Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ежедневни приказки !

Pepino

Recommended Posts

Колега b3lq7a,

прочетох още веднъж поста ти и ме налази съмнение, че изглежда смяташ, че правя реклама.

Искам да ти кажа, че не обичам да правя реклама на нещо, което не харесвам, прочее дори да споделям положителни впечатления от него, то го правя без да смятам, че ще получа нещо в замяна.

Според мен форума е точно такова място...,

в него може всеки да пише каквото и както сметне за добре (разбира се според правилата на самия форум) а останалите сами трябва да преценят харесва ли им това или не.

Колегите Mahorec и shaft споделят негативни впечатления от въпросната верига магазини. Аз пък имам и положителни впечатления и реших да ги споделя.

Ако на мен ми се е случвило да купя развалени кренвирши от "На Бай Цочо бакалията" в Дружба IV, веднага бих написал във форума на пазаруващите в квартални бакалии (в който между другото съм потребител от 1927г.), че не съм доволен от качестото на стоката.

Ако ти пък от своя страна не си купувал кренвирши от там, а само шпеков салам и винаги си оставал доволен, решиш да го споделиш, не мисля, че това трябва непременно да означава, че някой от Перник ще се вдигне специално да си напазарува шпек от Бай Цочо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, още един пост тук и в друг форум и вероятно ще ти дадът златна карта за отстъпки. Всичко, които пишем сме се сблъсквали с проблемни части и знаем за качеството им. Няма нужда да ни ги хвалиш! Мисля темата е изчерпана, освен ако не реши и друг колега да сподели мнения/отзиви!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извиниавам се чи сам бил толкува ниблъгуръзумен дъ ви исчерпъм темъта.

Утивъм да вида дъли ште ми дадът златна карта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо бе, пробвай за платинена. Напиши коментарче как ITN-ските тампони и карета са в пъти по-добре от всички останали! Защити си тезата с лирическо отклонение за сапуна на баба Пена, с който си пере килотите и как с него стават по-меки, за разлика от другите, които си е прала с течен препарат!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето ги "великите" офроудаджии :D , не разбраха, че за там си има подходящи машини и те не са регистрирани по талон като леки коли!

post-7686-0-02821900-1478179042_thumb.png

post-7686-0-19086900-1478179061_thumb.png

post-7686-0-50355600-1478179074_thumb.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ах... а колко тъп трябва да си, че да влезеш в тая кал с леката кола, като я виждаш, че е стабилна кал :)

Нагледах се на глупаци по язовирите това лято, които грам не мислят и се набиват с колите на 2 метра от водата, а нивото спадаше често надолу и предния ден там където се навират е било под вода... и разбира се "ела да ме дръпнеш", като ме видеха с джипа, ама аз не съм дебил да се приближа толкова близко, за да мога да затъна и аз... Единият го бутахме, а на другия дебил му дойде някакво "мощно сузуки витара" на помощ, след като го бутаха половин час, и витарата го тегли поне 10 минути, накрая го изтегли настрани и му видя сметката на окачването...

Не знам... това бяха хора на по 50 годишна възраст, и все си мисля, че трябва да са видели повече и да не правят глупости :) Не знам...

Редактирано от shaft
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес случайно научих че това димира лампата в купето на колата. Можем ли от някъде да намерим схемата на свързване. Искам да си сложа в 120ката на 2 та плафона, за да се димират Там имам постоянен + и минус през ключе, и постоянен минус може да се изкара от плафона на жакче. Как е pinout на чешки?

zpozdovaci_rele_03.jpg

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Венци, и 6х6 да е като си полуидиот ще затънеш. Аз там с 4х2 ще си мина. Иначе специалисти в нета бол, а във ФБ групата на субаристите, опелистите са най-оборотни :).

Саше, ето ти скрийншот от google translate на телефона

post-7686-0-52759300-1478198092_thumb.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Венци, и 6х6 да е като си полуидиот ще затънеш. Аз там с 4х2 ще си мина. Иначе специалисти в нета бол, а във ФБ групата на субаристите, опелистите са най-оборотни :).

Абсолютно...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ТОЗИ вариант ми харесва повече от screenshot-a ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пинаут -а не го намерих, имаше го частично в един чешки сайт, обсъждаха пин 3. За съжаление димиращия модул не се разбира с моята 4W лед лампа. работи 1-2 мин и спира, прещракваш, пак работи 20-30сек и спира, после пак прещкарваш, работи 2сек и спира, а с обикновена крушка не го прави. Утре ще хвана мултицета на колегата и ще видя кое как е по старомодния начин. Ще сложа една лампа 5.5W която свети по - слабо и има охлаждане отзад, но какво да се прави ... Има 2 кондензатора в модула, ще пробвам да ги сменя, но не е от тях...

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2140 в морга, без капка ръжда по праговете, запалката беше чисто нова ;)Бях забравил аромата в Москвич. Като бях малък, чичо ми даде да покарам неговия, но сега ми изглежда огромен, след 120ката....

IMAG0903.jpg

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://mnogozle.com/video26864_kak-se-trenirat-shofuorite-v-amerikanskoto-nso.html?utm=home

Те така... Кой от вас, колеги, може да се похвали с такива умения? На мен ще ми е трудно. Представям си напред как кара тоя "човек". Респект!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересен рендер е това  :)

Редактирано от shaft
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересен рендер е това :)

Гледам го за 5ти път и не мога да разбера това 4х4 с шпер отзад ли е и в 2 определени момента си припалва и предните гумета, или има и предна ръчна спирачка за помощ да изправи/занесе?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://mnogozle.com/video26864_kak-se-trenirat-shofuorite-v-amerikanskoto-nso.html?utm=home

Те така... Кой от вас, колеги, може да се похвали с такива умения? На мен ще ми е трудно. Представям си напред как кара тоя "човек". Респект!

Това сумулатор ли е или обикновенна игра?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И 10 пъти да го гледам да да взема да взема 1-вия завой и 2 рия съм го изправила барабар с мантинелата  :nea: . Е това вече е висш пилотаж браво.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първоначално мислех, че е истинско, после прочетох коментари във ФБ. Форца 6 е играта, според 3 от 6 коментара, и по-дяволите на телефона ми изглеждаше истинско!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това и на нокия 3310 изглежда скапано, типично за xbox, не знам как изобщо някой може да повярва че такова каране е възможно. колкото до москала по-горе, ами Саше, тези руски боклуци мястото им е там

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2 са вариантите - или съм много изостанал от игрите или ми е много скапан телефона. Все си мисля, че е първото. От 9год в нас се мота една пс3ка, даже е и хакната, играл съм много малко. Мисля, че е време да се разделим с нея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До какво време стигнахме... Ей сега се чувам с Влади, чуди се дали да изкара 120 ката, нямала задни амортесьори.Викам нямаш проблеми - давам ти фелицията за зимата, аз веднага вземам 120ката!!! Да си ходя с нея на работа, имам един амортесьор, не е нов ,но работи, втори ще се намери. Представях си как като детенце въртя задника на 120 ката с кеф и влади ми вика - аз ако исках фелиция, щях да си намеря, неможеш да ми предложиш по - добра кола от S120... и повяхна работата, човека е прав...

Иетйто е пълна скука, белята ме е возил, а се опиташ да го занесеш , ESP то те изправя в пътя веднага, не чуваш гумите, не усещаш колата, никаква тръпка. Последната Шкода с задно, маи ще си остане S120... така ми се иска да изкарам още една зима с нея...

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Верно си е че е за спокойни хора Йетито... Няма излизане от пътя с него, много е стабилно, даже неприятно. Иначе аз с всяка кола бели си правя и не ми е скучно ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен не ми е проблем, като падне сняг, на служебния паркинг ще изрина снега, на осморки , ама ако бях с 120ка, щях да влезна през бариерата настрани ;)

Утре си направих лампите да гасят в 7:00 и ще имам време до 6:30 да пробвам ръчната :)

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

https://www.dropbox.com/s/1gra9zu6kwfqoaq/IMG_20160116_152204251.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/znmmpqd67rnzxui/IMG_20160116_135348388.jpg?dl=0

Саше, тая за сняг е правена... Пред Pepino за настройка на предния диференциал(XDS или eLSD, афтърмаркет активация) и фъна след това! Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.