-
Добре дошли!
Регистрацията във форума на Шкода клуб България е бърза и лесна. Тя ви даде редица предимства, включително да пишете в нашия форум, да споделите за проблем, като и да следите активността в темите. Станете част от нашето приятелско Шкода общество.
- Вход
- или
Форумна статистика
30.9k
Общо теми442.3k
Общо мнения -
Потребителска статистика
23258
Общо потребители1119
Най-много онлайн
Най-новият потребител
TheSoulCube
Регистрация -
Днес за рожден ден и здраве да почерпят:
- IwetaB
- qwannn
- qwertyboy
- danielts
- Bardukoff
- tarantul72
- vgekov
- nasko666
-
Да се запознаем
-
Популярни теми
-
-
Последни публикации
-
От baijoro · Публикувано
Има, има... Тъкмо ми дойде времето и аз да имам касетофон и съм забравил вече къде чух как свири "Юпитер 202", ролков магнетофон. Направо бях пленен! Ролковите тогава вече не бяха на мода, но само какъв звук вадеше! Тогава много обръщахме внимание на високите честоти, а те бяха ток и жица. Да, ама по същото време почнаха да внасят от ГДР Симсончета 50 cm³, които в сравнение с масовите Балканчета бяха космос. Струваха колкото магнетофона. Голямо чудене се чудих, но избрах Юпитера. И нашите ми го купиха! Как се навиха - не знам. Сигурно са решили, че с магнетофон не мога да се пребия. За комплект с оригинални колони броиха 525лв., което беше огромна сума за 1980г. Благодаря им. -
От РусенскоВарено · Публикувано
Колеги @sando2 и @Izolini Дойде хабер от Черноморието,😁 Ето го Поморийският Етър: Освен него, моят приятел с Хотела в Поморие ми похвали и Виолетка-та:😁 Всичко се произвежда в Поморие, от ей тези пичове. Освен в магазин СТИБ, питиетата ги има и на ъгъла на улица "Отец Паисий" и улица "Княз Борис I". -
От The Best Forman · Публикувано
Цъ .. по спомен за Фабия 3 бяха 7 вида блокове за централна електроника , като първите пет не поддържат темпомат , а и лостчетата са различни. -
От PRR · Публикувано
УжасТ ... И от това ли "пестят" !??! Би трябвало да може да се активира с VSCD, щом вече има лимитер. -
От joro-120L · Публикувано
Еее, имало хайфисти тук, че се бях притеснил. Разбирам какво искаш да кажеш, стандартният размер на Hi-Fi техниката е 43 см. JVC е може би единствена с 43,5 см. И аз съм си оборудвал усилвателя в хола с блутут и музика от тлф. Рядко го ползвам, да го има, за разнообразие. Една кутийка за 5 лв., но ме учуди колко добре звучи. Моята ми е подарък и не знам/забравих откъде е взета. Не я използвам. Стои за красота. Разбирам, че тръпката е да видиш как се въртят ролките, но не я пускам защото може да се протрият надписите в корпуса на касетата. Освен това е с малко лента, със съмнително качество. Срещал съм в базар такива с различни надписи, вкл. и Техникс, със сигурност ръчно правени, но това не е никакъв проблем, ако я използваш само за декорация. п.п. На Шарпа си е оригиналната демонстрационна касета от завода, която върви в к-т с радиокасетофона. При покупка да може да се пробва. Малко лента с две песни. И на предишното ни JVC имаше, но е изчезнала някъде. Тези два касетофона не ги ползвам. Може би веднъж в годината. Стоят повече за експонати. 👍 Звучеше ми нещо нередно в марката, но не се задълбочих да размишлявам. Някои неща изветряват с времето, а и никога не съм имал съветски радиоприемник. Тези апарати съм ги виждал в близки и познати. -
От sando2 · Публикувано
Да, не е задължително, на Полото имах Лимит, но нямах Темпомат. -
-
От The Best Forman · Публикувано
Всъщност не е задължително .. моята има лимитер и няма темпомат .. ако фабрично не е излязла с темпомат , освен лоста на волана се сменя и блока на централната електроника. -
От C2H5OH · Публикувано
Това беше Уредбата и нас... 235 долара от Корекома. Брат ми май още го има вкъщи. Уникален касетофон. Касетките са все още у нас. Масово AGFA и BASF. Имам албуми на Скорпионс, Рейнбоу, Мерилиън, Саксън, Пинк Флойд и т.н. Трябва да поразровя да видя какво все още е живо.
-
-
Последна репутация
-
1
РусенскоВарено
22 -
2
joro-120L
20 -
3
sando2