Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas
  • Добре дошли!

Регистрацията във форума на Шкода клуб България е бърза и лесна. Тя ви даде редица предимства, включително да пишете в нашия форум, да споделите за проблем, като и да следите активността в темите. Станете част от нашето приятелско Шкода общество.

• Форумна статистика

30.5k
    Общо теми
    431k
    Общо мнения
  • Потребителска статистика

22288
    Общо потребители
    1119
    Най-много онлайн
    prahmaputra
    Най-новият потребител
    prahmaputra
  • Днес за рожден ден и здраве да почерпят:

• mRt
  • Да се запознаем

Skoda Superb by Stucata Skoda Octavia vRS Evil Red Skoda Fabia Roodnb Skoda 120L Boreslava Skoda 120L Lenka Skoda 120L Skoda 110S Skoda 110R Beloslava Smirnoff Redone Smirnoff Biliana
  • Популярни теми

• Последни публикации

• PRR
      И в България се ползва само пясък ... на Витоша! Реално във всички природни паркове. Но проблема не е в чистенето и/или не ползването на химия. Днес сутринта бях първа кола по заснежените улици. От вчера, когато минах със снегорина до днес сутринта имаше нови 20см сняг. Стигайки до по-централните улици си личеше, че е минал снегорин. Да, не може да се очаква да минава през 15мин, но и не беше минал преди повече от час, предвид снеговалежа (сега спря де). И, лично мнение, изчистено беше повече от прилично за ЗИМНИ УСЛОВИЯ! Но, уви, по улиците имаше паркирали примати, които бяха принудили снегорина да ги заобикаля, съответно по улицата имаше буци сняг, които ще създават проблеми и в следващите дни. Имаше и други примати, които си чистеха пред гаражите хвърляйки снега върху почистеното пътно платно. И, естествено, имаше примати с видимо летни гуми. За щастие всичките бяха на слизане, та не бяха закъсали, но и това ще стане, когато се заприбират. Същата картинка е и по първокласните пътища и магистралите - примати с летни гуми или зимни на 5+ лета. Скъпо им било да си купят правилните цървулки, но пък са първа писта да реват, че магистралата не е изрината до асфалт. Та - примати, сър, примати.   Весели празници 🎅
    • vladkant
      И аз ги гледам от време на време 🙂 ама те са прост и изостанал народ, че и беден- за това само пясък използват, щот нямат пари за химията 🙂 @joro-120L покрепям мнението ти, както за новините, форматите, така и за новоизлюпените шафьорчета.....
    • joro-120L
      Ще я използва, ако има нещо в нея. Гена м чи то от поне 20 г. е така с новините. Това си е едно поколение. Превърнаха се в криминална хроника. И не случайно, в трите телевизии с национален обхват. Както се вижда, справят се успешно с промиването на мозъци. Народа трябва да се мачка, да е в стрес и да мисли за собственото си оцеляване. Така значимите проблеми в държавата остават на заден план. Лабилните, да не кажа простите, се шашкат. Не съм го измислил аз - Прост народ - слаба държава. Всичко е целенасочено. То да бяха само новините... Виж и ТВ форматите. Лиготии, простотии и ниско ниво до безкрай. Трябва да се филтрират нещата за гледане. За който разполага с капацитет. Какво поведение очакваш от шофьори, взели за 20 дни книжка при обучение на сухо и светло, свикнали или разчитайки асистентите да им управляват автомобилите. То като валне дъжд се наакват, камо ли на сняг. Колкото повече техниката напредва, толкова по-тъпи стават хората. Разбира се, при определени условия и моженето не помага, но не и при 5 см. сняг да се правят трагедии и ген. заключения. Едно време какъв сняг и какви зими имашее ... Ако това стане сега, ще затворят държавата. В Пловдив не сме видели сняг от сигурно 5-6 години. Откъде шоферите да имат тренинг за каране на сняг. Стигат до "Траянови врата" и обратно към Пв. Лятото реваха за валежи, че язовирите са празни и има воден режим, сега що имало сняг. Няма угодия.
    • The Best Forman
      И по таз тема имаше репортаж за две села , които от повече от мвсец са така , само дето ту има 220 , ту 180 , ту нема никой (много странни им бяха имената , ама ако енергото не им оправи тока скоро , ще блокират магистралата и ще ги четат по новините).   Посипвам си главата с пепел   Гледам една поредица по NG за нирвежката пътна помощ и там много добре са го измислили - има сняг и лед , има и отбивки - спираш , слагаш вериги , караш .. ако те мързи и закъсаш , става интересно - плащаш дебело за изтегляне , плащаш и за това , че си запушил пътя , а може и книжката да се качи на трупчета. По екологични и други подбуди химикали не се слагат , а само пястк и разриване , магистрали нямат , ама не съм влизал в норвежки сайтове да видя дали има такива еУменти с телефони и регистратори да се правят на репортери
    • vladkant
      @The Best Forman искам да кажа че НЕ си прав! Зимата ни изненада за пореден път през декември. Не е нормално средата (почти края) на декември да има 5 см сняг.... Никой не беше подготвен за този огромен сняг по пътищата.....
    • PRR
      Уви, Гена, съгласен съм с теб. Българина се е превърнал в един мрънкач, който иска всичко и дава нищо.  В тази връзка - от вчера ЕРМ Запад ми осигуряват Коледно-Новогодишното осветление. Разбирай - ток има, ток нЕма  И така от 1 часа сутрина - дойде-спре, а от 7:45 съвсем го отнемА. Последно обещаха за 9:45, но съм сигурен, че съвсем скоро ще се коригират и ще го преместят за 10:45     PS: Познах, 1мин след като си пуснах поста се коригирАха  Пълни нещастници.
    • The Best Forman
      Насилих се да изгледам първите минути на сутрешния блок на тази телевизия и пак едно и също - от три материала в два от тях се вижда маркировката , а третия от вчерашния ден на Петрохан .. е каква тази актуална информация и каква е тази голяма трагедия , че не може да се кара със 140 км/ч. Май сме превърнали соченето с пръст на "недостатъците и грешките на друг" в национален спорт. Какво странно и изненадващо (за шофьорите) е снега през декември и дали някога ще бъде свален прага на търпимост за такива "новини" от страна на журналя , редактори , продуценти 🥺
    • PRR
      Гена, ще ме извиняваш, ама тя напълно си е влязла  
    • PRR
      Проблема е, че група малоумници си мислят, че снежинките трябва да се ловят във въздуха и магистралата винаги да е почистена до асфалт, дори при по-силен снеговалеж. И, понеже малоумниците не са само в България, можем да почерпим от Австрийския опит - при такива условия просто се затварят магистралите. Ама Ганя и за това ще мрънка.  Отделно, че все повече си мисля, че трябва да има закон, какъвто, доколкото знам, има в Гермяния - закъсваш поради неподготвен автомобил (липса на вериги, неподходящи гуми и т.н.) - отнасяш солена глоба. Ама солена за немския стандарт, не за нашия. 2+ хиляди евро. Нещо такова ще свърши работа ... ако се приложи.
  • Последна репутация

1. 1
      The Best Forman
      The Best Forman
      14
    2. 2
      PSG
      PSG
      10
    3. 3
      axel
      axel
      9
    4. 4
      sando2
      sando2
      8
    5. 5
      C2H5OH
      C2H5OH
      5
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.