компресор и тн. 

Публикувано
преди 43 минути, Vladi_a написа:

Кажи сега че преди време си играл saefight 😁че ми напомяш за един младеж като цъках и той беше Влади да го у дупето райско

Публикувано
Преди 1 час, Vladi_a написа:

Значи само по принуда, или пък брат ти е поправял на служебните таратайки.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.