Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Купих една "универсална" (с линии за изрязване ) за 3 лв от магазин за автоаксесоари и утре ще се опитам да я пригодя. Ако успея, ще кача снимки...

• Отговори 379
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• Илко Такев

49

• nikigorgo

25

• Lachezar

24

• carrot

19

Най-много писали в темата

Публикувано

Тази от Супърб без рязане е с 7-8 см по-дълга, проверено е.

Рязането би компрометирало цялата операция...

Ако има "универсални" с подходащ контур за рязане, може и да стане.

Публикувано

"Универсалната" (3лв...), след лека корекция с ножицата, върши работа. :-)

Поне докато намеря нещо по-добро.

Като открия как да кача снимките, ще ги постна.

Публикувано

...Супер си , за 3 лв определено си заслужава да се пробва. Единственото лошо е, че почти всяко временно става постоянно като свикнеш с него ;). Ако ти е удобно  би ли казал и кой е магазина , иначе то не пречи отделно да си се оглеждаме за универсални стелки по автомагазините. 
За качването на снимки - не би трябвало да е проблем за теб като си член на клуба. Другия вариант е през страница за споделяне/качване на снимки. Аз ползвам http://www.image-share.com/ , друг вариант е snimka.bg

Публикувано

Благодарение на помощта на колегите - ето ги.

Публикувано

Магазина е в Ямбол... Ако искате, ще проверя колко има, ще купя и изпратя ако някой иска...

Публикувано

...Благодаря колега, мисля че направи повече от достатъчно. Питах за магазина ако е някоя верига , направо да я пробвам. Лично аз ще поразгледам из автомагазините в София и ако вече не открия нищо ще се възползвам от офертата ти ;)

Публикувано

Най-обикновен местен квартален магазин за автоаксесоари.  

Ако решиш - заповядай, ще свършим работата.

Публикувано

Бих помолил колегите които разполагат със време и притежават пакет лоши пътища да щракнат една снимка отдолу ,че ми е любопитно какво толкова предпазват тези кори.При мен уж ги има щатно но като гледам на вдигнат капак от всякъде прозират фуги и отвори и се вижда пътя.Даже веднъж си изтървах фенерчето и си го взех от пода във гаража.Благодаря предварително.

Публикувано

От сайта на шкода:

tech-technolgy-m6-rough-road-package-fab

tech-technology-m11-rough-road-package-r

1287259d1410617534t-2014-skoda-yeti-face

1443078d1448361951-love-hate-relationshi

Пишеш в гугъл - "Rough road package skoda" - и общо взето излизат всичките тези неща :)

Поздрави

Публикувано

Интересно. Аз имам тези кори, но колата определено не е по-висока от стандартните.

Публикувано

Не е задължително да е по-висока колата :) В началото бяха много високи октавиите и хората се оплакваха, че поднасяли лесно. След което явно си оправиха грешката в настройката на окачването и не им личи много много...

Лесно се разбира, дали имаш пакет за лоши пътища. В багажника под мокета на пода има една лепенка - преписваш ги нещата и в един сайт излизат всичките кое-какво е.

Има едни B042/B42 -> Special requirements for Bulgaria - може и от там нещо да идва... не си спомням какво значеше това, но го има винаги в различните оборудвания...

Поздрави

Публикувано

От сайта на шкода:

tech-technolgy-m6-rough-road-package-fab

tech-technology-m11-rough-road-package-r

1287259d1410617534t-2014-skoda-yeti-face

1443078d1448361951-love-hate-relationshi

Пишеш в гугъл - "Rough road package skoda" - и общо взето излизат всичките тези неща :)

Поздрави

Благодаря колега ,

Точно защото писах в гугъл/ с ENG мисля се справям/ и разглеждах, а аз имам скаут купен от Б-я разбирай ЕТ ,зададох въпроса.Както и да е ще направя аз някоя снимка и после ще ви питам за мнение.

Публикувано

Павката (PUF-PAF) може да снима, пусни му едно лично съобщение - той е точен, ще направи снимки и ще ги качи - неговата е с такъв пакет за лоши пътища ;) Ще се види всичко :) Даже и на мен ми стана интересно да го видя за БГ какво е изпълнението...

Поздрави

Публикувано

http://www.superskoda.com/Skoda/OCTAVIA-III/Octavia-III-Combi-rear-bumper-protective-panel-Martinek-Auto

Колеги ,идеи с какво се лепи тази част най-удачно?

Благодаря.

Идва си директно с двойно лепящи лепенки. Лепенки са здрави.

Публикувано

Аха,ясно.Чудно ми беше дали уплътняват добре против събиране на мръсотия от долната страна а и дали от напичане от слънцето(понеже е и черна)няма да подаде лепилото.То ще се види на място но понеже до сега съм ползувзл силикон в подобни случаи та затова.

Публикувано

Аха,ясно.Чудно ми беше дали уплътняват добре против събиране на мръсотия от долната страна а и дали от напичане от слънцето(понеже е и черна)няма да подаде лепилото.То ще се види на място но понеже до сега съм ползувзл силикон в подобни случаи та затова.

Май не събира мрасотия, а лепенката е доста здрава и си мисля, че ще издържи няколко години.

Публикувано

...Благодаря колега, мисля че направи повече от достатъчно. Питах за магазина ако е някоя верига , направо да я пробвам. Лично аз ще поразгледам из автомагазините в София и ако вече не открия нищо ще се възползвам от офертата ти ;)

Здравейте ,

Въпроса е към всички ,някой намери ли да сепродава тази стелка/за тунела/ за тунела отделно от другите .Става въпрос за Бг.Аз открих един магазин но ги продават в к–т 5 в едно , гумени.Ще съм благодарен да споделите.

Публикувано

Отговарям си сам,не се предлага от супершкода магазина.Писах на Петър и каза това е положението.

Публикувано

... За Супершкода съм сигурен, че нямат. Странното е че има за Йети, Фабия и Супърб , но за Октавия - НЕ. Иначе намерих тука в София  -  Универсална гумена стелки REAR MIDDLE ( средна стелка за 2-ри ред ) . Мисля тия дни да ги пробвам (тия дни означава следващите 2-3 седмици, че сега е малко натоварено). 

Иначе изглежда да има доста опции за рязане/персонализиране : 

product_3457.jpg

Публикувано

... За Супершкода съм сигурен, че нямат. Странното е че има за Йети, Фабия и Супърб , но за Октавия - НЕ. Иначе намерих тука в София  -  Универсална гумена стелки REAR MIDDLE ( средна стелка за 2-ри ред ) . Мисля тия дни да ги пробвам (тия дни означава следващите 2-3 седмици, че сега е малко натоварено). 

Иначе изглежда да има доста опции за рязане/персонализиране : 

product_3457.jpg

Да,купувал съм от този магазин и качеството е на ниво.Даже на Октавията за багажника от там купих.Утре ще я видя тази унивирсалната на място.

Публикувано

Та,след проверка днес установихме че горепосоченото киче не става за тунела на Октавия.Търсенето продължава.

Публикувано

Имам такова на Йетито. От ЕТ го взех с поръчка. На следващия НИМ мога да го дам за проба, колега.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.