Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Въх, въх... А аз още едни 100к не мога да врътна ;( 

Публикувано
Преди 2 часа, PRR написа:

Въх, въх... А аз още едни 100к не мога да врътна ;( 

Еми ти си баровец, караш 99 коли и мотори и после защо не мога да врътна 100к :D 

Мани, и аз правя по 9 000км/година....... 

Публикувано

Ама не си прав :( За една година на Джимнито навъртях 8к км, на зеленко 2500км, Мицьо за пръв път му се случи да сменя масла и филтри заради време, а не километри (15к ми е смяната), а NC-то я навъртя 5к, я не. Сумарно за миналата година май нямам 30к км :( Това не ми се е случвало от 2002ра година ... когато прекарах 9 месеца в Атина без МПС :(

Абе крива година беше 2020, да не се лъжем.

Публикувано

12К на Супърба, още 4-5К на другата кола. Таман 50% от стандартния ми пробег последните години.

20210403_150816.jpg

Публикувано

Да, за това става дума. Нормално минавам 30-35к годишно, в "силни" години до 45. Миналата тотал щета :( 

Публикувано

Мда, аз точно за една година от Март 2020 до Март 2021 съм направил 17-18 000км максимум.

Публикувано

Явно зависи кой за какво си ползва колата. Моята от 2016 се ползва предимно по работа, като въртя поне по 1500 служебно на месец. За цяла година обикновено не минавам повече от 2к по моя работа.

Публикувано
преди 4 минути, Izolini написа:

Явно зависи кой за какво си ползва колата. Моята от 2016 се ползва предимно по работа, като въртя поне по 1500 служебно на месец. За цяла година обикновено не минавам повече от 2к по моя работа.

И по работа не съм ходил никъде. Или отсрещната страна не провежда физически срещи или аз съм въвел временна забрана. Други години имам и 4-5 пътуваноя в Европа. Сега нъц (но грам не ми липсват). Като се замисля, че в Януари 2020 бях на изложение в Мюнхен, на което имаше 20 000 китаеца ?

• Одобрявам 1
Публикувано

Нормален пробег 30000км. годишно - от тях 95+% градско в София. За миналата година - 27000 в града + 1000 до морето и назад. Тая ще видим.

Но моята каручка си ми е една за всичко.

Публикувано

И аз, като Чавдар, само че на обратно. Около 25 000 из страната и останалото в Сф.

Публикувано

Последните мнения  са за изминати километри  за година.

След половин година ще закръгля 70 години, не работя , но за миналата година имам изминати 14 000 км, предимно в София, като два пъти са до Шкорпиловци по 1300 км, с отклонения  за посещаване на исторически и други места и до Карлово и обратно към 300 км.

Пиша, за да знаете, чес напредване на годините, ще видите как постепенно се увеличават изминатите километри, къде  за деца, къде  за превоз на възрастни родители, понякога и поради заболяване и налагане да се превозите  до някъде, без да чакате някой да го прави.

Бъдете здрави и разумни в управлението на автомобилите си !!!

• Одобрявам 5
Публикувано

Шотик, така е. С годините ставаме все по-зависими от колите. Просто пандемията и ограниченията за пътувания измениха тенденцията тази година, но се очаква нататък всичко да се върне по старо му...

Публикувано

Аз втора година по ред съм под 10 000 .. миналата бяха под 7 000 поради наличие на второ возило , тази само 7 100 предимно градско .

Публикувано

Дали е лоша идея да си купя Тигра 1996та ?

Публикувано
преди 16 минути, PIIIcoppermine написа:

Ако ще сменяш пола...

Публикувано

Хахаха, толкова много влашки цигани и цигании, на едно място, отдавна не бях виждал ... ???

Публикувано
преди 50 минути, PIIIcoppermine написа:

Скоро не си имал по-лоша... 

Публикувано
Преди 1 час, PIIIcoppermine написа:

Саши, с музиката дето слушаш няма да се впишеш в тоя анцунг купон, if you get what I mean ;) 

Публикувано
Преди 2 часа, Izolini написа:

Ако ще сменяш пола...

Абе той, Сашко, по едно време и Пежо 206СС заглеждаше.... почва да става съмнителен ?

Публикувано
Преди 15 часа, PIIIcoppermine написа:

По-добре Калибра ?

Публикувано

Ееее, не с лошо за Калибра! Това ми беше детската мечта и, ако имах излишни пари и място за дъражне, сигурно щях да се сдобия с една. Особено във варианта с 2.5 атмосферката и 4х4... Буртална комбинация от огромно купе, спортна визия, голям багажник и много подходяща за дълги пътувания... Ех, мечти.

Публикувано

Пепи , какво пиеш? :)

Публикувано
преди 36 минути, PRR написа:

Ееее, не с лошо за Калибра! Това ми беше детската мечта и, ако имах излишни пари и място за дъражне, сигурно щях да се сдобия с една. Особено във варианта с 2.5 атмосферката и 4х4... Буртална комбинация от огромно купе, спортна визия, голям багажник и много подходяща за дълги пътувания... Ех, мечти.

Огромно купе, за ... двама малки ???

Публикувано
преди 37 минути, Боре написа:

Огромно купе, за ... двама малки ???

Боре, в грешка си. Много е ниска, но реално си е Вектра, т.е. хич не малка кола. 

Публикувано

По времето на калибрите аз бях в отбор "Голф" :D Наистина ги гледахме като самолети, особено около времето на първите Бързи и Ярстни. Имаше в Пловдив една зверски тунингована Калибра, с отварящи се нагоре врати... само цъкахме, като я видим. Сега вече са рядкост, и ме радват, като видя някоя на пътя, определено. Но пък голфове още има :D 

• Одобрявам 1

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.