Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas
  • Добре дошли!

Регистрацията във форума на Шкода клуб България е бърза и лесна. Тя ви даде редица предимства, включително да пишете в нашия форум, да споделите за проблем, като и да следите активността в темите. Станете част от нашето приятелско Шкода общество.

• Форумна статистика

30.5k
    Общо теми
    431k
    Общо мнения
  • Потребителска статистика

22286
    Общо потребители
    1119
    Най-много онлайн
    M-A-V-E-R-I-C-K
    Най-новият потребител
    M-A-V-E-R-I-C-K
  • Днес за рожден ден и здраве да почерпят:

• dimitar83
    • mpeev
  • Да се запознаем

Skoda Superb by Stucata Skoda Octavia vRS Evil Red Skoda Fabia Roodnb Skoda 120L Boreslava Skoda 120L Lenka Skoda 120L Skoda 110S Skoda 110R Beloslava Smirnoff Redone Smirnoff Biliana
  • Популярни теми

• Последни публикации

• raicho
      На Фабията оригиналния акомулатор е Банер над 10г. При палене пада до 12V.
    • The Best Forman
      Ще взема да бръкна с една камера в цилиндрите като сменям някой ден свещите , да видя от всичките лубриканти , добавки и помади , дали има нагар , че моита повече от 1800 вижда само в баир при изпреварване 😆
    • Typi_taratajki
      Аз паля и тръгвам, и един километър горе-долу, така ,не я настъпвам над 2-2500. И почва да духа топло и стрелката отлепя. "Часовника" стои на температура на маслото. Покаже ли се, че нали е чертички в началото, и газ. Не ща нагари по клапаните от ниски обороти 😂 
    • C2H5OH
      Марио М5 продава един 88ма на 16к км. Цената.....малко по-тънко от нова Дачия Сандеро. Ама не е Делукс. Т.е. липсват основни неща - капандура и калъф на резервната. Бащата ходи с нашия до Германия 88ма и занесе 3 панелни ел. радиатори. Бизнесът, който направи с един от приемчиците (приятел на чичо ми) беше 3те радиатора за екстри по колата в замяна. Та нашият беше гъзарски - въздушен предпазител пред шибедаха, халогени, стоп за мъгла, електронно запалване, отопляемо задно стъкло, метална шайба на водната помпа. Отказал се е от предно стъкло с антена и не е искал да доплати за долни скорости. Но пък го изпръскали със Сукобит по всички ъгли, между калници и подкалници и дюшамето отдолу (това било платена антикорозионна процедура). Грам ръждица нямаше като отиде за скрап. За разлика от третия ми Вартбург, който го продадох Флинтстоун.
    • joro-120L
      Чавдаре, благодаря за разясненията. Не познавам в детайли Вартбург.   Гена, това комби "Къмпинг" имах предвид. Остъкленото.     И четиво за интересен Вартбург и Шкода 130 RS, от един автор: https://www.classiccar-bg.com/index.php/topic,10716.0.html https://www.classiccar-bg.com/index.php/topic,9446.0.html    
    • Aleksander001
      Здравейте колеги, искам да попитам дали някой случайно е слагал разпънки в багажника на октавиа 1 хечбег  Преди няколко дни попаднах в някаква минималистична дупчица, която се усети сякаш преминах през шахта или отвор тип кладенец, се разскърца в задния десен ъгъл на колата около колана на седалката  При отключена седалка няма скърцане, но когато я закопчая, за да се возя някой, започва да скърца ужасно на абсолютно всякакви неравности, а дори и на гладък асфалт когато променям посоката на движение. След като повозих брат ми на задния ред седалки, каза че кората на която се захваща говорителя се движи доста спрямо седалката.  Имам разпънки от вРС, за които забелязах че няма заготовки в купето и отвори. Вариантите са да дупча купето и да слагам някакви гайки или нит гайки.  Ако някой си е майсторил нещо от този сорт или си е правил някаква разпънка собствено производство да сподели снимки или мнение кое как и защо. Пс. Колата е с газова бутилка тип пура точно зад седалките, ако има значение. Пожелавам весели празници на всички и много безаварийни километри!
    • Logrus
      Близо до теб, в Сердика, даже се подвизаваше Вартбург Турист 1.9ТДИ 🤣 Изчадието 610М (на мен пък ми харесва) е рожбичката на опитите за модернизация: https://autobild.bg/wartburg-610-последният-опит/
    • Logrus
      Точно 🙂 Той взе буса малко преди аз да изкарам книжка и Вартбурга остана за мен - на момента набутах варела за кърпене и боя, че да мога да го яхна щом си взема тапията. И за екстрите си прав. Като допълнителна екстра са се предлагали халогените, ама тях е можело на всяко ниво оборудване да ги насадиш. А дядо е взел каквото е имало в момента, пък и той не беше човекът дето ще залитне по хрома. Макар че доста се е колебаел м/у Вартбурга и Волга, най-накрая е заложил на немското.
    • The Best Forman
      Па то имаше място под капака за V8 .. някои ентусиасти слагаха даже ладов двигател. А туй червеникаво-кафявото изчадие с форма на 120 -ка и предница от летяща чиния , какво прави там?
  • Последна репутация

1. 1
      Алекси Георгиев
      Алекси Георгиев
      13
    2. 2
      sando2
      sando2
      9
    3. 3
      Logrus
      Logrus
      8
    4. 4
      РусенскоВарено
      РусенскоВарено
      6
    5. 5
      C2H5OH
      C2H5OH
      6
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.