Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Аз съм със Note III, давам 1+ за модела, не за марката. Използвам го като мини таблет, а за разговори си имам една нокийка със екстри фенерче и SMS, но пък батерията и държи 5+ дена! Не мога да препоръчам, конкретен телефон, всеки си има вкус. Това което мога да посъветвам е да гледаш ревюта и по-конкретно в канала на Erica Griffin в youtube. Аз гледах много тестове и сравнявах с други модели преди да си взема моя. И уж беше най-добрия в онзи момент. След като изледах пълното ревю, се оказа, че дисплеят му е взет от галакси ЕС 4 и разпънат. Това означавало, че има по-малка концентрация на пиксели или нещо такова беше. После бил 4 ядрен, да ама много загрява ако се натоварва с тежки игри..и разни други такива факти, които не се споменават в рекламата. Ерика Грифин си разбира от работата!

• Отговори 85
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• PUF-PAF

9

• shaft

7

• Gerdjikov

7

• Боре

6

Най-много писали в темата

Публикувано

https://oneplus.net/bg/one#overview - брат ми е с такъв вече половин година, много е добър, тънък и стилен, 280 $ мисля, че му е цената в момента с безплатна доставка. Аз лично много харесвам Lenovo vibe z2 pro, не ми харесва, че е с Андроид, които прилича на iOs и паметта му е 32 ГБ. А колегите са ти предложили горе Note 4 ! В общи линии, виж кой ти пасва най - добре в ръката и ти е удобен, като функционалности горе - долу всички са еднакви. Успех !

Публикувано

а,на коя бензиностанция зареждате?

бензин или дизел......?

каква марка гуми предпочитате?

какво масло сипвате....,Уефски или ЦСКА(или Ботев,Локо,Славия,може би- Лудогорец),блондинка или брюнетка,ракия или уиски,шопска или мешана,....... и т.н. въпроси.....?????

Сори,Павка,ама не се сдържах...!

Публикувано (Редактирано)

а,на коя бензиностанция зареждате?

бензин или дизел......?

каква марка гуми предпочитате?

какво масло сипвате....,Уефски или ЦСКА(или Ботев,Локо,Славия,може би- Лудогорец),блондинка или брюнетка,ракия или уиски,шопска или мешана,....... и т.н. въпроси.....?????

Сори,Павка,ама не се сдържах...!

...иииии връзката с темата е? Ииизнеееенааадааааа - няма връзка. Иначе - мешана блондино-брюнетка от цефскигорец с дизело-бензиностанция, без газ, с плажно масло до чаша традиционна ракия. Добре ли е?

А най-интересното е, че няма овчарска в анкетата... не е честно това нещо, Ники!

Поздрави

Редактирано от shaft

Уефски или ЦСКА(или Ботев,Локо,Славия,може би- Лудогорец),блондинка или брюнетка,ракия или уиски,шопска или мешана,....... и т.н. въпроси.....?????Сори,Павка,ама не се сдържах...!

Левски или Сесека ли искаше да кажеш, колега?

@И аз не се сдържах, Павка, защото някои колеги въобще не си мерят приказките и доста дразнят...

Редактирано от Lachezar
Публикувано

Мдаааа.....,за неразбралите,исках да кажа-сто човека,сто мнения!

П.П. Май,нещо ви липсва чувство за хумор....,или нещо друго,може би???

Поздрави!

Мдаааа.....,за неразбралите,исках да кажа-сто човека,сто мнения!

П.П. Май,нещо ви липсва чувство за хумор....,или нещо друго,ми в оже би???

Поздрави!

А може би хуморът ти е бил дебелашки и не на място? Или пък ти тенденциозно (и в други твои постове и теми) си ръсил обиди спрямо един конкретен отбор подкрепяйки петолъчката/четирибуквието и това не е ок за някои от нас?

Поздрави!

Редактирано от Lachezar
Публикувано

Един съвет от мен.

Отиди в някой магази в който са налични избраните от теб модели. Пипни,човъркай и преценявай,кой ще ти хареса. Всички нови телефони са добри.

Публикувано

Всеки телефон си има плюсове и минуси. Iphone 6 взех на жената и мога да потвърдя че относно производителност и дизайн няма равен. Оптимизиран е много добре.Apple store е малко поограничен, но основните най-вече използвани програми ги има. Аз съм със Galaxy S2 с cyanogenmod (Android 4.4.4) тъй като фабричния ми правеше доста проблеми от типа бързо падане на батерията,лагове,забива. Всички телефони от висок клас които предлагат Андроид са с доста по мощни параметри отколкото Iphone, но всичко това се обезмисля поради факта че Андроид-а не е оптимизиран и изчистен откъм проблеми.

Както колеги в предни постова са написали най-добре е чист андроид т.е Nexus 6, защото първо на него ще се получават новите ъпдейти. А за останалите марки всяка отделно за себе си решава кога и кои модели ще получат по новата версия на Андроид.

Та моята препоръка е или Iphone 6(6+) или Nexus.

А може би хуморът ти е бил дебелашки и не на място? Или пък ти тенденциозно (и в други твои постове и теми) си ръсил обиди спрямо един конкретен отбор подкрепяйки петолъчката/четирибуквието и това не е ок за някои от нас?

Поздрави!

А може би не е зле да го даваш малко по-лабаво и да не приемаш всичко като лична война. Добре е да коригираш прага си на раздразнение, хумора на Ники си е ОК за повечето хора :). Не го приемай на въпреки, казвам го с добри намерения.

Всички телефони от висок клас които предлагат Андроид са с доста по мощни параметри отколкото Iphone, но всичко това се обезмисля поради факта че Андроид-а не е оптимизиран и изчистен откъм проблеми.

Както колеги в предни постова са написали най-добре е чист андроид т.е Nexus 6, защото първо на него ще се получават новите ъпдейти.

Това е разковничето. При iOS-а всичко е правено да работи само и върху техните продукти и всичко е оптимизирано и напаснато добре. При Андроида всеки производител си плаща да му направят компилация за неговото джелезо. Само процесорите на Куалком са една камара, ГПУ-тата и те. Като сложиш и китайците с техните МТК, Рокчип и Олуинър... и кашата става тотална. После се почват различните бейзбандове, ВИФИ/БТ модули и т.н. И като се има предвид, че трябва на всеки куотър да вадят по нов модел... Няма как нещата да са изпипани с Андроида.

Ъпдейтите не са решение според мен. И телефона и таблета ми са брандирани от Google (Моторола и Нексус). Таблета с всеки ъпдейт става по-тромав, а с новия Андроид направо насра пейзажа, жената яко го псува, влачи се на умрело. На телефона ъпдейтнах до кит-кат и после изключих ъпдейтите от страх :)

Големия му плюс обаче е че си много по-свободен. Няма проблем да забиеш в УСБ-то флашка например. Като рутнеш пък системата се отваря тотално (даже става опасна). При ИОС-а нищо не става без санкция от Епъл - един пиклив блутут не можеш да подкараш, ако не е одобрен свише. За много хора това е дразнещо, за мен също и то много. И там може да се джаилбрейкне, ама доста ограничения си остават. Казват, че винбоуз 10 ще да бъде по средата в това отношение, но не съм много в час там.

Редактирано от Цецо75
Публикувано

Павка, ти си знаеш нуждите и мераците, затова няма да ти давам наклон на... :fiu:

Аз съм с Леново А536 дуал сим, който ползвам от няколко месеца и съм доволен. Не съм професионалист като Венци например, и за мен Леново-то е идеално. Батерията държи по два дни, 5'' дисплей, Андроид 4.4, 1,3GHz четириядрен процесор - за прости юзъри става  :)

http://shop.lenovo.com/bg/bg/smartphones/a-series/a536/ 

Поздрави

Публикувано

Аз бих посъветвал да погледнеш към Lenovo или друг китаец. За два пъти по-малко пари ще имаш добро желязо. Иначе другото е само една марка. Тъй като на всички около мен взех Леново от китайски магазини само ще кажа, че 3 телефона са в деца вече втора година и работят! И тъй като Леново и Xiomi са трети или четвърти по-големина производител то със сигурност има защо.  

Иначе аз съм с Blackberry от 8 години и скоро не бих сменил тяхната операционна система, особено от както излезе 10-ката.

Публикувано

Колега пуф-паф, пропускаш един основен играч и това е Сони Z3.. много корава машина, която съвсем спокойно слага ай-фона да спи.. Аз съм с дървена ябълка вече година и я мразя, няма толко тъп телефон. Това нещо е правено за хора които хич нищо си нямат на понятие от техника и не искат нищо да туикват.. а то да прави всичко вместо тях.. това изнервя яко, невъзможноста да пипнеш нещичко.. та да знаеш. епълите имат солиден преформънс но са за хора, които не са на ти с технологията и обичат да плащат за марка безумни пари с две думи мазохисти... да боли.. 

Андроид са доста по балансирани в това отношение и Z3 вярвам ще ти допадне.. Като гледам обаче хвърлил си заровете вече, та като пробваш този огромен епъл кажи как е.. не вярвам да е нещо по различно от всеки друг де.. все същото тъпо меню $$$ на всякъде един плей лист не можеш да направиш като хората.. 

Публикувано

Това нещо е правено за хора които хич нищо си нямат на понятие от техника и не искат нищо да туикват.. а то да прави всичко вместо тях.. това изнервя яко, невъзможноста да пипнеш нещичко.. та да знаеш. епълите имат солиден преформънс но са за хора, които не са на ти с технологията и обичат да плащат за марка безумни пари с две думи мазохисти... да боли..

Мерси,колега!

Чак сега си разбрах диагнозата.

Публикувано

На мен ми се искаше да получа малко повече инфо за този Nexus 6, но явно все още никой го няма, за да даде мнение. Също така и в търговската мрежа не можах да гонамеря, за да го разцъкам така да се каже.

Искам да си взема някой нов и актуален модел и то сега, защото моят Самсунг няколко пъти ме изостави, когато ми трябва. Чувам само добри отзиви за LG и Sony, но при тях новите модели тепърва се чакат за жалост :/

При Самсунг Галакси S6 не ме грабна нищо, въпреки че чупи всички класации. Просто ме притеснява да не стане като сегашния ми. Това е и причината да не търся Нокии повече...просто лош опит.

При HTC не ми хареса цената на актуалния модел, а и прочетох как прегрява.

Iphone 6 също е прекалено скъп, а и дисплеят му не е по-голям от сегашния ми. Дори на места отказаха да ми намалят цената с аргумента, че много се търсел и дори трудно се намирали бройки.

Така останах с варианти само на нишовите телефони - 6 Plus и Nexus. Ако в Теленор си спазят обещанието взимам 6 Plus следващия уикенд - цената я написах по-горе, мисля е добре.

Публикувано

HTC  -о ,след като му пуснеш ъпдейт,прегряване няма!

Аз съм с 9-та и ти го казвам от опит.

Преди него нях с 7-ца,после 8-ца и сега вече с 9-та :) 

Заслужава си всяка стотинка ;)

Публикувано

Павка, повечето апарати с пускането имат бъгове, като този с прегряването на НТС. Моят LG G3 в началото прегряваше страхотно, стигало се е до блокиране при по-голямо натоварване (най-вече при снимане на клипове с най-високото качество) и после се оправяше само с вадене на батерията. Оправиха го още с първия ъпдейт. Явно и при М9 е така, както е написал Митето.

Ако Теленор не си спазят ангажимента с тази супер цена на 6 plus, при тях и НТС М9 е на нелоша цена, а е много по-добър чисто като техника от Нексуса. Освен това НТС Sense UI 7.0 е много прияте и лесен за боравене, а възможностите за персонализация са невероятни.

Публикувано

Мерси,колега!

Чак сега си разбрах диагнозата.

Колега, не го възприемай като обида.. не ми е това целта. Според мен епъл са високо надцененти продукти, които не предлагат чак толкова много колкото струват. 

Публикувано

Apple освен, че работят много, много добре, имат и кастъмър съпорт( не ми идва българската дума ) като никоя друга марка на пазара, както за телефоните така и за компютрите, което според мен си е голям плюс в тяхна полза и за което също си плащаш при покупката. :)

Съпорт имат и HTC. Оценката оставям за колегата над мен,с мнението за съпорт!

Та HTC ми сменят не един,ами цели два(2) м7 с чисто нови м8!

Епъл,кога ще ти сменят 5s за 6s примерно? Ама да не са от ползваните!

Редактирано от митето
Публикувано

Колега, да не те обидих с нещо?

Точно за ХТЦ имам много лош пример. Мой колега и приятел с Sensation, което си купува чисто нов за 1000 и много лева, за две години (2) изкарва общо четири (4) месеца в сервиз ( 4 пъти по 1 месец и му го връщат 1 ден преди да изтече месеца за да не му го сменят) и го карат три пъти да си купува нова батерия, което в последствие не решава проблема. Смениха му го накрая от Глобул, защото се намеси комисията за защита на потребителя.

Друг приятел си купува Айфон 5 втора ръка, отива в Англия, появява се проблем с телефона, отива при дилър на Епъл и те му го сменят без дори да има гаранционна карта. Служебен Аймак, извън гаранция, дисплея почернява в единия ъгъл, носим го при дилъра, дисплея се оправя без пари. Безжична Епълска клавиатура, появява се проблем с 2 бутона, носи се при дилъра, заменя се с чисто нова.

Аз лично ползвам Айфон 4, който е на 5 години и работи по добре от доста Андроидски телефони от среден клас произведени последните 2 години.

Имал съм преди доста години ХТЦ, което беше с Уиндолс Мобайл и това ми е най-лошият спомен от телефон в живота ми. Тогава дори нямаше сервиз в България ами го пращаха в Румъния.

Публикувано

Не. Не се засягам. Отбелязвам,че съпорта на хтц отдавна е на друго ниво.Нещо,че сервиз тук няма. Обаждания към отзивчивия съпорт са безплатни.

Публикувано

От 9 дни имам HTC M9 и съм много доволен за сега!

Всеки писал, рекох и аз да драсна два реда. Не обичам нито сочна, нито гнила ябълка. Поддържам Андроида до последно.

Никой не е споменал за Галакси Алфа. Тази пушка влезе на пазара преди 8-9 месеца, но понеже щеше да повлияе продажбите на А5 и С6, го дръпнаха от пазара.

8 ядрен процесор и 2 ГБ рам. Добре, не се разширява паметта, но според мене друг недостатък няма.

Абсолютно не харесвам заоблени смартфони. Точно с тези две серии (Алфа и А%) Самсунг улови дизайна, в шестицата заобли пак чертите.

Та, както и да е, Леново, ЛГ г3-4, Самсунг Алфа или Нот 3, Сони Z3, тези всички могат да бъдат мой избор.

http://www.webcafe.bg/id_911299364

Редактирано от Levcho
Публикувано

Почистих спама. Моля да се придържате към заглавието на темата. За сексуалната ориентация и къмпинг оборудването има други форуми...

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.