-
Добре дошли!
Регистрацията във форума на Шкода клуб България е бърза и лесна. Тя ви даде редица предимства, включително да пишете в нашия форум, да споделите за проблем, като и да следите активността в темите. Станете част от нашето приятелско Шкода общество.
- Вход
- или
Форумна статистика
30.6k
Общо теми435.6k
Общо мнения -
Потребителска статистика
22600
Общо потребители1119
Най-много онлайнНай-новият потребител
Иво Кожухаров
Регистрация -
Днес за рожден ден и здраве да почерпят:
- Mirrko
- chiquita
-
Да се запознаем
-
Популярни теми
-
-
36
Шкода клуб България · Започната
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Последни публикации
-
От maxrpm · Публикувано
Единствения начин е 2 седмици отпуска , само у вас , никакви хора на около и да внимаваш какво ядеш. Първите дни са потенета , треперения , гадно е . Помага да си свиваш чай от пакетчета и да го пушиш. И това ти го казва човек , дето 3 месеца ги беше отказал , после дойде нова година , викам аре свий ми една , то кво ли толко да ми стане, после вземам една кутия пуша 2-3 , подарявам я на някой и така пак пропуших , след целия зор. -
От sauber · Публикувано
Едно време с тайфата пушехме Трезор. Чат пат крадях от Средеца на баща ми. После минах през Виктори, Давидоф (без бандерол). Имало е перкоди на Ориент Експрес и разни неща от безмитния, когато още съществуваха. После Давидоф с бандерол. Дълго изкарах на Парламент Аква, който преебаха. От тогава (около 3г.) пуша сиво Собрание. Имах период около 7-8 месеца, в който пушех само IQOS. Забелязах, че усещам повече вкусове и миризми. Но поради факта, че устройствата перманентно се прецакваха, пак пропуших нормални цигари. Държа да кажа, че това да пуша е най-голямата простотия, която съм правил в живота си. Реално никога не съм правил опит да ги откажа, но имам подозрения, че ще е мега тегаво към невъзможно. -
От __smirnoff__ · Публикувано
Номер 105 за мен, моля -
От maxrpm · Публикувано
я да ви видим , сега . Най - наточената Фабия е 150 коня , TSI / 110 kW / 150 к.c. ACT, 7DSG за 46 000лв . Нея или това бусче за 50к лв ,а? -
От maxrpm · Публикувано
Къде сте ги намерили тея неща бе, най - екзотичното където съм изпушил са безбандеролните от женския 2010та , иначе не знам какво и е на синята карелия , от много хора съм чул че не я харесват , при мен 2 кутии си заминават. Иначе се кефех на червения lucky Strike, но вече го има само извън бг ... Жълтия камел , последно беше як, ама маи го развалиха. Icos - a e цигара за дискотека, пробвах го , никога няма да му свикна. Веднъж в една дискотека , си викам -"Айде да изляза най - накрая да изпуша една нормална цигара , че от това ми пропуши главата" -
От Logrus · Публикувано
В младите години - Gitanes, Galousies, Chesterfield, JPS (любими, а имаха и кръгли пластмасови кутии с 50 цигари - яко гъзария 😆), Kent, Lucky, рядко Rothmans International (плочка). По време на паралипсис - Феникс и БТ. От време на време по някоя Cohiba или Romeo&Juliet, както и разни пурети. След седем години без цигари - бяла Карелия 100, сив Ротманс 100, а напоследък Карелия Ултима. Отделно - няколко месеца "оцелях" на Iqos -
От Izolini · Публикувано
Аз стартирах с Rothmans International и John Player Special, после в годините на кинтонемия пердашех Мелник и Средец (пък и по това време пуках по 2 кутии дневно), после дълги години бяло и синьо Виктори, по едно време минах на Karelia blue (които бяха толкова гадни, че след 1 месец на тях после не пуших 3 години ). После пак бяло Виктори, после известно време вейп, сега съм на George Karelias. -
-
От maxrpm · Публикувано
Здравейте , маниаци , дайте да видим кой какви цигари пуши. Аз , като ги почнах, синьото виктори , беше 0,86лв
-
-
Последна репутация
-
1sando2
8 -
2The Best Forman
5 -
3niki
5 -
4Izolini
2 -