Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Няма защо - ако не искаш да го махаш никога - черен монтажен силикон и става част от ламарината :D Или поне свалянето на такова нещо е само с пилене!

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 379
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• Илко Такев

49

• nikigorgo

25

• Lachezar

24

• carrot

19

Най-много писали в темата

Публикувано

Ски - сак

Привет, колеги!

Оборудвах се със ски-сак от ЕТ. Номенклатурен # DMA600004A.

Пише, че е за два чифта ски и щеки. Има колан за привързване към средният подлакътник и друг колан с бутон за бързо отключване, за привързване към седалката. Изглежда огромен! Има дръжка в единият край за изтегляне от колата, както и две дръжки за носене. Очаквах да има и колелца за по-лесно пренасяне но няма. Надявам се в най-скоро време да го използвам и ще споделя впечатления.

Поздрави!

Публикувано

Колко парички е в ЕТ?

Според сайта на ЕТ е 246 лева и е наличен в Еуратек Варна 

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Поради студеното време, монтажа на липа се забави, но вчера най-накрая сполучих.

В ЕТ, успоредно с поредното сервизно обслужване , хората ми го монтираха. Бях си взел препарат за зачистване от един магазин за бои и кърпа за почистване, които им оставих да ползват. Не са слагали допълнително силикон или лепила. Само с двойно залепващото, с което пристигна детайла.

Засега ми изглежда стабилно и много добре монтиран. Ще видя как ще е след автомивката... Ето и снимките от преди и след:

post-12310-0-31536800-1487942215_thumb.jpg

post-12310-0-77847400-1487942223_thumb.jpg

post-12310-0-87158700-1487942231_thumb.jpg

post-12310-0-49484500-1487942239_thumb.jpg

post-12310-0-37942600-1487942247_thumb.jpg

Публикувано (Редактирано)

супер е станало, харесва ми!

може ли да пуснеш малко отдалечени снимки странично на цялата и на отзад цялата?

Благодаря ти предварително!

Редактирано от Guest
Публикувано

Здравейте. Някой знае ли от къде може да се поръча този оргинален аксесуар; (държач за моб. телефон, ключ и монети), идващ фабрично с Октавия 3 ФЛ.

Благодаря.

http://store.picbg.net/pubpic/DF/F5/9fe0b5dd9127dff5.jpg

http://picbg.net/img.php?file=9fe0b5dd9127dff5.jpg

[media='9fe0b5dd9127dff5.jpg'][/media]

Покажи го на снимка в ЕТ и попитай за цена. Имат един снимков каталог за аксесоари с парт номера отдолу.

Редактирано от JORDITO
Публикувано

Тоя холдър не е лош, аз си поръчах от супершкода стария и ми е тесен за телефона - едвам влиза, а той не е от най-големите. По-нататък ще си поръчам и аз. Мисля си за няколко други неща:

http://www.superskoda.com/Skoda/OCTAVIA-III/Octavia-III-front-grille-in-OEM-honeycomb-design-KI-R

http://www.superskoda.com/Skoda/OCTAVIA-III/Octavia-III-hood-power-damper-set-KI-R

Публикувано

Здравей колега,

Решетката изглежда много добре , обаче смяната и е доста сложна , тъй като е запоена с пластмасови щифтове за бронията.Тези щифтове трвбва да се нагреят и да се размекнат, за да се отлепи оригиналната решетка.Попринцип оригиналната решетка се продава заедно с бронията и струва около 800 лв. без боята. И аз си я бях харесал ама като видях как трябва да се монтира се отказах. :-(

Публикувано

Здравей колега,

Решетката изглежда много добре , обаче смяната и е доста сложна , тъй като е запоена с пластмасови щифтове за бронията.Тези щифтове трвбва да се нагреят и да се размекнат, за да се отлепи оригиналната решетка.Попринцип оригиналната решетка се продава заедно с бронията и струва около 800 лв. без боята. И аз си я бях харесал ама като видях как трябва да се монтира се отказах. :-(

Ай стига бе, чак такива интервенции няма да мога да правя. Едно, че е лизингова, и второ, че не съм чак толкова сръчен. Мамка мууууу. :angry: :angry: :angry: Мерси, колега за подсказката. Отивам тихо да си плача от яд. хахахха

Публикувано

Ай стига бе, чак такива интервенции няма да мога да правя. Едно, че е лизингова, и второ, че не съм чак толкова сръчен. Мамка мууууу. :angry: :angry: :angry: Мерси, колега за подсказката. Отивам тихо да си плача от яд. хахахха

Всеки майстор ще ти я смени и гаранцията ще ти остане. Ако се притесняваш за гаранцията отиди в ЕТ там да я сменят.

Публикувано

Те там за пукната решетка ми смениха цялата броня.

Публикувано

Всеки майстор ще ти я смени и гаранцията ще ти остане. Ако се притесняваш за гаранцията отиди в ЕТ там да я сменят.

Казваш, ако отида с новата решетка в ЕТ и им кажа, че, въпреки че е лизингова, искам да ми сменят решетката, ще го направят?

Публикувано

Казваш, ако отида с новата решетка в ЕТ и им кажа, че, въпреки че е лизингова, искам да ми сменят решетката, ще го направят?

На Супърба на Стуци там му я смениха.

Според мен при всеки читав майстор /бояджия или за брони/ да отидеш ще ти я направи и после няма да имаш проблем с гаранцията.

• 3 месеци по-късно...
Публикувано

Пристигна поредната "глезотийка".

Огледалце за да виждам какво прави наследството на задните седалки :cute:

Доставката беше само за седмица - изненадаха ме Чехите :plate_skoda:

Очаквах да е малко по-дълго, но и така е добре. За да видиш по-добре, трябва да се вгледаш, но пък пази от слънцето в пролуката между двата сенника :beach_2:

post-12310-0-36951500-1498116775_thumb.jpg

post-12310-0-59246000-1498116785_thumb.jpg

post-12310-0-95695100-1498116793_thumb.jpg

Редактирано от ohboli19
Публикувано

Да. Разкачаш огледалцето от стойката, нагласяш я, отлепяш и притискаш към стъклото. После щракваш огледалцето към стойката. Не се регулира в хоризонталната равнина. Само по вертикал. Ще видим колко ще издържи...;-)

Публикувано

А цената е?

Публикувано

А цената е?

В ЕТ беше около 20 лева, аз сега си направих едно проучване и в ЕТ неща излизат по-евтино.

Публикувано

На оригиналните Шкода аксесоари в ЕТ не слагат надценка, само на резервните части цените са по-високи. Примерно стелка с черен шев - фабрична се продава на брой и 2 такива като резервна част струват колкото с червен/бял шев комплект 4ри.

Публикувано

Еее супер, ще си взема и аз, цената е перфектна.

• 3 месеци по-късно...
Публикувано

Мен ако питаш, по-лесни и по-евтино ще ти излезе да ти я пръснат без да свалят нищо. Една позната така направи - пръснаха и джантите и решетката в черно. Стана трепач. Нейната е онзи спортно син металик.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.