Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas
  • Добре дошли!

Регистрацията във форума на Шкода клуб България е бърза и лесна. Тя ви даде редица предимства, включително да пишете в нашия форум, да споделите за проблем, като и да следите активността в темите. Станете част от нашето приятелско Шкода общество.

• Форумна статистика

30.8k
    Общо теми
    438.8k
    Общо мнения
  • Потребителска статистика

23053
    Общо потребители
    1119
    Най-много онлайн
    Dobroslav
    Най-новият потребител
    Dobroslav
  • Днес за рожден ден и здраве да почерпят:

• ShAd0w
    • Sleit123
    • knejata
    • pepcho
  • Да се запознаем

Skoda Superb by Stucata Skoda Octavia vRS Evil Red Skoda Fabia Roodnb Skoda 120L Boreslava Skoda 120L Lenka Skoda 120L Skoda 110S Skoda 110R Beloslava Smirnoff Redone Smirnoff Biliana
  • Популярни теми

• Последни публикации

• krasipask
      През този ревизионен отвор се виждат два\три зъба от венеца. Прегледах няколко пъти след каране и там според мене проблем няма. Ще пиша друг път за стартера.     Сега искам да споделя какво си взех за рождения ден от гр. Ст. Загора - пета врата (на снимката). Не съм го планувал като ремонт, но така се получи-изгодна оферта.   Вратата няма никаква ръжда. Моята е изгнила под прозореца, макар че съм я поправил визуално.   Не е окабелена (при демонтажа някой е носил клещи резачки).   Основният проблем е че е понадраскана от външната страна. Според мене е подмятана по-разни стелажи във времето. Така ми изглежда. Стъклото няма драскотини, както и вътрешната страна. Свалена е от Форман Практик.   Засега си събирам части., но ако реша да я монтирам как трябва да се подходи правилно? Колата ми е с оригинална боя и не искам да я променям! А заради тези драскотини вратата ще иска автобояджия. Щеше да е пррекалено идеално ако беше перфектна-свалям и качвам без видими разлики. Дайте по-едно мнение пък като дойде момена ще действаме.  Поздрави!   
    • sando2
      Deadlands - Limbo (video,melodic metalcore,10 months ago).mp4
    • C2H5OH
      Не е така Юли. Двигателят пали от морор-генератора и когато е студен е на 1000-1200 оборота. Точно както при нормална кола. И съответно оборотите после падат. Няма разлика. При заредена батерия караш на ток без малко 100 км. Няма значение дали ще запалиш пред вас или в движение. Същото е. Имаме служебни Golf GTE и Tiguan eHybrid и да ти кажа вече съм им фен. GTEто е с ускорение като на GTI. То и разликата в мощността не е голяма, но в разхода на гориво е голяма. GTI е 2.0л, 265 коня, GTE е 1.5, 150 кс + 90кВт мотор-генератор, или общо 272 кс.
    • joro-120L
    • PRR
      Не съм запознат с С2, но при С3 шестограмите са два - единия е за хоризонтален реглаж, другия за вертикалния. Но аз не бих пипал нищо по тези настройки, преди да се провери причината да стигнат в тази позиция. Иначе след това почва една борба да се регулират правилно пак и ... Но, както колегата вече е писал - има "кантари" (при С3 са два - по един на мост), чрез които се определя натоварването на автомобила и от там колко да се вдигнат/свалят фаровете. Пак, без да знам как е при С2, би следвало да има грешка, ако някой кантар не работи.
    • chavdarlk
    • Mishelle
      Не бих се учудил, ако това е вярно. Но с много неща е така - хората купуват, без да знаея как да ползват правилно. В случая plug-in хибрида обича да го зареждат нощно време в гаража. С което от една страна батерията е заредена и подпомага пълноценно ниския разход на двигателя, от друга страна - двигателя не се тормози и не вдига разхода на гориво, за да зарежда акумулаторите.   Всъщност, в личен план, хибридната технология, не ми се нрави, ако автомобила не е нов, на лизинг и след 5 години не бъде сменен със следващия. Според мен по-добре само с двигател с вътрешно горене или пък чиста електричка. Хибрида и plug-in хибрида потеглят сутрин на ток и когато е необходимо, включват двигателя с вътрешно горене. Само че го палят директно в някакви обороти, доста по-високи от оборотите на празен ход. А той още не е подкачил маслото, а за някаква прилична, макар и ниска работна температура и дума не може да става. Пределно ясно е, има го като инфо навсякъде - най-голямата амортизация за един двигател с вътрешно горене е паленето извън работната му температура. А при хибридната технология това става на високи обороти. Възможно е конструктивно двигателя да е разчетен за подобен тип експлоатация, но е възможно и на производителя да не му дреме, защото в повечето случай новите автомобили след няколко години отиват на вторичния пазар.
    • krasipask
      Тоеа идва от разликата в мащабите. По-голям мащаб е по-детайлен обикновенно. Мащаб 1:60 си е тип мачбокс. На снимка не винаги може да се прецени мащаба. 
    • ohboli19
      Това което виждам че всички 16" са с размер 6J и ЕТ 38 и ми се иска да се съобразя с препоръчания размер . Благодаря за инфото  
  • Последна репутация

1. 1
      ghost_rider
      ghost_rider
      7
    2. 2
      joro-120L
      joro-120L
      4
    3. 3
      sando2
      sando2
      4
    4. 4
      krasipask
      krasipask
      3
    5. 5
      Simeonoww19
      Simeonoww19
      3
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.