Jump to content

skoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
Преди 3 часа, chaveto написа:

подцинковането

Поцинковане. Правя корекцията, защото си техн. грамотен човек и виждам смисъл.

• Благодаря 1
  • Отговори 128
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• joro-120L

44

• PRR

17

• chaveto

16

• Izolini

10

Публикувано
Преди 17 часа, Logrus написа:

Тц. Не ние, и не фирмата производител, а НЕЗАВИСИМА лаборатория трябва да прави тестовете и то не на парче дадено от производителя, а на случайно избрани N на брой елементи. 

Ясно е, че трябва да е независима лаборатория когато ще искаме да упражним контрол. Както и парчето трябва да е винаги от място на инцидент. Също така от всякакви произволно избрани места за да се следи качеството.

Но производителя купува метала от някъде със сертификат и той само прави профила, поцинковането може да е от друга фирма, монтажа от трета. Така по лесно се прехвърля топката и няма виновен. 

Публикувано

Току-що на едно "малко кръгово", на София и Иванянско шосе в Банкя щях да набода във вратите един черен джиБ, защото дЖукондата (произлиза от Джуки като банани, не е правописна грешка) беше на видеочат с тИлИфонЯ в ръка и не ѝ беше до знаци за предимство. Даже ме изгледа обидено, когато муцуната на Варела спря на 30 сантиметра от вратата ѝ.

Публикувано

Вчера карам след патрулка и тя просто си зави в една пресечка без мигач. Полицаят-шофьор говореше по телефон.

Малко след това на едно кръстовище аз карам по пътя с предимство и се каня да завивам надясно, а един, идващ срещу мен, зави наляво, в същата пресечка, като ме засече пак БЕЗ МИГАЧ!  Щях да го прасна в дясната врата.

То срамота да се блъснем ей тъй от глупост.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.