Jump to content

skoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Реално има логика за карането в средната лента, но аз специално нямам проблем с това да се движа във всяка една. Дразни ме когато ограничението е над 80 и влизат напреко. А реално и това е написано как трябва да се случва. Всеки ден се включвам и го правя като влизам с нормална скорост, известно време се движа без мигач и след това го пускам и накрая се включвам. Ако вляза на гюронтия и тия от дясната (ако има такива) бягат наляво и бият спирачки, същото го правят ако си пуснал мигач още преди да е дошло времето за включване.  А ако не се панират и не мърдат е много по лесно и това е писано.

На Хемус след Хо е кошмар средната, пуснати са трите ленти с ограничение 90км. Аз си карам в дясната до Яна с 90 и нямам никакви драми. Всичко друго се натиска в лявата и някой като кара с 100 го натискат да се маха. И това не го разбирам, карай си в дясно и няма да имаш главоболия.

• Отговори 150
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• joro-120L

47

• chaveto

22

• PRR

17

• Izolini

11

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.