Jump to content

skoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
преди 12 минути, maxrpm написа:

Днес покарах доста из София. Изкарах колата и на бензиностанцията един човечец искаше да я купи . Как се реагира в такава ситуация? :D 

Казваш му цена, която никой не би ти дал.

• Одобрявам 1
Публикувано
преди 39 минути, maxrpm написа:

Днес покарах доста из София.

Млад дихател, виждам че си ми харесал снимката. Какво знаеш ти за BT. И като си любител на Кока Колата, знаеш ли защо надписът е на кирилица? Недей рови в Гугъл! 😂

• Одобрявам 1
Публикувано

БТ си беше топ, отиваше с Плиска, Слънчев удар по-върви с Арда 😏

За колата ще си мълча. Само ще кажа, че масово се продаваше Алтай, колата беше с връзки. Имаше и Швепс, включително в литрови бутилки. Много хубаво се сипваше в тях ракия. 

• Одобрявам 1
Публикувано
преди 2 минути, Izolini написа:

Имаше и Швепс, включително в литрови бутилки. Много хубаво се сипваше в тях ракия. 

Ице, ако щеш вярвай, като ученик 4-5 клас съм мъкнал литрови бутилки Швепс/стъклени/ от София. 2-3 да бяха. Златен портокал, мандарина и ананас. Бетер лимон и тоник не ги харесвах тогава. Организирано, от училище. Първото ми посещение в София. Като атракция ни заведоха и в ЦУМ. Къде другаде такъв магазин. Ескалатори, стоки .. В провинцията все още нямаше Швепс в литрови бутилки. Това е средата на 70 те. Да, и една мрежичка портокали взех. :)  В София по се намираха. Детска работа. Да зарадвам с подаръци родителите.

Публикувано
преди 12 минути, Izolini написа:

БТ си беше топ, отиваше с Плиска, Слънчев удар по-върви с Арда 😏

За колата ще си мълча. Само ще кажа, че масово се продаваше Алтай, колата беше с връзки. Имаше и Швепс, включително в литрови бутилки. Много хубаво се сипваше в тях ракия. 

Имаше и Коп Кола (Жоро тряа да я помни, въпреки че класиката си беше лимонада или газирана вода в дървени маси. Аз Жоре помня и лимонадата с ония керамичните капачки. Сега само бира Grolsch се продава с такива. Помня как ги разтоварвахме хлапетиите в сладкарницата в Асеновград за по една лимонада. Да не коментираме колко канти сладолед сме разтоварили и колко сме изяли. Гребехме с шепи.

А за цигари, аз си обичах Родопите с дългия филтър, после Феникс кутия, син Уелкъм (Велкоме 😂) и после кафяво Виктори. Накрая казарма и минахме на Арда.

Публикувано
преди 44 минути, joro-120L написа:

Млад дихател, виждам че си ми харесал снимката. Какво знаеш ти за BT. И като си любител на Кока Колата, знаеш ли защо надписът е на кирилица? Недей рови в Гугъл! 😂

Аз , приятелю съм пушил Шипка и Арда пакет. Като започнах да пуша кутия бЕло victory беше 0.85лв. На кирилица е защото бай Тошо е имал лиценз да я продава за вътрешния пазар и е била толкова кът , че я пиехме само на нова година, през другото време Eтър и лимонада... 

Публикувано
преди 26 минути, joro-120L написа:

Като атракция ни заведоха и в ЦУМ.

Там на последния етаж имаше сладкарница, качваше се по една вита стълба. И имаше кока кола от автомат. Тате като вземеше някоя премия покрай ТНТМ ходихме там за количка с торта Гараш.

Публикувано

Стъклени бутилки 200 мл. и 250 мл. Кока-Кола има и сега, в магазините за турски стоки.

Кока-Кола Турция имат бая заводи извън страната,

Последно в центъра на Кюстендил си купих Кока-кола стъкло от 250 мл., произведена в Кербала, Ирак.

Като занесох на няколко приятели, всички си припомниха стъклените бутилки от миналите времена.

20260919_203051.thumb.jpg.f0a58a914b354a923996d7548771e524.jpg

20260919_203029.thumb.jpg.6f8b693f08005146f67fc2ecd5d21e23.jpg

Иначе имам и 33 годишен "Черноморско злато" Поморие.

20260919_203348.thumb.jpg.d33649b4cd15a1a44c1cd6364bef97bf.jpg

20260919_203443.thumb.jpg.3fb455a030bc0923f8b6ae0a5e8c4b21.jpg

Публикувано
преди 54 минути, C2H5OH написа:

Имаше и Коп Кола (Жоро тряа да я помни, въпреки че класиката си беше лимонада или газирана вода в дървени маси.

Помня и я предпочитах пред алтай. Почти като Кока Кола беше.

Аз Жоре помня и лимонадата с ония керамичните капачки. Сега само бира Grolsch се продава с такива.

Порцеланови бяха. Пак е керамика. С тел. И бирата Бернард е с такива. Мн. добра! Пробвай.

А за цигари, аз си обичах Родопите с дългия филтър, после Феникс кутия, син Уелкъм (Велкоме 😂) и после кафяво Виктори. Накрая казарма и минахме на Арда.

По същото трасе съм бил. След кафяво - на синьо Виктори. На заплата си позволявах кутия Ротманс плочка. Вече ги имаше свободно, но си бяха скъпи. Всички марки ги развалиха вече. Нищо общо с предишните.

преди 47 минути, maxrpm написа:

Аз , приятелю съм пушил Шипка и Арда пакет

Тези цигари кутия нямат. Трябва да си ги почнал от детските ясли.

Като започнах да пуша кутия бЕло victory беше 0.85лв.

Това е 1993та г. Ти кой набор беше?

На кирилица е защото бай Тошо е имал лиценз да я продава за вътрешния пазар и е била толкова кът , че я пиехме само на нова година, през другото време Eтър и лимонада... 

То и сега има лиценз, но не е на кирилица, любителю на инглиша.;) И да ти кажа - от другата страна на бутилката, надписът е на латиница, младост.

А, че беше дефицитна е абсолютно вярно! Ходехме на Пловдивския панаир да видим 110ките и Ерките и да пием Кока Кола. Там имаше и кебапчета и всякакви бири българско производство. Преди всеки окръг или регион си имаше пивоварна и си снабдяваше района. Напр. в Пловдив Загорка нямаше. Само от Каменица. Светло и специално.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.