-
Добре дошли!
Регистрацията във форума на Шкода клуб България е бърза и лесна. Тя ви даде редица предимства, включително да пишете в нашия форум, да споделите за проблем, като и да следите активността в темите. Станете част от нашето приятелско Шкода общество.
- Вход
- или
Форумна статистика
30.7k
Общо теми436.9k
Общо мнения -
Потребителска статистика
22730
Общо потребители1119
Най-много онлайнНай-новият потребител
pilota
Регистрация -
Днес за рожден ден и здраве да почерпят:
No members to show
-
Да се запознаем
-
Популярни теми
-
-
Последни публикации
-
-
-
От sando2 · Публикувано
Cutting Crew - (I Just) Died In Your Arms (Official Music Video).mp4 -
От miro1 · Публикувано
Моята е 1.6TDI на два курса по 300км интензивно каране по магистрала загуби по 300 400 грама. Казанчето е сменено заради силиката преди година в официалния сервиз с оригинално но оставиха старата капачка. При второто доливане видях локва антифриз под казанчето върху рамото на тампона на двигателя. При посещение в Еуратек за смяна масло и проверка за течове на антифриз ми заявиха че най вероятно проблема е от интеркулера и трябва да се смени с нов. Било им слабо място. Вижда ми се малко вероятно при теч от въпросния итеркулер който е отпред върху двигателя антифриза да се събере в единия край под казанчето върху рамото на тампона. -
От maxrpm · Публикувано
2005-6 та , правя обратен на България и Гоце делчев , тогава това беше забранено, още имаше от онея високите будки на КАТ , видял ме е спира ме и ще ми пише акт. Проверява ме по радиостанцията. От там шефа му вика - Абе това е момче на 19год , с няква скапана Шкода 120. Толкова ли нямаше кой да спреш с по - скъпа кола , бе?!? ... Човека ми върна документите и ми пожела лек ден... -
От РусенскоВарено · Публикувано
Като сме захванали темата:😀 69e7b6ca188774a25c0cbe0d220ed0fc.mp4 -
От joro-120L · Публикувано
Успокой се малко и формулирай по-точно въпросите си, като за по-бавно загряващи, като мен. Доколкото мога да разшифровам въпроса - нищо общо. Аз помпа не съм намесвал в случая. Изписва ниско налягане, защото взема информация от датчика. И не лъже. Налягането е ниско при загрял мотор. Мерено е допълнително в сервиза. Работата на помпата не се влияе от температура и вискозитет на маслото. Затова я изключвам. И аз това искам. Значи, пак опираме до маслата. Нещо различно ли съм казал. с подтекст - некачествено масло: Ами, добре. Ако с 5w40 не свети лампата и се окаже колянов вал, или да го ремонтира или да ориентира колата към пазара. Искрено желая да излезе някаква дреболия. -
От Izolini · Публикувано
А колко общо има температурата на маслото в сравнение с работата на помпата с конкретния проблем, който изписва на колегата - ниско налягане, а? Не е въпроса само да разсъждаваме напосоки, а да решим конкретния проблем. И за твое сведение имам доста голяма яснота относно връзката между различните температурни режими на маслото и запазването на качествата му. За това и ползвам Бардал, а не Мотул. А по втората част, касаеща 5w40 - преди време имах разговор с Пепино на тази тема - питах го защо не сложим такова масло на моята кола. Използва по мой адрес думи, които ще бъдат редактирани от изкуствения интелект на форума, та няма да ги повтарям. -
-
-
Последна репутация
-
1sando2
34 -
2РусенскоВарено
27 -
3joro-120L
20 -
4The Best Forman
9 -