-
Добре дошли!
Регистрацията във форума на Шкода клуб България е бърза и лесна. Тя ви даде редица предимства, включително да пишете в нашия форум, да споделите за проблем, като и да следите активността в темите. Станете част от нашето приятелско Шкода общество.
- Вход
- или
Да се запознаем
-
Популярни теми
-
-
Последни публикации
-
От joro-120L · Публикувано
Показал съм същия мотор. 1.5 150 к.с. с кора. Затова не вземам отношение към мнението ти извън цитата. Така де. Тук сме на едно мнение. -
От The Best Forman · Публикувано
Този ремонт преди година ли е правен? Предупредителните табели на разклона за Панчарево още седвт -
От PRR · Публикувано
Аз пък днес го карах с мотора. Пътя е с ужасно качество за ремонтиран преди година Маркировката си я казал, но не сподели за пясъка и нападалите камъни. Отделно, че мантинетили, там където ги има де, са повече от ръждясали. Да не говорим, че на доста места бяха заместени от камъни от свляклите се скали над пътя и просто бяха избутани под формата на "натурална" мантинела. И за дърветата си прав - срязани и оставени на самия ръб на пътя. Пълно безумие. Та - трагедия. -
От PRR · Публикувано
Жоре, аз не отричам естетичния елемент! Но, макар и малко, кората е от значение. И, да, преди 30 години колите бяха едни, преди 20 други, преди 10 трети и сега съвсем различни. От една страна термичната ефективност на всички двигатели се повиши. От друга почнаха от миксери 1.4 да вадят по 200 коня. Да, не се карат непрекъснато в такъв режим, но когато се наложи, нали трябва да се охлади? А и почнаха сериозно да обръщат внимание на теглото и цената. А кората е минус и за двете. Сигурен съм, че някой ще каже "Абе 20 цента и 500 грама", ама 100 хиляди коли по 20 цента и ... си стана цена. Не, не ги оправдавам, Просто споделям визията си, защо се случва. -
От PRR · Публикувано
Браво на Льоклер - направи чудо с тая кола. Браво и на Пиастри - кара все едно е от 20 години във формулата. Браво и на лекето. Направи чудеса с каруцата с която разполага. Браво и на "стюардите", че най-сетне показаха топки и почнаха и "богоизбрания" да го суровакат. Браво и на Норис, че успя да се изкачи толкова в класирането. И "браво" на "стюардите", че отново показаха двоен стандарт Да, този път не побутнаха лекето, но направиха реверанс на Норис. Не беше нужно. Напротив - създава поредния лош прецедент! Като цяло състезание с неочаквано много изпреварвания и само една кола за сигурност. Очаквах доста по-скучно състезание, та съм доволен. И, Ице, правилата тогава бяха други, но и тогава си оставяха място и не влизаха в стил "Алах акбар" в завоите, все едно другите ги нЕма! Нещо, което му се позволяваше с години на лекето и все си затваряхме очите ... в името на спорта -
От Izolini · Публикувано
Браво на Льоклер! И понеже Пепи ще започне да храни Макс, първо да се сети какво биха направили в тази ситуация Прост, Шумахер, Хамилтън... -
От The Best Forman · Публикувано
Пепи , докато чакаш Ферари да спечели в Ф1 , сипи си едно .. днес победиха на Имола в ендутънса -
От Izolini · Публикувано
Термометъра. За 2 километра при температура под 0 е на 90 -
От joro-120L · Публикувано
Тази вата е за шумоизолация и да не ти пече боята на капака, че ще загуби гланц. Гледаш термометъра, или топлото от парното. При мен "загрява" по-бързо и от бензин, щото имам ел. нагреватели в духалките, а уреда не е мръднал.
-
-
Последна репутация
-
1joro-120L
20 -
2The Best Forman
6 -
3Izolini
6 -
4PRR
3 -