Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Škoda 120L - Проект "Биляна"

__smirnoff__

Recommended Posts

На 20.06.2025 г. at 21:51, Logrus написа:

Кофти (липса на) развитие.

Има едни "гаражи", нещо като оранжерии, но от промазан брезент (уж не пропускат вода) - по спомен не са скъпи, нещо от типа на 600-700лв. бяха 3*6м. Сглобяват се за минути и поне малко от малко защитават от атмосферни влияния, но са по-добре от покривалото, защото така колата не се проветрява. Само идея 🙂  

Надявам се скоро да потръгнат нещата и да я видим на ход 👍

Благодаря за идеята, изобщо не е лоша. За съжаление, обаче, тъй като колата все пак е в двора на цеха, не мога да си позволя подобен вариант. Платнище и шатрата са максимума, който мога да си позволя в случая, иначе даже съм ги проучвал въпросните гаражи, даже и проект за навес съм си направил, но няма как, все пак е работно място :)

Иначе в момента има един желаещ тенекиджия да я направи, вероятно ще дойде скоро да я огледа и на живо, но честно казано вече малко ми е писнало да разчитам на други хора, и имам някакви мръсни мисли да я подпукам аз. Силно желание имам да си я направя сам, преди няколко месеца докато си правех броните на голфа стигнах до извода, че адски много ми харесва процеса по подготовка за боя и самото боядисване. И заварките не са ми проблем, та все повече клоня към варианта да си я направя сам. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 200
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• __smirnoff__

82

• joro-120L

33

• The Best Forman

18

• roodnb

13

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.