Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Днес допълних комплекта, като добавих и подложката за левия крак. Вече наистина видът стана по-завършен.

post-10951-0-08851000-1446020085_thumb.jpg

post-10951-0-57522200-1446020134_thumb.jpg

Редактирано от Илко Такев
  • Отговори 379
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• Илко Такев

49

• nikigorgo

25

• Lachezar

24

• carrot

19

Най-много писали в темата

Публикувано

От къде ги пазаруваш тези аксесоари?Сайтовете са много и не съм много сигурен във всички.Предварително благодаря.

Точно тази подложка я купих от Порше Пловдив. Една и съща е за Ауди А3, Голф 7, Сеат Леон и Октавия 3. Номерът ѝ е 5Q1864551. Цената ѝ е 54 лв. В Супершкода струва 60 евро.

Капачките за педалите ги купих от Супершкода за 80 лв. двете. Преди бях купил комплект капачки за педалите от ebay - китайски, но с много добро качество. И сега си стоят в кутията.

Публикувано

А защо стоят в кутията? Не пасват или има и по-добри? Разгледай Aliexpress,Dealextreme и BangGood.Там може и да има нещо по-различно и на по-добри цени.

А защо стоят в кутията? Не пасват или има и по-добри? Разгледай Aliexpress,Dealextreme и BangGood.Там може и да има нещо по-различно и на по-добри цени.

Не си ме разбрал точно - купих оригиналните капачки за педали от Супершкода и станаха два комплекта. Китайският стои в кутията, а оригиналните са монтирани в колата.

Публикувано

Не знам дали знаеш,но в Китай има завод на Шкода и от там могат да намериш добри попадения по отношение на аксесоарите.Трябва само повече търсене.

• 2 седмици по-късно...

Едно такова запитване. Има ли някой колега на шкодата си кора под Капака на двигателя. И съответно може ли да се намери някъде такова чудо Поне в супер шкода не открих.. Гледам че имам място където може да се окачи такава кора.

Въпросът ми е продиктуван от едно друго въпросче, за което мястото не е в този раздел. Все пак ще си го кажа - сутрин имам чувство че доста бавно колата загрява. Почва да духа топло сравнително бързо но стрелката стига 90 градуса след около 5 км. (10 минути). А не е толкова студено още.

Редактирано от jimmy_h
Публикувано

Едно такова запитване. Има ли някой колега на шкодата си кора под Капака на двигателя. И съответно може ли да се намери някъде такова чудо Поне в супер шкода не открих.. Гледам че имам място където може да се окачи такава кора.

Въпросът ми е продиктуван от едно друго въпросче, за което мястото не е в този раздел. Все пак ще си го кажа - сутрин имам чувство че доста бавно колата загрява. Почва да духа топло сравнително бързо но стрелката стига 90 градуса след около 5 км. (10 минути). А не е толкова студено още.

според мен е напълно нормално. Ако я държиш на улицата и веднага пускаш парното, не смятам че трябва да очакваш бързо загряване. 

Аз я поръчах в Еуратек, още щом купих колата. Струва 58 лв.

Публикувано

Е, има ли ефект относно шума и температурата? Аз си мисля,че би трябвало да е по-безшумна.Но ти имаш ли база за сравнение?Карал ли си колата без тази кора и и какви са плюсовете?

Шума не мога да го оценя, нито пък температурата. И да има някаква разлика, тя не е осезаема без някакво конкретно измерване. Колата е достатъчно тиха, за да усетя разлика без и с кора. Както вече писах, сложих кората, защото ме дразнеше лошото боядисване около ребрата на капака.

Публикувано

Е,според теб заслужава ли си инвестицията в тази кора,или може и без нея? С предишния ми автомобил винаги съжалявах,че не си я купих и все си мислех,че има голямо значение за шума.Дано не съм прав.

Не бих го нарекъл инвестиция, това си е чист разход ;).

Но според мен си заслужава, затова и я купих. Най-малко от визуална гледна точка. Къде-къде по-евтини и по-нисък клас автомобили имат такава кора. Другите аспекти (обезшумяване и температура) са просто неизмерими.

Публикувано

Все си мисля,че "разхода" си заслужава.При първа възможност ще си я взема и дано да има очаквания ефект. :eusa_clap:

Публикувано

Тази кора е прекалено тънка, за да има шумоизолиращ ефект. 

Публикувано

Тази кора е прекалено тънка, за да има шумоизолиращ ефект. 

Е, поне в ЕТ я рекламират като обезшумяваща и за това я слагали само на дизелите. Бензинките нямат. Поне така обясняват в ЕТ- Варна.

Публикувано

И аз така съм чувал  :walkman: .

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Колеги, планира ли се поръчка за сенници отново? Искам и аз преди лятото да се вредя с един комплект.

Публикувано

Здравей Илко,

Искам да попитам тази кора за капака с щипките ли се продава от ЕТ или трябва да си ги купувам отделно?

Публикувано

С щипките е колега.Дето се вика плаг енд плей.

Публикувано

Мерси! Весели празници на всички :-)

Здравей Илко,

Искам да попитам тази кора за капака с щипките ли се продава от ЕТ или трябва да си ги купувам отделно?

Здравей, колегата srservice е отговорил за щипките - вървят си комплект. И както бях написал по-рано - отне ми повече време да почистя капака, отколкото да монтирам кората :). Ефектът й също е спорен, но пак казвам - аз я монтирах единствено от естетическа гледна точка - бензиновите двигатели са достатъчно тихи, за да се усети някаква разлика.

Публикувано

Все пак ще е някаква термо изолация особено през зимата,защото двигатела е доста оголен.

Публикувано

Абсолютно си прав за термо ефекта.От скоро съм с тази кора и определено двигателя изстива по-бавно.Относно шума разлика почти не долавям.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.