Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas
  • Добре дошли!

Регистрацията във форума на Шкода клуб България е бърза и лесна. Тя ви даде редица предимства, включително да пишете в нашия форум, да споделите за проблем, като и да следите активността в темите. Станете част от нашето приятелско Шкода общество.

• Форумна статистика

30.7k
    Общо теми
    437.7k
    Общо мнения
  • Потребителска статистика

22875
    Общо потребители
    1119
    Най-много онлайн
    KalinYotov
    Най-новият потребител
    KalinYotov
  • Днес за рожден ден и здраве да почерпят:

• lybrator
    • gpandreev
  • Да се запознаем

Skoda Superb by Stucata Skoda Octavia vRS Evil Red Skoda Fabia Roodnb Skoda 120L Boreslava Skoda 120L Lenka Skoda 120L Skoda 110S Skoda 110R Beloslava Smirnoff Redone Smirnoff Biliana
  • Популярни теми

• Последни публикации

• joro-120L
      Мерси Саше. И ти със здраве да си караш Фолксвагена! Не съм запознат в детайли с марката. Даже и не знаех, че съществува такъв модел. Тайрон се вмества между Туарег и Тигуан. Като размери отговаря на Кодиак. Доколкото съм запознат от Шкодите, най-големият мотор 2.0 TSI беше 280 к.с. Този е с 15 к.с. надолу. Не е кой знае каква загуба. Добре, че не е трицилиндров. Монтира се и на Кодиак RS. Затова първо им казах да видят Кодиак RS. И заради мотора. Но по-добрата изработка, интериорен и външен дизайн са наклонили везните към Тайрон. Лично на мен, Кодиак RS външно повече ми харесва. Интериора на Тайрон печели, като оставям настрана таблета на таблото.   Може би не е същото. Има една буква разлика. Tayron. Аз не съм се интересувал, но щом казваш, в такъв случай Тайрон ще е достоен заместник на Туарег, който също е нещо такова.   "Туарегите са голяма берберска етническа група и традиционно номадски скотовъдци, които живеят в пустинята Сахара в Северна Африка, предимно в Нигер, Мали, Алжир и Либия. Известни като „Сините мъже на Сахара“ заради боядисаните в индиго воали (тагелмуст), носени от мъжете. Те са устойчив и адаптивен народ, чиято култура и начин на живот са дълбоко свързани с пустинята. Организирани са в отделни племена и имат сложно, стратифицирано общество, което традиционно включва различни касти."
    • sauber
      Със здраве да си я карат! Не разбрах няколко неща около този модел генерално. Първо защо скопиха 2.0 TSI мотора. И второ, тоя модел ще замества Туарег (който нали спряха) или е нещо тотално друго? Изглежда супер, единствено името е... В моята глава се сещам за един популярен пич от преди 15-20г. Беше хитов в нета. Негрок, ходеше и правеше простотии. Ключовата му реплика винаги беше "I`m Tyrone and I`m here to fuck you wife" То Тайрон е негърският вариант на циганският Манго примерно          
    • sauber
      Възможности винаги има. Зима, лято, няма значение. Важното е състоянието на пътя Инак и да и не. Да ще държат доста повече, не не са преизчислени. Скоростният индекс е допустимата скорост на гумата при максималното й теглово натоварване. В моят случай индекса е V, товарният е 98. Което означава, че допустимото за тази гума е 240 кмч, при натоварване на гумата от 750 кг.  Като това натоварване е бая трудно да го причиниш. Можеш да го причиниш в по-сериозни завой, но тогава скоростта няма да е такава със сигурност. Пасата специално надали ще държи такова аксиално натоварване при тия цифри. Някое GT3 RS може би...
  • Последна репутация

1. 1
      chavdarlk
      chavdarlk
      4
    2. 2
      sando2
      sando2
      4
    3. 3
      Stormbringer
      Stormbringer
      3
    4. 4
      Logrus
      Logrus
      2
    5. 5
      krasipask
      krasipask
      1
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.