Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
Преди 4 часа, joro-120L написа:

Ами ти си в нормата. Какви ремонти. Направи едно засичане, както ти казах. Ама точно. И тогава ще говорим.

Живо ме интересува и свещта на трети цилиндър. Ако не те мързи я покажи.

.... и виж колко ще долееш пак до мах.

Те са ги сваляли и казаха че на 3-ти цилиндър пак е зацапала ама малко и е сложил от 2-ри на 3-ти разменил е местата

• Отговори 228
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• Владимир99

77

• joro-120L

52

• ghost_rider

23

• Mishelle

18

Публикувано
Преди 2 часа, joro-120L написа:

Нека да разберем точно колко е. По книга му дават 500/1000. По последни данни е близо до тази стойност.

Асенка, нали знаеш, че сегментите са подвижни, плаващи в канала. Това е с цел да обират луфта между буталото и цилиндъра, който при работа нагоре-надолу постоянно се променя. При спекани/блокирали сегменти двг. губи компресия и мощност. Някой по-спекан цилиндър може и да не запали. Компресията на колегата е в норми, така че ...

Да , казаха че има компресия 🤔

Публикувано
Преди 4 часа, joro-120L написа:

Ами ти си в нормата. Какви ремонти. Направи едно засичане, както ти казах. Ама точно. И тогава ще говорим.

Живо ме интересува и свещта на трети цилиндър. Ако не те мързи я покажи.

.... и виж колко ще долееш пак до мах.

Вече се чудя дали съм в нормите или не притесняват ме нагара на буталата от това е проблема или по скоро маслените сегменти не знам

Публикувано

Май, май ще я женя , не си заслужава 3,4к€ и + това където е и за съединител станаха 5/6к€ .

и сигурно ще търся някой по форума дали продава нещо читаво ако ли не , ще си карам старата 

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.