Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
преди 7 минути, __smirnoff__ написа:

Aма чакай, чакай, до завършеният вид има още мнооооого :D

Първо трябва да се довършат отворите - всичките. После да се изреже маската. После да се напасне. И чак тогава - финални щрихи и готов вид. Няма да е лъскава, да, мат ще е - като лайстната на таблото. Просто първата проба е с огледален материал, и на мен не ми харесва да е толкова лъскаво. Но като се завърши може и да стане хубаво, все пак и лявата част, която е права в момента бърка окото.

Аз чакам, ама това как да го разбирам 🧐

преди 27 минути, __smirnoff__ написа:

Определено нещата стават, и то точно както си ги представям....

Като цяло ми се искаше да покажа направо готов резултат, но няма да стане днес, затова показвам как става:

• Отговори 276
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• __smirnoff__

120

• joro-120L

57

• The Best Forman

21

• SKODA 105 RS

14

Публикувано
преди 39 минути, joro-120L написа:

Аз чакам, ама това как да го разбирам 🧐

Първо задължително правя тестово. Няма как да го изкарам от раз, би било прекалено оптимистично :D Просто първото парче, което намерих да изрежа е от огледална ламарина. Иначе ще е изрязано от матирана, като преди лазера ще я мина с абразив и финиша ще е като на лайстната на таблото. Няма как да е толкова лъскава отзад, много шукар ще стане :D Бронята ще си лъска достатъчно.

А че стават нещата - ами стават точно както си го представям, като нямам предвид финиша, а самото формоване. Не съм се изразил достатъчно подробно явно, но нищо, сега го обяснявам :)

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.