Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas
  • Добре дошли!

Регистрацията във форума на Шкода клуб България е бърза и лесна. Тя ви даде редица предимства, включително да пишете в нашия форум, да споделите за проблем, като и да следите активността в темите. Станете част от нашето приятелско Шкода общество.

• Форумна статистика

30.7k
    Общо теми
    436.4k
    Общо мнения
  • Потребителска статистика

22680
    Общо потребители
    1119
    Най-много онлайн
    bimboko
    Най-новият потребител
    bimboko
  • Днес за рожден ден и здраве да почерпят:

• Да се запознаем

Skoda Superb by Stucata Skoda Octavia vRS Evil Red Skoda Fabia Roodnb Skoda 120L Boreslava Skoda 120L Lenka Skoda 120L Skoda 110S Skoda 110R Beloslava Smirnoff Redone Smirnoff Biliana
  • Популярни теми

• Последни публикации

• joro-120L
      Звучи ми много познато Nile Rodgers - китара, Bernard Edwards - бас.      
    • joro-120L
      Влади, мен ме подсети и за Джордж Майкъл от 3:07   Още двама басисти, които няма как да пропусна. Също изключително талантливи. Родени музиканти. Nathan East. Сесиен музикант от група Fourplay. Участвал като гост музикант на концертни изпълнения на Тото и мн. други.   Leland Sklar. Няма нужда от представяне. С Влади му казваме Дядо Мраз. Колкото му е голяма брадата, още толкова е и талантлив. Интересен разказ за участието му в Тото. За 5 дни научава материала за концерта. За да се направи в такъв кратък срок се изискват качества свише. За сметка на това, музиката на Тото не е лесна.   Поздрав с концертно изпълнение на Тото с участието на Nathan East. И феноменално соло на Steve Lukather. Тото от самото си създаване е група от студийни музиканти. Steve Lukather е един от най-записваните соло китаристи. Изключителен китарист! Любимец  За мен № 1.  
    • РусенскоВарено
      Skoda загатна бъдещо електрическо комби   Статията на български.    От сайта на Шкода.
    • Stormbringer
    • axel
      Този го пуша от много години вече. Пред това пушех жълт Drum, но поради някаква причина го спряха в България. Беше много хубав.
    • axel
      Първото парче, което свири този великан ме подсеща за кавъра на Уил Смит от саундтрака към Мъже в черно. Което пък от своя страна ме подсеща за друго парче на “Принца от Бел Еър” - Gettin Jiggy With It, което ми е много любимо. Супер фънки, супер грууви, мега яка бас линия и много добре наместен ритмично речитатив. И китарката е жестока, дори скречовете са супер добре наместени в микса. Абе много измислено парче, което на първо слушане звучи малко несериозно. 😊 Забравих да спомена и паузите на барабаните, които също са много интелигентно измислени, като един път влизат обратно  на силно време, друг път на слабо. Не знам кой е продуцент, но е свършил много добра работа.  
    • joro-120L
      Винаги съм имал интерес към музикантите, стоящи зад хитовете на известни солови изпълнители. Никому неизвестните и оставащи в страни от прожекторите, в сянката на известните имена. Но не с по-малък принос, песните да се превърнат в хитове. Това са сесийните, студийни музиканти. Най-добрите. Прецизни, с перфектно звукоизвличане и динамика. Свирят различни стилове с лекота. Висша класа. Представям ви един от тях - Freddie Washington - бас. Със сигурност тук ще откриете песни, които са ви познати.    
    • Алекси Георгиев
      Е да. Те тука по табаци и насам натам са четири вида се продават. Всичките съм ги пробвал, но пуша черния и на няколко пакета (4-5 някъде) си купувам един бял, да регенерирам дпф-а. Той не че черния е по-тежък от оранжевия, просто има по друг аромат, който мен лично много ми допада.
  • Последна репутация

1. 1
      joro-120L
      joro-120L
      20
    2. 2
      sando2
      sando2
      14
    3. 3
      РусенскоВарено
      РусенскоВарено
      13
    4. 4
      ghost_rider
      ghost_rider
      13
    5. 5
      axel
      axel
      9
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.