Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ежедневни приказки !

Pepino

Recommended Posts

И кой ще даде 450-500 лв за ремап,ако може да си го направи с кабел за 100 лв ? :wacko_1:

Доста хора са давали,дават и ще дават. :hi: Кабела не прави нищо сам . :tell_me:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бос съм темата за кабелите, а в интернет информацията е много и разбъркана.

Варират от 20 до 100лв. и се чудя защо е такава разликата в цената, защото не искам да давам 100лв. за кабел, ако същата работа ще ми е върши такъв и за 20.

-Докато прекопавах гугъла с цел просветление, стигнах до извода, че под ремап се разбира пипането на дюзите на колата колко гориво да вкарват при какви обороти и можело да се прави с такъв кабел, водило се сервизна настройка. Сега разбирам, че неможело.

Ако някой ме насочи към тема на български, някъде, защото каквото и да търся са все откъслечни информации или някой който си промотира стоката. Нищо конкретно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

, стигнах до извода, че под ремап се разбира пипането на дюзите на колата колко гориво да вкарват при какви обороти и можело да се прави с такъв кабел, водило се сервизна настройка.

Така написано звучи елементарно, само дето доста неща се "пипат" :). Иначе, успех в търсенето ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бос съм темата за кабелите, а в интернет информацията е много и разбъркана.

Варират от 20 до 100лв. и се чудя защо е такава разликата в цената, защото не искам да давам 100лв. за кабел, ако същата работа ще ми е върши такъв и за 20.

-Докато прекопавах гугъла с цел просветление, стигнах до извода, че под ремап се разбира пипането на дюзите на колата колко гориво да вкарват при какви обороти и можело да се прави с такъв кабел, водило се сервизна настройка. Сега разбирам, че неможело.

Ако някой ме насочи към тема на български, някъде, защото каквото и да търся са все откъслечни информации или някой който си промотира стоката. Нищо конкретно.

Аз си позволявам да ти дам този линк от нашия форум.

http://skodaclub-bg.org/forum/index.php?/topic/45342-%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE-%D1%87%D0%B8%D0%BF-%D1%82%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B3%D0%B0/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Репликите с конфронтации в темата са отстранени. Моля колегите за толерантност помежду си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да поясня за колегата Ton4o_84 ... ремап на бензинов двигател само през ВАГ-ком не става , трябва си сваляне на ЕКУ , четене на оригиналния софтуер , пипане и презаписване на Епром програматор и като резултат 5 до 7 коня ... има ли смисъл ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има ли някой колега от Видин, който може да погледне една кола там? Да я огледа като цяло дали си заслужава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Русе в Метро , има една зона за стоки с намалени цени  и гледам че имаше чистачки Бош Аеротуин намалени от 23 на 12 лева на брой. Може и по другите градове да е така, ако на някой му трябват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Решил съм да си сложа сам ангренажния и водната помпа на АЕЕ двигател.

Намерих как се сменят по документ и последователността.

Ще ми трябва ли динамометричен ключ за оптегача и какъв силикон да ползвам за помпата.

Но въпреки това, все пак ако се сетите някоя тънкост, ще съм повече от признателен..

Благодаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз искам да попитам при положение, че фишовете от мобилните камери на КАТ са незаконни, тези сладури в астрите покрай пътя какъв до дървят по цял ден? Днес за няма и час минах покрай два такива "патрула", пича вътре спи и си няма и хабер да излиза да пише актове.

Редактирано от kamengk
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По телевизията казаха, че ще ползват камерите като радари, демек - пищи, спира те и почвате да се пазарите.

Абсурдна история ей... На всички е ясно, че електрониката не може да взима подкупи и затова дружно се разбраха да и видят сметката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес открих "първокласен" път с дупки, големи колкото една фабия :)

post-13406-0-59103300-1393421914_thumb.jpg

Редактирано от kamengk
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

100% е зад фабията!

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпроса беше риторичен ... то е ясно , че зависимостта е право пропорционална между цената на винетката и качеството на пътищата (колкото е по-скъпа , толко повече ще има за крадене , респективно толкова по-малко ще има за пътища) :sorry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти пък, как помисли, че аз не се бъзикам? :D През такава дупка 100% моята ще подпре някъде.

Поздрави

Редактирано от shaft
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо не са откраднали!  Vision Concept е стандартна добавка във името на всеки концептуален модел в който дадена фирма показва своите виждания за бъдещето или някой бъдещ модел. И прост превод от английски показва какво означава.

http://www.caranddriver.com/news/mercedes-benz-amg-vision-gran-turismo-concept-photos-and-info-news

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кога българската полиция ще започне да глобява за неправилно използване на светлини за мъгла ?

Снощи ми се наложи да пътувам по тъмно и масово се кара с включени светлини за мъгла ... отврат ... а един капут с някакво подобие на джип от Корея направо изби рибата с тоз корейски/китайски ксенон ... е и аз не му останах длъжен :sorry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Странно, че са те глобили, защото обикновено мотат до като не "почерпиш", а ако не го направиш те гонят без нищо. 

Редактирано от Izolini
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Именно - почерпих ги :) от това по-голямо глобяване - здраве му кажи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.