Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas
  • Добре дошли!

Регистрацията във форума на Шкода клуб България е бърза и лесна. Тя ви даде редица предимства, включително да пишете в нашия форум, да споделите за проблем, като и да следите активността в темите. Станете част от нашето приятелско Шкода общество.

• Форумна статистика

30.5k
    Общо теми
    431k
    Общо мнения
  • Потребителска статистика

22288
    Общо потребители
    1119
    Най-много онлайн
    prahmaputra
    Най-новият потребител
    prahmaputra
  • Днес за рожден ден и здраве да почерпят:

• Simeonov.Milen
    • iger
    • gigaspek
  • Да се запознаем

Skoda Superb by Stucata Skoda Octavia vRS Evil Red Skoda Fabia Roodnb Skoda 120L Boreslava Skoda 120L Lenka Skoda 120L Skoda 110S Skoda 110R Beloslava Smirnoff Redone Smirnoff Biliana
  • Популярни теми

• Последни публикации

• The Best Forman
      В сезона на сармите се сетих за един стар , но много як виц: В едно село живеел Пешо - борец от класа , много надарен и с прякор Сармата. Пешо много мразел прякора си и прибивал всеки , който се обърнел към него с прякора. Взели го в националния , станал голям шампион и един ден се прибрал на село , влязал в хоремага да се види с приятелите , когато на врата се появил селския ззевзек: -Здравей зелев лист , пълен с месо и ориз! Пешо го погледнал кръвнишки и просъскал: -А си ма свил , а съм та прибил!
    • joro-120L
      Според мен, това е достатъчно. п.п. гледах интериора и няма продходящо място за връзване на въжето.   Започни от гофрето на шофьорската врата и провери за прекъснат кабел.
    • The Best Forman
      Мерки за сигурност - въженце между двете врати или да свалиш външната дръжка .. не мисля , че има ръчно зключване. Свалянето на дръжката е лесно - над бравата и срещу дръжката има пластмасова тапа , сваляш я и с крива тел , спица от централно или куката от комплекта (с нея не съм пробвал) бъркаш в отвора и издърпваш законтрящия механизъм , сваляш капачето и след това и самата дръжка , лепиш едно тиксо да не влиза вода и отиваш на топло.
    • venll
      Колеги, не ми се заключва задна лява врата при заключване на автомобила. Има ли вариант да я заключа ръчно? Студено е, празници са, а колата стои на улицата. Ако тръгна да я правя сега ще се изпочупят всички щипки. 
    • maxrpm
      Aз искам да sandbox- на google мен ми е ясно , че ако се ползва tor се ползва виртуалка, а за кредитите през телефона - брат , банката знае кой си , къде работи жената коя е леля ти , стринка ти и чичо ти. Аз съм получавал пари (60лв) в ДСК директ без да са отразени и да знам дори откъде са дошли... За решение ще видим , засега съм удобство , пред свободата от гугъл. Андройд 16 dev2 e oк , но все пак не могат да се записват разговори , заради политиката на гугъл, което ме дразни ... Трябва ми само нормална банка и съм free , ама не "Искам 200лв! Добре , подпишете тук и след 25 лв такса , всичко ще е ок! " Малко си като няккъв балък, за единия sound recording...   С ДСК имаше и смешни ситуации - Господине , ние ще ви върнем вашите две такси по 30ст ! и -Господине , няма смисъл , да закривате сметката си в банка ДСК! - Яяяя , верНо ли ? И що?
    • PRR
      Саше, секюрити и телефон ... няма такъв филм  Ако искаш секюрити телефона ти става модем и всичко минава през лаптопа с подходящата криптировка. Телефона ми е просто 2FA. На него не се правят никакви транзакции. Той по идея не е secure, казано на твоя език   И, да, GrapheneOS е една идея по-secure, но пак не бих разчитал на него. В тази връзка не бих си и правил труда да тегля кредит през телефона. Но това съм аз. Ти си имаш твоите виждания. Та успех и да споделиш решението  
    • maxrpm
      Уникредит мобиле е ужасно приложение, тегаво за активация ,номера , смс -и , мейли с предлог "security reasons" , а реално мога да ти източа всичко, без нито един notification , само ако ти снимам дебитната през Aliexpress или собствен store без верификации. Не се рефрешват веднага транзакцийте, а след ден , недомислено, то затова и не работи с графинята за бг, не е донаписано като хората , а от шестокласник. Гръцкото няма проблеми, доколкото пробвах. Дори и хората на гише в банката не знаят как да го активират повторно, а само като "нов клиент". Кредитна карта не искам , ще се подведа в един кръговрат от който няма излизане, това е като овърдрафта - вечно роб на банката. ДСК директ работи ок , но там ме излъгаха най - мишкарски с 30 стотинки за теглене, след 10години без такса, с тъпото обяснение, че така си е било винаги , след като взех 600лв заем , който върнах в рамките на седмица , но ми смениха плана без да си признаят, (служителката каза че е пред пенсия и явно е искала бонус за нов план) тоест работи , но не става. Искам ако съм някъде сам в гората и имам 2 лв , да мога да се оправя сам, ако на дървото има банкомат , това ми е идеята. Искам и винаги да знам кога къде и колко пари имам и да мога да си плащам сметките. Затова ме е яд за графинята, подкарах мапсове , сандбоксове, всичко нужно до края на живота ей така и банката к**.. Доколкото четох в нета и  KBC става, но за нея не знам нищо. https://privsec.dev/posts/android/banking-applications-compatibility-with-grapheneos/
    • Skodamaster7777
      Здравейте,става на въпрос за Фабия 2006 1.9тди 101кс комби. Разхода на място е от 0.9 до 1.5л  Градско от 9л до 13л /100 кара се леко и с ограниченията Извънградско от 7 до 9 /100 също се кара с ограниченията Нещата който бях прочел в интернет и отделно ми казаха,че също влияят върху разхода са: генератор,компресор на климатика,сензор за високо налягане G65(дава ми ги като грешки на диагностиката) Бяха ми светнали също: 17564: manifold pressure sensor G71 open short to ground 17569: manifold temp sensor G72 open or short to plus 16688: Cylinder 4 P0304 misfire detected intermittent  Тези грешки изчезнаха сами след чистене на грешките не знам дали все пак ги има още и дали могат да повлияят на разхода Имах голф 4 същия мотор и коне разхода беше 5-6/100 в града и извънградско 4/100 горе долу за това тази моята много ме съмнява Прикачвам отдолу стойносттите на дюзите който ми казаха,че са добри. Колата е със софтуер изключени са дебитомер и егр като има съвсем малко разлика в разхода
    • The Best Forman
      То в момента не знаеш ако отидеш в една банка , за да избягаш от друга , дали няма да е погълната
  • Последна репутация

1. 1
      PSG
      PSG
      10
    2. 2
      The Best Forman
      The Best Forman
      9
    3. 3
      axel
      axel
      9
    4. 4
      Logrus
      Logrus
      5
    5. 5
      C2H5OH
      C2H5OH
      5
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.