Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas
  • Добре дошли!

Регистрацията във форума на Шкода клуб България е бърза и лесна. Тя ви даде редица предимства, включително да пишете в нашия форум, да споделите за проблем, като и да следите активността в темите. Станете част от нашето приятелско Шкода общество.

• Форумна статистика

30.6k
    Общо теми
    434.4k
    Общо мнения
  • Потребителска статистика

22505
    Общо потребители
    1119
    Най-много онлайн
    trifonov1970
    Най-новият потребител
    trifonov1970
  • Днес за рожден ден и здраве да почерпят:

• BEERDRINKERR
    • biser.or
    • boyan200
  • Да се запознаем

Skoda Superb by Stucata Skoda Octavia vRS Evil Red Skoda Fabia Roodnb Skoda 120L Boreslava Skoda 120L Lenka Skoda 120L Skoda 110S Skoda 110R Beloslava Smirnoff Redone Smirnoff Biliana
  • Популярни теми

• Последни публикации

• joro-120L
      Показал съм същия мотор. 1.5 150 к.с. с кора. Затова не вземам отношение към мнението ти извън цитата.   Така де. Тук сме на едно мнение.      
    • The Best Forman
      Този ремонт преди година ли е правен? Предупредителните табели на разклона за Панчарево още седвт
    • PRR
      Аз пък днес го карах с мотора. Пътя е с ужасно качество за ремонтиран преди година Маркировката си я казал, но не сподели за пясъка и нападалите камъни. Отделно, че мантинетили, там където ги има де, са повече от ръждясали. Да не говорим, че на доста места бяха заместени от камъни от свляклите се скали над пътя и просто бяха избутани под формата на "натурална" мантинела. И за дърветата си прав - срязани и оставени на самия ръб на пътя. Пълно безумие. Та - трагедия. 
    • PRR
      Жоре, аз не отричам естетичния елемент! Но, макар и малко, кората е от значение. И, да, преди 30 години колите бяха едни, преди 20 други, преди 10 трети и сега съвсем различни. От една страна термичната ефективност на всички двигатели се повиши. От друга почнаха от миксери 1.4 да вадят по 200 коня. Да, не се карат непрекъснато в такъв режим, но когато се наложи, нали трябва да се охлади? А и почнаха сериозно да обръщат внимание на теглото и цената. А кората е минус и за двете. Сигурен съм, че някой ще каже "Абе 20 цента и 500 грама", ама 100 хиляди коли по 20 цента и ... си стана цена. Не, не ги оправдавам, Просто споделям визията си, защо се случва.
    • PRR
      Браво на Льоклер - направи чудо с тая кола. Браво и на Пиастри - кара все едно е от 20 години във формулата. Браво и на лекето. Направи чудеса с каруцата с която разполага. Браво и на "стюардите", че най-сетне показаха топки и почнаха и "богоизбрания" да го суровакат. Браво и на Норис, че успя да се изкачи толкова в класирането. И "браво" на "стюардите", че отново показаха двоен стандарт  Да, този път не побутнаха лекето, но направиха реверанс на Норис. Не беше нужно. Напротив - създава поредния лош прецедент! Като цяло състезание с неочаквано много изпреварвания и само една кола за сигурност. Очаквах доста по-скучно състезание, та съм доволен.   И, Ице, правилата тогава бяха други, но и тогава си оставяха място и не влизаха в стил "Алах акбар" в завоите, все едно другите ги нЕма! Нещо, което му се позволяваше с години на лекето и все си затваряхме очите ... в името на спорта  
    • Izolini
      Браво на Льоклер! И понеже Пепи ще започне да храни Макс, първо да се сети какво биха направили в тази ситуация Прост, Шумахер, Хамилтън...
    • The Best Forman
      Пепи , докато чакаш Ферари да спечели в  Ф1 , сипи си едно .. днес победиха на Имола в ендутънса
    • Izolini
      Термометъра. За 2 километра при температура под 0 е на 90
    • joro-120L
      Тази вата е за шумоизолация и да не ти пече боята на капака, че ще загуби гланц.   Гледаш термометъра, или топлото от парното. При мен "загрява" по-бързо и от бензин, щото имам ел. нагреватели в духалките, а уреда не е мръднал.
  • Последна репутация

1. 1
      joro-120L
      joro-120L
      20
    2. 2
      The Best Forman
      The Best Forman
      6
    3. 3
      Izolini
      Izolini
      6
    4. 4
      PRR
      PRR
      3
    5. 5
      sando2
      sando2
      3
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.