-
Добре дошли!
Регистрацията във форума на Шкода клуб България е бърза и лесна. Тя ви даде редица предимства, включително да пишете в нашия форум, да споделите за проблем, като и да следите активността в темите. Станете част от нашето приятелско Шкода общество.
- Вход
- или
Форумна статистика
30.7k
Общо теми436k
Общо мнения -
Потребителска статистика
22635
Общо потребители1119
Най-много онлайнНай-новият потребител
Делян Думанов
Регистрация -
Днес за рожден ден и здраве да почерпят:
- h4ck
- Iskren Fox
- duk
-
Да се запознаем
-
Популярни теми
-
-
-
-
-
0
Делян Думанов · Започната
-
-
-
-
111
Шкода клуб България · Започната
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Последни публикации
-
От Izolini · Публикувано
Мисля, че Макс пак показа доста повече, от кокото може колата! -
От zloQQ · Публикувано
Ама опиши малко по-подробно к'во е станало и какво си направил... -
От ghost_rider · Публикувано
Трудно би било да ти дам правилен съвет. Аз по принцип си поддържам колата до последно, не правя сметка, че ще я продавам и да спра да давам пари по нея. От друга страна това са си много пари, мисля че има начин да редуцираш сумата. Както писах по горе, въпреки тонираните задни стъкла, на децата доста им печеше отзад, но не исках да слагам фолио и щорите ме удовлетворяват напълно. За панорамата фолиото е спасението. Фаровете аз мисля също да ги фолирам, преди да е станало прекалено късно, та тях не бих ги спестил, а лайсните за мен са излишен разход. -
От maxrpm · Публикувано
Тоя пробвал ли си го колегата пуши такъв , всякаш опаковката е малко по - жълта , ама е много як https://mihailovitrade.com/drugi-tyutyuni/8063-tyutyun-kareliya-dzhordzh-lek-30-gr-800-52018275.html -
От maxrpm · Публикувано
Дай боже му всеки , само такива бързи съботно - неделни ремонти ! Иначе защо не записвам парите , който давам по колата - Уплътнение проба - грешка от незнание 20лв - Правилно уплътнение 115 лв - Динамометричен ключ 61 лв - Спрей за почистване на спирачки на Wurth 10лв = 206лв Малка вметка , не се опитвайте , да свалите щуцера за вакуума , той няма да слезе цял, просто с 20 годишна пластмаса не е възможно, радвам се че го разбрах навреме .. -
От Алекси Георгиев · Публикувано
Аз от години си свивам цигари на ръка - тютюн Карелия, черен. Иначе в инцидентни случаи си купувам Дънхил, черен или шарено Собрание. -
От Делян Думанов · Публикувано
Шкода Камик Едишън Закупен на 28. 02. 2025 г. от Еуратек Ауто ООД Пробег - 1806 км Бензинов двигател 1, 0 TSI / 85 kW / 115 к. c. ; Автоматична скоростна кутия 7DSG; Цвят Графитено сив металик (5X5X) Интериор/код/: Loft/HN Среден разход на гориво: 5, 9 l/ 100 km Емисии CO2: 133 g/km Автомобилa e с 5 /пет/ години гаранция или 100, 000 км. , което от двете събития настъпи по-напред. Автомобилa има 12 /дванадесет/ години гаранция срещу пробив от корозия и 3 /три/ години гаранция на лаково-бояджийното покритие. Гражданска отговорност /Булстрад/ до 10. 03. 2026 г. Пълно Автокаско / Булстрад/ до 10. 03. 2026 г. Винетка до 09. 03. 2026 г Платен данък за 2025 г. Стелки от мокет на местата на водача и пътниците. Стелки // гумени за местата на водача, пътниците и багажното отделение. Цена: 42 000 лв -
От b3lq7a · Публикувано
И аз не знаех, но в един от сервизите имаха инфрачервена лампа и колело с няколко вида фолиа. Слагаш ръката и въртят да усетиш разликата директно и с различни фолиа. Определено това с керамично покритие е печелившо! Много пече на щората, карам 90/100 в Гърция и не ми е ОК. Иначе и като пари тия фолиа са станали доста скъпи, за всички прозорци и панорамата, с лайсните на прозорците и фаровете искат около 2к лв и 2 дена за работа. Чудя се струва ли си, все пак колата ми е на 10г и пече 2-3м в годината и надали ще я карам повече от година-две още? -
От Logrus · Публикувано
"Бързайте да правите добро." ....някъде около 1:26:00... Жоре @joro-120L благодаря, рядко смислено интервю, отдавна не съм гледал нещо с толкова голям интерес.
-
-
Последна репутация
-
1Izolini
6 -
2joro-120L
5 -
3Logrus
5 -
4sando2
5 -