Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
На 25.06.2026 г. at 13:33, Mishelle написа:

Еее, Чаво. Успя с няколко готини изречения да обясниш това, което аз не успях дори с тегленето на много локуми. Та ако все още има някой, който иска да набляга на въртящия момент на дизела, не взимайки предвид оборотите на идентичен бензин, директно го пращам при тебе :)

P.S.: Ако стотачката е още на таблото, @b3lq7a да каже къде е паркирал колата, да мина да си я взема :P 

Юли, карал съм и 184 4х4 РС, 150 на предно и 4х4… Вече не помня коя/и с ремап и тн. Няма момент да съм усетил някоя да е по-пъргава или да тръгва по-бързо от моята. Единствено в завои бутат дизелите предницата (усещам разликата в теглото в предната част). По-назад има качени таблици с въртящ момент, кс и диапазон на обороти за тях. Единствено с 1т ремарке 184кс 4х4 ще е по-бързо от 180кс 4х4…! Не знам колко е на моята въртящия момент, но и на 3-та при доускорение на спорт и в обороти всичко инертно се размества. Ако се намери дизел (с ремап) да е по-бърз ще почерпя ;)

• Отговори 175
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• Владимир99

52

• joro-120L

38

• ghost_rider

18

• Mishelle

14

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.